kecher II je napisao/la:
ti komotno mozes sad "navijat" za LFC, jer su oni sad na vrhu, cini mi se da si ti podrzavao "svoj" klub samo dok su igrali dobro i bili na vrhu, cim mala kriza ti neces da se "nerviras"

Ne seri bogati. Za Arsenal, mrtav bio ako lažem, "navijam" nekih 15-ak godina od čega makar 10 aktivno da pratim sve u vezi kluba i da gledam utakmice maksimalno redovno koliko mi obaveze dozvoljavaju i podržavao sam apsolutno sve u vezi Arsenala do prije 2 mjeseca kada su navijačima više neko ikad "zaćerali" ali više ne jer zasto da se ja sekiram oko igrača koji igraju samo za pare i koje je apsolutno briga za sve, postao je samo novac bitan i klub uopšte nema neku veliku želju da iskorači naprijed kao što su to uradili Barcelona, Atletico, Dortmund. Da su makar pokusali pa nisu uspjeli, razumio bih. Samo je bitno stvaranje profita i nista vise, osvajanje finansijskih trofeja.
Zašto da ja budem navijač kad ni oni nisu sportski radnici. Volim Arsenal (jedino Čelika više volim) ali postalo je smiješno u šta se pretvaraju, klub koji ima sve preduslove da postane medju 5 najboljih na svijetu zadovoljan je održavanjem nekog statusa quo.
Ja cu njih i dalje pratit i volit ali dok konačno ne pokazu da žele nešto više bit cu ravnodusan na svaki poraz, na svaku pobjedu, na svaki remi. Jer ako je njima svejedno za milione navijača, onda je i nama svejedno za njih. Ljubav i strast su dvosmjerna ulica, ne mozes nekog varat 10 godina i srat mu i očekivat da ti on uzvraća ljubav jednakim intenzitetom kao u najbolja vremena.