XXVI KOLO PL BIH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cickoo
Kontakt:

XXVI KOLO PL BIH

Post Postao/la Cickoo » 08 apr 2014, 19:33

Velež - Travnik

Sarajevo - Zvijezda

Borac - Rudar

Široki B. - Slavija

Olimpic - Željezničar

Leotar - Zrinjski

Čelik - Radnik

Mladost - Vitez
003871312

exbabilon
Kontakt:

Re: XXVI KOLO PL BIH

Post Postao/la exbabilon » 08 apr 2014, 19:49

Velež - Travnik X
Ovo dosta zavisi od pristupa domacina. Nemaju oni neki motiv, s Travnikom su u dobrim odnosima koliko znam, a Travniku svaki bod treba. Ovdje vjerovatno miroljubivo.

Sarajevo - Zvijezda 1
Da ne bi HZ opet ulijetale na trening, skidale dresove, itd. ovo moraju dobit, kako znaju i umiju. Ako cemo realno i kvalitetniji su za klasu.

Borac - Rudar X2
Nesto kao prva tekma, s tim sto Rudaru gori jos i vise. Ovo ce biti rutinsko pustanje ako ne sva 3, onda jednog boda.

Široki B. - Slavija 1
Sve osim ubjedljive pobjede domacina ce biti veliko iznenadjenje. Slaviju moraju deklasirat, taman isti dan igrali Kup.

Olimpic - Željezničar 1x2
Ne usudim se prognozirati tekmu. Olimpic ima dovoljno kvalitetnu ekipu da nas dobije. Ipak, X je najrealniji igracki gledano. ALI! Pred jedno 2-3 hiljade Manijaka, uz ogroman motiv u vidu titule prvaka, ja se navijacki nadam da ekipa moze uzeti Olimpic koji kuci ne igra tako dobro.

Leotar - Zrinjski 2
Bez komentara. :mrgreen:

Čelik - Radnik 1X
Celik je kvalitetniji, ali ne znam koliko ce ozbiljno uci u utakmicu. Mogao bi ovdje X doci.

Mladost - Vitez 1
Uzima ovo Mladost, radi mira u kuci. Kad se u zadnjim kolima krene steliti, cesto najgore prodje neko ko nije bio ugrozen 5 kola pred kraj.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 apr 2014, 19:56

Velež - Travnik 1x Travnik moze do boda

Sarajevo - Zvijezda 1 Sta reci

Borac - Rudar X2 Rudaru gori,Borac igra reda radi

Široki B. - Slavija -1 Sigurica

Olimpic - Željezničar 1 Olimpic kvalitetnija ekipa

Leotar - Zrinjski - 2 Za titiulu

Čelik - Radnik 1 Za raju

Mladost - Vitez 1x Nikom niza sta

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 08 apr 2014, 19:59

Velež - Travnik 1 Iako Travnik dobro igra,tipujem na kvalitetniju ekipu

Sarajevo - Zvijezda 1 Kvalitetnije,sa novim trenerom ,Sarajevo ovo dobija sa 3,4 razlike lagano

Borac - Rudar 2 Ako budemo odigrali kao protiv Sarajeva ,razbićemo Borac ,a što se tiče puštanja ,nas Borac neće sigurno pustiti,prije bi pustili Travnik,Vitez,Zvijezdu.. nego Rudar,to je 100%

Široki B. - Slavija 1 Lagano ,Široki kandidat za titulu

Olimpic - Željezničar Olimpic onako poslab kod kuće,Željo u naletu,gusto ali ipak 2

Leotar - Zrinjski 2 Lagano,Zrinjski nastavlja svoj niz

Čelik - Radnik 1 Nakon teškog poraza od Želje,Čelik dobija veoma lošeg radnika

Mladost - Vitez 1X Mladost odlično igra u gostima,kod kuće takođe dobro,ali Vitez u dobroj formi tako da dvoznak

