Zodiac je napisao/la:Proradio.
Na vakat
Drago mi je zbog Šaćiri-ja
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Zodiac je napisao/la:Proradio.
Biće da im je ovo taktika iz svlačionice, a sumnjam da je većina navijača šta bolje fudbalski obrazovana, ovo se ni najgorem neprijatelju ne zaželi.Gorki je napisao/la:Bravo Gračanlije(otvoriti u NEW TAB)
sta da pocneBiscann je napisao/la:onda neka počne , ili neka vodi solin , možda udje u 1 HNLGorki je napisao/la:Ja mislim da će se Ćiro ubit ako nas ne uvede u PL
Biscann je napisao/la: ma neka pocne raditi na tome malo (za PL kazem), ma nemam nista protiv cire nek je ziv i zdrav , zdrav ste vi tim i bez njega ,nije on vama nesto posebno uradio osim promocije Slobode
Imate jednu sansu da pogodite na pitanje ko je ovaj? (izdao si se prijatelju)Biscann je napisao/la:onda neka počne , ili neka vodi solin , možda udje u 1 HNLGorki je napisao/la:Ja mislim da će se Ćiro ubit ako nas ne uvede u PL
da nije Amonimni?Biscann je napisao/la:blizuZodiac je napisao/la:Da nije možda anonimni![]()
.
al zamalo
ja sam isto misljenja da je Blazevic vise marketinski potez uprave nego sto je doveden za rang vise...ipak je doveden na polusezoni i bez pojacanja koja bi on trazio...NJEGOVO JE BILO DA UZBURKA STRASTI I POKRENE LAVINU....rezultat toga je i ova posjeta,sredzivanje stadiona i ponovo brendiranje Slobode kao velikog sportskog kolektiva...cak sam misljenja da ce i otici na kraju sezone a neko ce bit doveden da pokupi kajmak...zamislite prijasnjih sezona recimo cifru od 20000,25000 km od prodanih karata na jednoj tekmiChinaglia je napisao/la:Ćiro nije doveden da uvede ekipu u PL, tj. nije to glavni razlogon je poslužio svrsi odlično, ali ako ne uđemo u PL, a on ostane i narednu sezonu, onda bi to bilo top
Dakle po tebi smo vec postigli cilj? pozitivno je da se vratila raja u velikom broju da se trazi karta vise,ali ja mislim da je to doslo vise slucajnim upitom i pristankom Cire nego li nekim strateskim planom,zato treba raditi na dugorocnim planovima jer bi svi mi voljeli da je atmosfera,naboj i igra do zadnjegstaragarda je napisao/la:ja sam isto misljenja da je Blazevic vise marketinski potez uprave nego sto je doveden za rang vise...ipak je doveden na polusezoni i bez pojacanja koja bi on trazio...NJEGOVO JE BILO DA UZBURKA STRASTI I POKRENE LAVINU....rezultat toga je i ova posjeta,sredzivanje stadiona i ponovo brendiranje Slobode kao velikog sportskog kolektiva...cak sam misljenja da ce i otici na kraju sezone a neko ce bit doveden da pokupi kajmak...zamislite prijasnjih sezona recimo cifru od 20000,25000 km od prodanih karata na jednoj tekmiChinaglia je napisao/la:Ćiro nije doveden da uvede ekipu u PL, tj. nije to glavni razlogon je poslužio svrsi odlično, ali ako ne uđemo u PL, a on ostane i narednu sezonu, onda bi to bilo top
![]()
...to je i za sve lige u Bosni bio SF...tolko para je mogao od karata donijet samo sarajevski derbi i niko vise...i to se ljudi bukvalno otimaju da kupe kartu...na Tusnju je to bio nedosanjani san od sedamdesetih,osamdesetih....uglavnom..za Slobodu se ne brinem...ako i ne udzemo ove sezone iducu cemo prekucat sa najmanje 10,15 bodova prednosti nad drugoplasiranim
Kvalitet neupita, cinjenica je da je covjek u godinama i sigurno da nebi mogo vise vodit neki tim na visokom nivou, al nama je odlican, vratio publiku, privuko sponzore, a opet ostalo mu je dovoljno autoriteta da moze nesto napravit od ove ekipe.tuzlak1987 je napisao/la:Ciro najbolje trenira Slobodu jos od Hukica i Geruma..
Napravio je sistem kakav ovdje nije bio godinama, nema bjezanja. Sve se mora odraditi sto zamisli i igraci to postuju..Karica su ismijavali prvi dio sezone.
Isto tako koliko god je on marketinski potez toliko je bolji od svih trenera u ovoj ligi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.