stranica i nije 5000 nego 5001ceze je napisao/la:ČegaTeaM87 je napisao/la:5000
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
habib
Veoma dugo pratim ovu temu,i kladionicu igram jako cesto,pa red bi bio i da postavljam svoje tikete,parove,sugestije
...
Danas sam odigrao ovo :

Danas sam odigrao ovo :

Ako se ko kladi na Bet365, moze i ovo da proba
:

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Drug koja je ovo stranica i pitanju ?
nottingham-sheffield 1-x
-
- Kontakt:
Guarin14 je napisao/la:Drug koja je ovo stranica i pitanju ?
t i p o d r o m
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.****.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Guarin14 je napisao/la:Drug koja je ovo stranica i pitanju ?
http://www.****.com/analiza/tenis/C ... 11561.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Šta ovo u BH playu nema igrača da se igraju? Il' nemrem nać'?
Allegri je gospodin!
Chelsea-PSG preko 5 zutih - vidim portugalac sudi kojem nije mrsko pokazivati zute, Chelsea ne smije primiti go jer tesko da ce dati 3 odnosno 4 za prolaz a bice prostora za kontre PSG-a tako ocekujem 3,4 zuta na kontu domacih sto se tice PSG ocekujem od onog cele i motta i silve bar po zuti
...

Borussia D.-Real Madrid 2 2.30, pk 2/2 3.75
Benzema daje gol 2.50
Kada sam vidio sastav BVB-a u ovom susretu i ono malo nade kao navijač Borussije otišlo je jer je nemoguće dobiti Reala u takvom sastavu i premda kod Reala CR7 nije u prvih 11, ostatak ekipe će bojim se lako proći kroz Dortmund.
Očekujem rani gol upravo ono što se domaćinu ne smije dogoditi u ovom susretu a onda Real mirno pobjeđuje i veže dvije pobjede zaredom na njemačkom tlu.
Bio bi red da danas Benzema zatrese mrežu.
Chelsea-PSG x2 2.10, 2 4.80, pk 2/2 7.80
vidim svi igraju na čelski ali mislim da će gosti do pobjede iako nema Ibre, ima tu brzonogih igrača gostiju koji će vjerujem šokirati SB, vjerujem da mogu a predobra mi kvota da ne probram jer ako ne uspiju sada neće nikada.
Benzema daje gol 2.50
Kada sam vidio sastav BVB-a u ovom susretu i ono malo nade kao navijač Borussije otišlo je jer je nemoguće dobiti Reala u takvom sastavu i premda kod Reala CR7 nije u prvih 11, ostatak ekipe će bojim se lako proći kroz Dortmund.
Očekujem rani gol upravo ono što se domaćinu ne smije dogoditi u ovom susretu a onda Real mirno pobjeđuje i veže dvije pobjede zaredom na njemačkom tlu.
Bio bi red da danas Benzema zatrese mrežu.
Chelsea-PSG x2 2.10, 2 4.80, pk 2/2 7.80
vidim svi igraju na čelski ali mislim da će gosti do pobjede iako nema Ibre, ima tu brzonogih igrača gostiju koji će vjerujem šokirati SB, vjerujem da mogu a predobra mi kvota da ne probram jer ako ne uspiju sada neće nikada.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 08 apr 2014, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Wigan - Millwal - hX2 (1.40), X2 (2,30)
Wigan izgubio sve sanse za drugo mjesto i plasman direktno u EPL. Playoff je siguran i to ne mogu izgubiti jedino im ostaju kalkulacije sa kojeg mjesta ce igrati u playoffu. Ono sto je jos vaznije za vikend ih ceka jako bitna utakmica sa Arsenalom u polufinalu kupa tako da ce veceras nesto sareniji sastav izaci. Sa druge strane Millwall-u svaki bod zlata vrijedan, a da bi opstali moraju i iznenaditi koji put do kraja, veceras im je odlicna sansa.
Wigan izgubio sve sanse za drugo mjesto i plasman direktno u EPL. Playoff je siguran i to ne mogu izgubiti jedino im ostaju kalkulacije sa kojeg mjesta ce igrati u playoffu. Ono sto je jos vaznije za vikend ih ceka jako bitna utakmica sa Arsenalom u polufinalu kupa tako da ce veceras nesto sareniji sastav izaci. Sa druge strane Millwall-u svaki bod zlata vrijedan, a da bi opstali moraju i iznenaditi koji put do kraja, veceras im je odlicna sansa.
Chelsea - PSG Oba daju gol 1.75
Borussia D. - Real M. Oba daju gol i 3+ 1.65
Wigan - Millwall 1 1.60
Brentford - Crewley 1 1.50
6.93
Wigan - Millwall 1 1.60
6.93
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
i nešto a da nije LP
Charlton-Yeovil 1 1.95
Middlesbrough-Birmingham 1 1.90
3.70
Watford-Leeds 1 1.60
Luton-Tamworth h 0:1 1 1.65
2.64
Charlton-Yeovil 1 1.95
Middlesbrough-Birmingham 1 1.90
3.70
Watford-Leeds 1 1.60
Luton-Tamworth h 0:1 1 1.65
2.64
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja bih preskocio ta oba sa super ponude, zadnja 2 (ja predlazem Nottingham)... Ima li neko na brzinu prijedlog za tenis ili kosarku. Hoce li Miami uzeti 7 razlike?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Na cenera i Bog te veselio.deno_TM87 je napisao/la:Chelsea - PSG Oba daju gol 1.75
Wigan - Millwall 1 1.60
6.93
Allegri je gospodin!
Miami bi treba preskociti, posebno u hendikepu, ne lezi im Brooklyn nikakoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ja bih preskocio ta oba sa super ponude, zadnja 2 (ja predlazem Nottingham)... Ima li neko na brzinu prijedlog za tenis ili kosarku. Hoce li Miami uzeti 7 razlike?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koga bi mi ti preporucio sa hendikepom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Atlanta se bori sa NY trebala bi uzeti al preskoci taj NBA ....
jučer nije prošlo za jači ulog, da vidimo danas kakve smo sreće
Borussia Dortmund-Real Madrid over 3.5 2.30
Supersport
Mislim da će ovo lagano proći i da ćemo vidjeti barem četiri gola, BVB će se otvoriti i krenuti po gol, Real isto neće čekati nego će ići zabiti gol i riješiti pitanje prolaska dalje a logičan slijed događaja da bude golijada.
Ja idem s debljom uplatom
Borussia Dortmund-Real Madrid over 3.5 2.30
Supersport
Mislim da će ovo lagano proći i da ćemo vidjeti barem četiri gola, BVB će se otvoriti i krenuti po gol, Real isto neće čekati nego će ići zabiti gol i riješiti pitanje prolaska dalje a logičan slijed događaja da bude golijada.
Ja idem s debljom uplatom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.