FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I sam Ćiro i Azmir su rekli da će ostati još sezonu ako uđemo u PL, ako ne uđemo vjerovatno da neće.
Barem meni, Ćiro je uveo dosta dosta trenerskog reda, i sklopio finu ekipu od onih igrača. Samo mi smo dobro i prošli jesenji dio, ko nam je bio na klupi, realno.
Barem meni, Ćiro je uveo dosta dosta trenerskog reda, i sklopio finu ekipu od onih igrača. Samo mi smo dobro i prošli jesenji dio, ko nam je bio na klupi, realno.
Jel' istina da odustajete od PL? 
Jesi dosadan sa Cirom ko da te je napravioBiscann je napisao/la:Ćiro sigurno nije postavljen bezveze
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
wienultras
- Kontakt:
jeste sada pucamo na titulu lige prvakaToro86 je napisao/la:Jel' istina da odustajete od PL?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nemoj da s.e.r.e.s po banovickom klopuCoraco je napisao/la:I sam Ćiro i Azmir su rekli da će ostati još sezonu ako uđemo u PL, ako ne uđemo vjerovatno da neće.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Odustajemo samo da bi vas pustili da udjete u PLToro86 je napisao/la:Jel' istina da odustajete od PL?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
pa nije bas da nas pustate...
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Sigurno nije,postavili ga ovi iz Jedinstva lakse da udjuBiscann je napisao/la:Ćiro sigurno nije postavljen bezveze
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Reflektori?? opaaa............svaka cast
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nemojte da palite rostilj a zec jos u sumiBiscann je napisao/la:danas reflektori postavljani na stadionu , i meni se cini da smo u PL ,al bez hajke ...Toro86 je napisao/la:pa nije bas da nas pustate...
Istina je.Toro86 je napisao/la:Jel' istina da odustajete od PL?
Sta ovo Biscani pokusavaju jeftinim trikovima da unesu nemir u nase gospodske redove .
Ćorak ćorak
.
Ćorak ćorak
.- tuzlak1987
- Kontakt:
Jeste vise dosadni i jedni i drugi..
kakvi su reflektori, da to neće odnijeti ciganija
mislim, kad su most odnijeli ..
-
HerLutwoII
- Kontakt:
da to nije neko kran donjeo za novu zgradu u Bihacu pa opremljen reflektorom za nocni rad
Sala mala,ne ljuti se! Zamisli dogodine kad vam dodje Lukavac opet,a vi pod reflektorima igrate
Sala mala,ne ljuti se! Zamisli dogodine kad vam dodje Lukavac opet,a vi pod reflektorima igrate
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
oplakahHerLutwoII je napisao/la:da to nije neko kran donjeo za novu zgradu u Bihacu pa opremljen reflektorom za nocni rad![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ej to reprezentacija RS u Bihacu igra eheheh..znam da igraci iz Bihaca igraju za RS protiv Udinezea, al reprezentacija to je novo
to revans ? kako ste prvu odigrali ? 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ko je donio reflektore?Biscann je napisao/la:danas reflektori postavljani na stadionu , i meni se cini da smo u PL ,al bez hajke ...Toro86 je napisao/la:pa nije bas da nas pustate...
-
HerLutwoII
- Kontakt:
mUdinezeBiscann je napisao/la:staragarda je napisao/la:oplakahHerLutwoII je napisao/la:da to nije neko kran donjeo za novu zgradu u Bihacu pa opremljen reflektorom za nocni rad![]()
Sala mala,ne ljuti se! Zamisli dogodine kad vam dodje Lukavac opet,a vi pod reflektorima igrate![]()
....a bit ce i lukavcanima drago..nisu navikli na nocni ambijent posto na Tusanj nisu nikad dolazili
![]()
![]()
![]()
ma dogodine ce da nam dodje Udinese
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ispast ce Jedinstvo odmah cim udje, Tigar nema bas dobar docek u RS jer je ratni zlocinac pa nece moci dolaziti u posjete u manji entitet 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.