Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa kud ces vise za nekog ko bi grijao Arteti klupu 
Jao sta Klop radi Realu sa onako osakacenom ekipom, kad bi Wenger izveo ovakvo nesto, kod njega se unaprjed zna svaka taktika za svaki mec
Ancelottiu povrijeđen JEDAN...znači SAMO JEDAN igrač i odmah odron od ekipe....neki su ga ovdje prizivali kao zamjenu Profi 
btw. Wigan izgubio od Milwala, al' su odmarali 7-8 igrača....jedva čekam njihovu transformaciju u Bayern u subotu
btw. Wigan izgubio od Milwala, al' su odmarali 7-8 igrača....jedva čekam njihovu transformaciju u Bayern u subotu
Zadnja izmjena: rambo16, dana/u 08 apr 2014, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
A.F.C. Bournemouth!
nemojte lagat ovaj napaćeni narod.VGS je napisao/la:Jao sta Klop radi Realu sa onako osakacenom ekipom, kad bi Wenger izveo ovakvo nesto, kod njega se unaprjed zna svaka taktika za svaki mec
Wenger je ove sezone i protiv mnogo slabijih klubova se znao zatvoriti i prepustiti im igru i ubit ih na kontre i polukontre, znao je i igrat veoma visok pritisatk na zadnju linij ( Swansea Bayern)
Kad je od liverpula izgubio 5:1 u kupu je promijenio pristup utakmici, odigrao je sve na oxa i izbacili smo ih, ista stvar protiv evertona u kupu. I da ne nabrajam.
Vi ste se uhvatili ovih gostujućih poraza ko da su samo te utakmice odigrane, koje su naravno živa katastrofa, to je nepobitna činjenica, i fakat je sramota, al ste sve svalili na Wengera ko da je sve do njegove taktike.
De te molim vas
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Wenger nije ni do članaka Carlu. Nećemo pretjerivati, ali ni do članaka.rambo16 je napisao/la:Ancelottiu povrijeđen JEDAN...znači SAMO JEDAN igrač i odmah odron od ekipe....neki su ga ovdje prizivali kao zamjenu Profi
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ma kakvi...ne može mu ni pomoćnik bitiHenderson je napisao/la:Wenger nije ni do članaka Carlu. Nećemo pretjerivati, ali ni do članaka.rambo16 je napisao/la:Ancelottiu povrijeđen JEDAN...znači SAMO JEDAN igrač i odmah odron od ekipe....neki su ga ovdje prizivali kao zamjenu Profi
A.F.C. Bournemouth!
Poznavajuci tvoje prosudbe kvaliteta pojedinih trenera, recimo npr. trenera koji je doveo jednu dobro nam znanu ekipu u borbu za titulu a zadnjih par godina ni blizu vrha nisu bili ovu konstataciju mozemo uzet s velikom dozom ozbiljnosti.Henderson je napisao/la:Wenger nije ni do članaka Carlu. Nećemo pretjerivati, ali ni do članaka.rambo16 je napisao/la:Ancelottiu povrijeđen JEDAN...znači SAMO JEDAN igrač i odmah odron od ekipe....neki su ga ovdje prizivali kao zamjenu Profi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nemojte hodže, poznati su njegovi postovi nama, ili barem meni, ne bi taj nikad nešto rekao provokantno, on samo fino učestvuje u diskusiji, čak kad dođe u Bosnu pozove par topnika na kahvu. ma ljudina ba
Sad sam u Vogošći, ako hoćeš da piješ kahvu bujrum. Platiću ja, nije hodža cicija.nedim93 je napisao/la:Nemojte hodže, poznati su njegovi postovi nama, ili barem meni, ne bi taj nikad nešto rekao provokantno, on samo fino učestvuje u diskusiji, čak kad dođe u Bosnu pozove par topnika na kahvu. ma ljudina ba
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
neka hvala, mislim da ću preskočitHenderson je napisao/la:Sad sam u Vogošći, ako hoćeš da piješ kahvu bujrum. Platiću ja, nije hodža cicija.nedim93 je napisao/la:Nemojte hodže, poznati su njegovi postovi nama, ili barem meni, ne bi taj nikad nešto rekao provokantno, on samo fino učestvuje u diskusiji, čak kad dođe u Bosnu pozove par topnika na kahvu. ma ljudina ba
Sve ste vidjeli večeras,znači na ljeto po Kloppa. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Real ih razmontirao prvu tekmu...jel isti trener vodio i tu tekmu?Saurman je napisao/la:Sve ste vidjeli večeras,znači na ljeto po Kloppa.
A.F.C. Bournemouth!
moRe,samo pod uslovom da dolazi u paketu sa Reufikom Reusom RefkomSaurman je napisao/la: Sve ste vidjeli večeras,znači na ljeto po Kloppa.![]()
Prenaivno su zijanili prvu tekmu a i propisno se ispromašivali kao i večeras.rambo16 je napisao/la:Real ih razmontirao prvu tekmu...jel isti trener vodio i tu tekmu?Saurman je napisao/la:Sve ste vidjeli večeras,znači na ljeto po Kloppa.
Klopp bi čuda radio sa ovim timom čak i sa Artetom a još mu kupe najdražeg pa odmah bi mogao napasti CL.
Govorio sam je da treba Reusa dovesti. Puno sigurnija investicija od Draxlera. Jos mu je uzor Rosicky. Treba to iskoristiti.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zar ne želiš Draxlera.?chily-rz je napisao/la:moRe,samo pod uslovom da dolazi u paketu sa Reufikom Reusom RefkomSaurman je napisao/la: Sve ste vidjeli večeras,znači na ljeto po Kloppa.![]()
jao...ako je prva bila naivna,pa šta reći za Real večeras?!Saurman je napisao/la:Prenaivno su zijanili prvu tekmu a i propisno se ispromašivali kao i večeras.rambo16 je napisao/la:Real ih razmontirao prvu tekmu...jel isti trener vodio i tu tekmu?Saurman je napisao/la:Sve ste vidjeli večeras,znači na ljeto po Kloppa.
Klopp bi čuda radio sa ovim timom čak i sa Artetom a još mu kupe najdražeg pa odmah bi mogao napasti CL.
A.F.C. Bournemouth!

ajmo po taj paket
@seaman haha vidi ovih sad sto se javljaju za Reusa, a kada smo spominjali njega da je on provjereniji igrac od Draxee Sta vise njega bi prije I od onog malog Goetzea.
Gunner4ever
@seaman haha vidi ovih sad sto se javljaju za Reusa, a kada smo spominjali njega da je on provjereniji igrac od Draxee Sta vise njega bi prije I od onog malog Goetzea.
Gunner4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.