Jel' to bariš trebe i onda ih vrbuješ da ti skupljaju sličice.QUARTERBACK je napisao/la:Prošle sedmice izlazio s jednom malom na kafu i nesto joj u prici spomenuo kroz šalu da skupljam slicice hahah i ona je to valjda zapamtila i govori mi sad na fb kaze kupila jedno paklo slicica da mi pomogne u skupljanjureko i ko ti je dosao kaze nisam jos otvorila to ces ti reko de ba otvori molim te ne mogu ja izdrzat do sutra da saznam ko mi je dosao hahahaha molim je da otvori i nece yebla sliku
SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- QUARTERBACK
- Kontakt:
To je to.Saurman je napisao/la:Jel' to bariš trebe i onda ih vrbuješ da ti skupljaju sličice.QUARTERBACK je napisao/la:Prošle sedmice izlazio s jednom malom na kafu i nesto joj u prici spomenuo kroz šalu da skupljam slicice hahah i ona je to valjda zapamtila i govori mi sad na fb kaze kupila jedno paklo slicica da mi pomogne u skupljanjureko i ko ti je dosao kaze nisam jos otvorila to ces ti reko de ba otvori molim te ne mogu ja izdrzat do sutra da saznam ko mi je dosao hahahaha molim je da otvori i nece yebla sliku
Ma govori mi pogodi sta sam kupila reko veze nemam kaze ima veze s fudbalom ja odma skonto ma reko slicice ba hahaha kaze jest reko sta ce tii kaze pa tebi da pomognem..
ziv se pojedoh, da mi je znat ko mi je došao
- legenda reala
- Kontakt:
ja reko drug Saurman skuplja sličice pa ostadoh 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Panini kao fenomen zbližavanja ljudi. Čovjek piše da sličice učine po nekim društvenim pitanjima više nego stotine političara u deset godina...
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1240 ... zuje-ljude
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1240 ... zuje-ljude
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobio momak Vrsajevica u paketu
Dobio momak Vrsajevica u paketu
14/88
- Cautinho
- Kontakt:
Inače,i ja danas duplog Vršajevića,od 5 paketa,jedino on dupla sličica.
Keep walking.
Jesil se i ti radovao ko ovaj gore ?Cautinho je napisao/la:Inače,i ja danas duplog Vršajevića,od 5 paketa,jedino on dupla sličica.
14/88
-
edgardavids
- Kontakt:
Dobio Sea danas, što se mene tiče, album je popunjen 
ne znam je li vec neko pisao o tome, ali znate li onih 6 posebnih slicica od coca cole na onoj D ce biti nas EDIN DZEKO 
- IlProfessore
- Kontakt:
Ma stara je to vijest. Samo ja ne znam kako doći do tih sličica 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Niko još ne zna kako do tih sličica.
Ja sam čuo da se dobije jedna sličica uz flašu (0,5 / 1 / 2L) coca-cole.IlProfessore je napisao/la:Ma stara je to vijest. Samo ja ne znam kako doći do tih sličica
kupis kolu od 0,5 l i ako ispod cepa pise panini odes u radnju ona ti da paket slicica gdje ti dodje jedna specijalna i 2 obicne panini slibeKrokodil je napisao/la:Ja sam čuo da se dobije jedna sličica uz flašu (0,5 / 1 / 2L) coca-cole.IlProfessore je napisao/la:Ma stara je to vijest. Samo ja ne znam kako doći do tih sličica
koliko sam skontao to ce ici uz coca colu, e sad kako na koji nacin znace se uskoro valjda nekad sredim mjeseca i to pocinje
upravo je izašao i app za android, na play store jednostavnom search "panini collectors app" i to je tohodža je napisao/la:Daj link za tu app za android
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To već vrijedi?arelinho je napisao/la: kupis kolu od 0,5 l i ako ispod cepa pise panini odes u radnju ona ti da paket slicica gdje ti dodje jedna specijalna i 2 obicne panini slibe
Od jucer vrijedi ja mislimDukeOfWellington je napisao/la:To već vrijedi?arelinho je napisao/la: kupis kolu od 0,5 l i ako ispod cepa pise panini odes u radnju ona ti da paket slicica gdje ti dodje jedna specijalna i 2 obicne panini slibe
Sent from my ST26i using Tapatalk
mogu li se i te slicice naruciti onim papirom sto je dosao uz album jer izgleda da nema sanse da ih ovako osobe sto ne piju gazirana pica kao ja dobiju
ozbiljno je pitanje, nije sega ako neko misli 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 09 apr 2014, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.