BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

BavaracZenica
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la BavaracZenica » 08 apr 2014, 22:59

Mnogo fulate alal vera, nisam ocekivao ovakvu borbu Dortmunda, realno da je onaj Di Maria dao penal, nist od ovog ne bi gledali..

No etoo borili ste se i ponosno mozete reci da ste ispali od Kraljevskog kluba..

Vise srece sljedece sezone !
FC Bayern !!!!!

Illmatic09
Kontakt:

Post Postao/la Illmatic09 » 08 apr 2014, 23:00

Ovakva igra bez...subotic, sokrat, schmelzer, sahin, bender, Kehl, gundogan, kuba :clap: :thumbup: :bow:

Kakva igra, nismo se predali i imali smo sansu za prolaz. Miki ima neku blokadu u glavi, nadam se da ce iduce sezone eksplodirati i da nece imati problema u zavrsnici.

Iduce sezone abd. bez povreda i sa kvalitetnim pojacanjima opet napasti i pokazati da smo ozbiljna ekipa koja igra na visokom nivou iz god. u god. :salut:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 apr 2014, 23:02

Veceras ste odigrali jako dobru utakmicu i snazno udarili Real, ali nije bilo dovoljno. Mkhitaryjan je trebao dati zavrsni udarac s kojim bi Real pao na koljena, ali nije pogodio.

Jojic :clap:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2014, 23:04

Da je Lewandowski igrao u prvoj utakmici uvjeren sam da bi pospremio neku od lopti koje su fulali Mkhitaryan i Aubameyang.Šteta za ispadanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 08 apr 2014, 23:04

Respekt, nevjerovatna partija, klop medju 5 trenera svijeta, a rojs medju 5 igraca, da je bio gundo i kuba ona treba iz madrida bi sad plakala u avijonu, srcanost i muda ko nijedna ekipa na svijetu! Ispali ste al dogodine vas opet cekamo u finalu, dokaz da je bundeska medju tri na svijetu!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 08 apr 2014, 23:05

s pravim pojačanjima, povratkom ranjenika i uhodanijim mikijem i aubom dogodine smo opet spremni na sve.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 apr 2014, 23:08

Fantastična igra Dortmunda večeras. Trkački odlični, fantastični u duelima, ogromno požrtvovanje, ogromna borba, koliko samo trke.....Moral na visokom nivou i apsolutna želja. Impresivno je ovo bilo, ekipa je pokazala veliku ozbiljnost i zaista je ove sezone Dortmund potvrdio da je među osam najboljih ekipa u Evropi.
Nekako me dosta toga podsjetilo na tu ekipu koja je 1997. godine osvojila Ligu prvaka. Puno je tu figtera i igrača koji igraju sa žarom kao što je tada u prije u toj ekip bilo (Sammer, Kohler i ostala družina). A danas veliki borci Hummels, Grosskreutz i ostali. Miki se nafulao...Friedrich je večeras odigrao impresivno te na Weidenfeller na visini zadatka. Velika utakmica, pobjeda za presiž, nedovoljna da se prođe dalje, ali novi plus koji diže Dortmund rejting u Evropi nakon prošlosezonskog finala.

Kada se ovako gine na terenu i kada sam već i povukao paralelu s ranijom generacijom BVB-a koja je podigla klempu, onda moram reči da definitivno nije nerealno očekivati da ova ekipa ako se bude nadograđivala nekad u narednim godinama i osvoji ovaj veliki trofej...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 apr 2014, 23:13

Saurman je napisao/la:Da je Lewandowski igrao u prvoj utakmici uvjeren sam da bi pospremio neku od lopti koje su fulali Mkhitaryan i Aubameyang.Šteta za ispadanje.
Naravno i da je večeras Cris bio tu penal bi bio pospremljen gdje spada ;) .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 08 apr 2014, 23:16

madridist je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Da je Lewandowski igrao u prvoj utakmici uvjeren sam da bi pospremio neku od lopti koje su fulali Mkhitaryan i Aubameyang.Šteta za ispadanje.
Pa eto kakva je ekipa u pitanju, kad Rona ne igra, ne iz penala ne mogu zabit. :clap: :lol:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 08 apr 2014, 23:16

Igrači bvb-a su pretrcali 10 km vise od svojih protivnika :cool:

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 08 apr 2014, 23:17

VahaCFC je napisao/la:Reus ponovo odlican pred Real kao i protiv Sttugarta.
Red je da svoj kvalitet demonstrira na Kraljevima :mrgreen:
Hvala, prijatno. :mrgreen:
Keep the Blue Flag Flying High !