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 08 apr 2014, 20:19

Zadnja su kola, sad ce biti nelogicnih rezultata i to nelogicniih po kvalitetu ekipa , ali logicnih po situaciji :mrgreen:

Velež - Travnik X ( Velez pusta Travniku, Selimovic ima navodno para, a Velezu bodovi i ne trebaju, jer ne moze ni gore ni dole)

Sarajevo - Zvijezda 1( Sarajevo kvalitetnije i bori se za titulu, zadnji trzaji, ako ne pobjede definitivno se oprastaju od borbe za titulu,. slabasna Zvijezda ce ih tesko zaustaviti)

Borac - Rudar 2 ( Ko ce kome, ako nece svoj svome :mrgreen: )

Široki B. - Slavija 1 ( Siroki Brijeg je bolji i mora da pobjedi ako zeli da zadrzi korak za vodecim)

Olimpic - Željezničar 2( Olimpic je poput Celika stara Zeljina musterija)

Leotar - Zrinjski 2 ( Ovdje bez komentara, stvarno je bespotrebno nesto posebno pojasnjavati)

Čelik - Radnik x ( Celik se cuva za KUP, Radnik predaleko od Rudara bodovno, miroljubiva i dosadna utakmica, najvjerovatnije 0:0)

Mladost - Vitez 1 ( Mladost pobjedjuje, Vitezu uopste ne trebaju bodovi, moguc medjusobni dogovor)
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 08 apr 2014, 20:23, ukupno mijenjano 3 puta.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 08 apr 2014, 20:20

Velež - Travnik > 1 > Gosti će morati bodove spasa tražiti negdje drugo, Velež kvalitetnija ekipa.

Sarajevo - Zvijezda > 1 > Ubit' ćemo ih nogom i ako Bog da, uz malo sreće, pobjediti 1:0.

Borac - Rudar > X > Vidjet' ćemo, s obzirom da Borac ne može ni gore ni dole a Rudaru "gori pod nogama" - možda i 2-ca dodje na kraju.

Široki B. - Slavija > 1 > Ubjedljiva pobjeda domaćina, u hendikepu.

Olimpic - Željezničar > 2 > Olimpić nikad nije znao (a ni htio) da igra protiv gosta onako kako treba tako da ..

Leotar - Zrinjski > 2 > Kvota 1.15 na Zrinjski dovoljno govori.

Čelik - Radnik > X > Ako Čelik bude igrao isto kao protiv komšinica, možda im i bod bude ugrožen.

Mladost - Vitez > 1 > Mladost mora pobjedjivati u ovakvim utakmicama, pogotovo kod kuće, ako žele da osiguraju opstanak.
Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 13 apr 2014, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 apr 2014, 20:31

Krokodil je napisao/la:Velež - Travnik > 1 > Gosti će morati bodove spasa tražiti negdje drugo, Velež kvalitetnija ekipa.

Sarajevo - Zvijezda > 1 > Ubit' ćemo ih nogom i ako Bog da, uz malo sreće, pobjediti 1:0.

Borac - Rudar > X > Vidjet' ćemo, s obzirom da Borac ne može ni gore ni dole a Rudaru "gori pod nogama" - možda i 2-ca dodje na kraju.

Široki B. - Slavija > 1 > Ubjedljiva pobjeda domaćina, u hendikepu.

Olimpic - Željezničar > 2 > Olimpić nikad nije znao (a ni htio) da igra protiv gosta onako kako treba tako da ..

Leotar - Zrinjski > 2 > Kvota 1.15 na Zrinjski dovoljno govori.

Čelik - Radnik > X > Ako Čelik bude igrao isto kao protiv komšinica, možda im i bod bude ugrožen.

Mladost - Vitez > 1 > Mladost mora pobjedjivati u ovakvim utakmicama, pogotovo kod kuće, ako žele da osiguraju opstanak.
Gdje su izašle kvote već?

