Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

admir1991
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la admir1991 » 08 apr 2014, 09:46

Bruka,igrači koji nemaju mjesta u hajduku guraju se u reprezentaciju.Pa nije ni čudo što nas Egipat uništi igrom.Ako ovaj kloc bude idalje trener bićemo u rangu Luksemburga,San Marina...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 apr 2014, 17:56

Nemoj tako, mi nemamo nikakav izbor igraca, Egipat je velesila. Pa kako nas nece nabusiti kad se nestandardni igraci iz strasne HNLa i sile Ajduka zovu i to jos na pogresne pozicije. :clap: Smjesno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 apr 2014, 18:08

Sada ce te napasti kabadahije da opet mlatis praznu slamu :mrgreen: :lol: :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 apr 2014, 18:16

Pa i mlatim praznu slamu. :mrgreen:

Prazna slama = Susicev nacin selekcije (prvo Germanija i bratic i HNL, pa onda ostali...mozda)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 apr 2014, 18:22

Hoces da kazes da je prazna slama = Susic :mrgreen: ? Ja ne smijem reci sta o tome mislim, da ne bih dobio ban :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 apr 2014, 18:25

Posljednji Mohikanci :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 apr 2014, 18:28

Virtu4l je napisao/la:Posljednji Mohikanci :mrgreen:
Ne kradi moje fore pravnice :mrgreen: .

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 apr 2014, 20:00

Ima Mohikanaca koliko hoćeš, međutim, većini je doqrčilo ponavljati jedne te iste stvari koje su jasne kao dan .
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 apr 2014, 20:06

DonCorleone je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Posljednji Mohikanci :mrgreen:
Ne kradi moje fore pravnice :mrgreen: .
Moram malo, drummerove mi dosadile :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 apr 2014, 14:48

Malo citam ovu temu i Virtual je postavio dobar intervju na prvoj stranici, gdje sam Tino objasnjava koja mu je prirodna pozicija:

Sušić je sezonu počeo na krilu, pa je nastavio i na klupi, no na proljeće briljira. U uzvratu finala igrao je na poziciji zadnjeg veznog. Lima je obavljao prljaviji dio posla, a Sušić je bio kreator i realizator.
- Najviše mi odgovara kada igram u sredini veznog reda, najbolje se osjećam kao desetka, a dobro se snalazim i na polušpici. No mogu igrati i na ovoj poziciji – rekao je Sušić.

Toliko, dakle defanzivni vezni nije, moze igrati ali ne klasicnog nego nesto kao Medunjanin, ali je Medo stoljece ispred Tine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 11 apr 2014, 16:34

bhsport je napisao/la:Malo citam ovu temu i Virtual je postavio dobar intervju na prvoj stranici, gdje sam Tino objasnjava koja mu je prirodna pozicija:

Sušić je sezonu počeo na krilu, pa je nastavio i na klupi, no na proljeće briljira. U uzvratu finala igrao je na poziciji zadnjeg veznog. Lima je obavljao prljaviji dio posla, a Sušić je bio kreator i realizator.
- Najviše mi odgovara kada igram u sredini veznog reda, najbolje se osjećam kao desetka, a dobro se snalazim i na polušpici. No mogu igrati i na ovoj poziciji – rekao je Sušić.

Toliko, dakle defanzivni vezni nije, moze igrati ali ne klasicnog nego nesto kao Medunjanin, ali je Medo stoljece ispred Tine.
Sto se dalo primjetiti i na utakmici protiv Egipta, da je ovaj miljama ispred Tinceka... :roll:
Preseravas.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 11 apr 2014, 17:28

haryxs je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Malo citam ovu temu i Virtual je postavio dobar intervju na prvoj stranici, gdje sam Tino objasnjava koja mu je prirodna pozicija:

Sto se dalo primjetiti i na utakmici protiv Egipta, da je ovaj miljama ispred Tinceka... :roll:
Preseravas.
Razlika izmedju stinkija i Medunjanina nije nista manja nego razlika izmedju Medunjanina i Gundogana. Hoces jos jednom da pokazem da stinky uopste nebi bio profi fudbaler sa mu caca nije Sead I iz kuce Germanije? Pa mjega je mrtvi hajduk **** s probe prije nego sto su preko repke poceli dizati cijenu avdiji

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 13 apr 2014, 20:40

igra li ova fudbalska legenda večeras?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 13 apr 2014, 20:59

Pa jgb, jos je mlad i normalno je da ga nece gurati protiv velikana Rijeke i RNK Splita. Kada bude derbi protiv Hrvatskog Dragovoljca opet ocekujem da ce jos jednom dobiti najmanje 50 minuta.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 13 apr 2014, 20:59

PapeSusic je napisao/la:Pa jgb, jos je mlad i normalno je da ga nece gurati protiv velikana Rijeke i RNK Splita. Kada bude derbi protiv Hrvatskog Dragovoljca opet ocekujem da ce jos jednom dobiti najmanje 50 minuta.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
StarMo nije skutorija...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2014, 21:00

Pape imaj obraza i izbaci ovog kloca. Samo ti blati prezime.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 13 apr 2014, 21:03

Ukinite temu, ne znam zasto uopste postoji na ovom forumu...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 apr 2014, 21:05

navodno mu je Tudor rekao: "Kod mene je sve prema zaslugama, nisam ti ja stric Pape."

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 apr 2014, 21:08

Pa ni 5,6 minuta sa klupe.Pa kako to pa zasto to? damn

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2014, 21:08

lolcina je napisao/la:Ukinite temu, ne znam zasto uopste postoji na ovom forumu...
Zato sto je na nasu ogromnu zalost ovaj kloc vec debitovao za repku i sve su prilike da ce ga kralj nepotizma povest i na SP. A novinari nemaju muda prozvat Safeta zbog toga.

Protiv sam Susica manje-vise od pocetka, ali uvijek sam mislio da je dobar covjek, fudbal na stranu. Ali ako pozove ovog lika na SP, onda je to cisti kriminal i pljuvanje nacije direkt u lice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrPink i 13 gostiju.