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 08 apr 2014, 23:17

Čestitke BvB. Još jednom pokazali da ste strašna ekipa!

Klopp izdominirao, ne kontam kako neko može da ne voli tog čovjeka. Nemojte kriviti MIkija, jbg fulao je, prva mu je sezona, nije lahko zamijeniti Gotzea, a znamo da je i Gotze mašao protiv Malage primjera radi prošle sezone. Krivo mi je samo što niste zabili gol tamo, no dobro. Bayern i BvB jedini pravi predstavnici BundesLige, što se mene tiče samo nek' ova 2 tima igraju Ligu Prvaka sljedeće godine. Ovo sve što dođe-osmina finala VRH, mada, ni to nije loše ako ćemo iskreno, al' samo da se ne blamiraju.

Reus doktorski, Jojić me pozitivno iznenadio, Hummels također dobar. Bit ćete vi tvrd orah uvijek, pa makar i s juniorima izašli na teren.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2014, 23:18

madridist je napisao/la:
Priznaj da si strepio do zadnje minute. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 apr 2014, 23:20

Blaszczykowski je napisao/la:nabijem vas sve na **** što pljujete po našem igraču. čovjek je odigrao herojski i dao sve od sebe. kapa do poda sve do jednom, a mi moramo biti ponosni na ovo.
:clap: :clap:
Semir bvb je napisao/la:Na Mikiju je izuzetan pritisak. Mnogo se očekuje od njega (da zamijeni Gotzea), a on nije dovoljno psihički stabilan da se s time izbori. Kad to prevlada, biće on ono što se od njega očekuje. Čvrsto vjerujem u to ;)
:clap: :clap:
Zvuci glupo ali bolje da je promasio prazan gol sa 5 metara nego da se spetljao u prijemu ili nesto slicno...bice on sigurno zvijer sljedece sezone.(iako tek ocekujem pljuvanje kad se jave pojedini forumasi).

Malo su pojedinci i zaboravili kako smo zbog Gotzeovih promasaja mogli ispasti od Malage prosle sezone.

Jojic me veceras bas odusevio...nisam ocekivao da moze ovako odigrati.Ima tu jos dosta da se radi ali ako nastavi ovako da se razvija mogli bi sljedece sezone dobiti bas dobrog igraca.

Weidi opet na nivou...a kad se samo sjetim pljuvanja poslije Hsv-a :thumbdown:

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 08 apr 2014, 23:21

Svaka čast našim momcima. Ostavili su srce na terenu i odigrali kako oni znaju. Bez 7 igrača odigrati ovako protiv reala nije mala stvar. Idemo dalje, pokazali smo da možemo igrati sa svakim. Echte Liebe !! :clap: :salut:
Željezničar
Borussia Dortmund

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 08 apr 2014, 23:24

Bravo Dortmund, možete biti ponosni. :cool:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 08 apr 2014, 23:26

samo cu reci svaka vam cast da mi je neko pricao da cu ja kao navijac bajerna da se ovoliko iznerviram rad zutalja nebi vjerovao pa zasto im ne uvaliste jos jedan pa onaj armejac ja bi ga zobog onog promasaja istjerao iz kluba on je jedini krivac sto ne idete dalje kad se sjetim u realu one sanse i veceras ove dvije ojjjj dajte nama real da vas osvetimo
Samo Sarajevo

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 apr 2014, 23:28

Saurman je napisao/la:
madridist je napisao/la:
Priznaj da si strepio do zadnje minute. :mrgreen:
priznajem
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 apr 2014, 23:30

domuzari vjrujte mi ni sam sebi nisam vjrovo ,skoro da sam poceo navijati za vas da izbacite reala s obzirom na kakav su pickasti nacin igrali.Steta stvarno :shifty: :D :clap: :clap: :clap:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 08 apr 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 08 apr 2014, 23:37

mene je friedrich večeras oduševio i ja bih ga ostavio još jednu sezonu da imamo dobar stoperski backup. kad se sjetim kako je izgledao izgubljeno kad je tek došao, ne mogu vjerovati da je to isti igrač. i on i kirch su zaslužili veliki respekt.

joji treba do kraja sezone dati što više šanse, pa da vidimo šta možemo od njega očekivati. ako nastavi ko večeras i sahin i gundo će se morati dobro pomučiti za poziciju.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.