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 08 apr 2014, 20:34

Velež - Travnik 1
Iako Travniku trebaju bodovi mislim da Velež uzima sva tri boda

Sarajevo - Zvijezda 1
Nakon katastrofalne igre protiv Rudara sarajlije ovo moraju dobiti

Borac - Rudar 2
Borcu bodovi ne trebaju,pustit će svojim komšijama.

Široki B. - Slavija 1
Široki kvalitetna ekipa

Olimpic - Željezničar 2
Teško za prognozirati,al mislim da Željo ipak uzima sva 3 boda

Leotar - Zrinjski 2
Sve osim pobjede Zrinjskog bilo bi veliko iznenađenje

Čelik - Radnik 1
Nijednoj ekipi ne trebaju bodovi,1 jer je Čelik kvalitetniji

Mladost - Vitez 1
Domaćinima bodovi više trebaju

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 apr 2014, 20:36

Za sve one koji govore o pustanju bodova Zelji od strane Olimpika.

6. oktobar 2013. Zeljo-Olimpik 1:1

Oni samo protiv Sarajeva vise grizu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 apr 2014, 20:41

Velež - Travnik X Mislim da će Travnik izvući nulu kod nas.Kući se stvarno patimo a Travničanima bi ovaj bod bio zlata vrijedan.Bunker i 0:0.

Sarajevo - Zvijezda 1 Iako Sarajevo nije ni blizu nivoa na kojem bi trebalo biti ipak će dobiti jako lošu Zvijezdu ovog proljeća.

Borac - Rudar 2 Rudaru je ova utakmica biti ili nebiti.Gledao sam ih u Mostaru i mogli su do boda a Sarajevo su kući totalno nadigrali.Borac izgleda totalno indisponiran.

Široki B. - Slavija 1 Ako se Široki psihički imalo oporavi dobit će Slaviju bez problema.

Olimpic - Željezničar 2 Željo podiže formu a Olimpic je skroz čudna ekipa.Ulažu pare u igrače a nemaju prostorije gdje bi pripremali taktiku i eventualno pogledali koji video od protvnika.Neozbiljno totalno.Stara Željina mušterija iz više razloga.

Leotar - Zrinjski 2

Čelik - Radnik 1 Čeliku najbitnija tekma sezone u srijedu ali bi ipak trebali kući dobiti slabašni Radnik.

Mladost - Vitez 1 Mislim da će Mladost dobiti minimalno i osigurati opstanak

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 08 apr 2014, 22:43

Pa odlučite se kome Borac pusta da li Slaviji ili rudaru ne moze i jedno i drugo

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 08 apr 2014, 22:54

jubitubi je napisao/la:Pa odlučite se kome Borac pusta da li Slaviji ili rudaru ne moze i jedno i drugo
11. Mladost 27
12. Zvijezda 27
13. Travnik 25
14. Slavija 25
15. Rudar 21

Osim Rudara i Slavije za opstanak se bore i drugi klubovi. Borac zeli da ostanu u ligi Rudar i Slavija. Ko kaze da npr. Travnik ne moze ispasti?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 08 apr 2014, 22:58

Ma ljudi Borac nikad ne bi pustio Rudaru,prije će pomoći Travniku nego Rudaru,u to budite sigurni,svi Prijedorčani to znaju,a mogli smo se i uvjeriti nekoliko puta..Znam da ako Rudar pobjedi biće priče da je pušteno,ali Rudar ako pobjedi on će nadigrati Borac,a od puštanja nema ništa,zaboravite na to..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 apr 2014, 23:09

topa99 je napisao/la:Ma ljudi Borac nikad ne bi pustio Rudaru,prije će pomoći Travniku nego Rudaru,u to budite sigurni,svi Prijedorčani to znaju,a mogli smo se i uvjeriti nekoliko puta..Znam da ako Rudar pobjedi biće priče da je pušteno,ali Rudar ako pobjedi on će nadigrati Borac,a od puštanja nema ništa,zaboravite na to..
Topa druze :pinokio: Ma dvica ko iz topa
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 apr 2014, 23:17

Velež - Travnik 1 Travnik dobar i bit ce tesko ali pobjeda mostarskih vragova
Sarajevo - Zvijezda 1 Sarajevo puno kvalitetnije
Borac - Rudar 2 Direktiva iz glavnog kabineta RS-a
Široki B. - Slavija 1 Siroki ovo uzima lagano
Olimpic - Željezničar 2 Tesko ali uz punu otoku manijaka Zeljo ovo uzima
Leotar - Zrinjski 1 Poslje Veleza drugi najstariji hercegovacki klub uzima ovo s dva razlike
Čelik - Radnik 1 Poslje blamaze s grbavice likCe se koliko toliko iskupljuje
Mladost - Vitez 1 Psenica vs Kupus :hmmmmm: psenica
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 08 apr 2014, 23:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Velež - Travnik 1 Travnik dobar i bit ce tesko ali pobjeda mostarskih vragova
Leotar - Zrinjski 1 Poslje Veleza drugi najstariji hercegovacki klub uzima ovo s dva razlike
uso sam samo da vidim sta si napiso na ovo. pa daj bola, izgubimo li ja se bacam sa mostarke ;)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 apr 2014, 23:29

krmak je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Velež - Travnik 1 Travnik dobar i bit ce tesko ali pobjeda mostarskih vragova
uso sam samo da vidim sta si napiso na ovo. pa daj bola, izgubimo li ja se bacam sa mostarke ;)
Bit ce mi zao jednog od najdrazih forumasa s teme zrinjski :plac: ali cu ti prouciti nekad s vremena na vrijeme :pray:
:lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 apr 2014, 23:38

Velež - Travnik 2 Zar treba nesto objasnjavati?

Sarajevo - Zvijezda 2 Zvijezda je veliki favorit i tesko da ce ispustiti pobjedu

Borac - Rudar 2 Tradicija i istorija je na strani Rudara

Široki B. - Slavija 2 Bolji igracki kadar Slavije bi trebao biti presudan u ovoj utakmici

Olimpic - Željezničar 2 Zeljo se puno bolje pojacao ove zime i odlucit ce njihova sira klupa

Leotar - Zrinjski 1 Fiks kola. Savjet svim kladionicarima. Leotar prosto ne moze ispustiti pobjedu u ovoj utakmici.

Čelik - Radnik 2 Igraci Celika su umorni od evropskih utakmica i Radnik bi to trebao iskoristiti

Mladost - Vitez 1X2 Derbi kola, mozda i cijelog prvenstva. Sva tri znaka su u igri

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 08 apr 2014, 23:42

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
krmak je napisao/la:
Bit ce mi zao jednog od najdrazih forumasa s teme zrinjski :plac: ali cu ti prouciti nekad s vremena na vrijeme :pray:
:lol: :lol: :lol:
i ja volim pogledat prognozu znam da ce nas pastrmka nasmijat :D

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 09 apr 2014, 09:43

Velež- Travnik- 1 ako sve bude regularno

Sarajevo - Zvijezda - x promjena trenera,mnogo nezadovoljnih navijaca,sve ce to uticati na igrace,gosti ako pametno odigraju mogu to iskoristiti

Borac - Rudar - X a bgm i 2 moze doci..domacinu nista neznaci a gosti mogu biti pogurani visim silama iz vlade RS-a

Široki B. - Slavija - 1 u hendikepu,ovako loši gosti s tricom mogu biti zadovoljni

Olimpic - Željezničar - 2 u formi smo,hvatamo zalet,sa ovom pobjedom bi se dosta toga otvorilo i svi znaju koliko je vazna utakmica...a plus jos 3-4 milje Manijaka

Leotar - Zrinjski - 2
Valjda ih nece puno kantat

Čelik - Radnik - 1 Mislim da je i red da domaci uzmu nekog u prvenstvu

Mladost - Vitez - X
Ovo ce biti pravo dobra utakmica,obje ekipe igraju muski tako da nez ko ima prednost,to je to u par deka
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.