FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la rob do bagro » 08 apr 2014, 23:07

Ko je opterecen zutim kartonima ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 apr 2014, 23:18

Znaci, na nama je sutra pritisak da osvjetlamo obraz Bundeslige i da se usetamo u polufinale a to onda znaci 100%-tna zarada od TV prava jer bi u tom slucaju bili jedini predstavnici iz lige.

Pep, Boateng i Lahm su najavili agresivnu igru od samog pocetka a ja se nadam da bi mogli gledati slican presing kao sto je Dortmund veceras demonstrirao, samo sto mislim da za tim nece ni biti potrebe jer ocekujem ponovo bunker Uniteda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 apr 2014, 23:24

kingwazza je napisao/la:Ma mozemo samo mi vas kupit slat vam na posudbu nase panjeve,sebi uzimat najbolje,a s obzirom na kvalitet vase lige Jang Kleverli i kompanija bi osvajali ligu bez problema,svi sretni ha ya
Da ti hoces nesto normalno napisat,sve bu super bilo.Furke su ti bas djecije,sigurno se u skoli falis kako provociras navijace Bayerna :mrgreen:

Tog Januzaja ja ne bi ni pogled'o da odlucujem,ali mi se zato svidjaju Van Persie,Rooney,De Gea,Hernandez i posebno Nani i protiv njihovog dolaska kod nas ne bih imao nista protiv ;)

Price o kvalitetu Bundeslige zaboravi,samo pogledaj koliko ste vi i vasa konkurencija doveli Bundesligasa :? Jedan takav je veceras Celziu spasi guzicu :guz:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 apr 2014, 23:27

rob do bagro je napisao/la:Ko je opterecen zutim kartonima ?
niko oni koji su bili sutyra to odradjuju :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 apr 2014, 23:27

kingwazza je napisao/la:Ma mozemo samo mi vas kupit slat vam na posudbu nase panjeve,sebi uzimat najbolje,a s obzirom na kvalitet vase lige Jang Kleverli i kompanija bi osvajali ligu bez problema,svi sretni ha ya
Kvalitet nase lige se mogao vidjeti prošle godine na Wembleyu. :njanjanja:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 apr 2014, 23:32

PEP je napisao/la:
A Mandzo. :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 08 apr 2014, 23:34

Bilo bi fino da Allianz kupi nekretnine po Otoku, a možda i Jedinstvo jer ako kola stv krenu nizbrdo prodaće Ameri staru koku nosilju, i da ih Bavarci oboje u plavo bijele

Nmg da vjerujem da je Pep jedini realan momak na vasem pdf.
Ja na provokaciju odgovaram provokacijom,i samo bi bilo fer da malo hocete nekad realno sagledat stvari.Sutra ako nas prodjete od srca cu navijati za vas da,abd osvojite.Toliko od mene
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 apr 2014, 23:36

rob do bagro je napisao/la:
PEP je napisao/la:
A Mandzo. :)
i tinks da on no problemo s gelbe karten :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: ,mislim :eh: ucim svabenzih :rol: :rol: :rol:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 08 apr 2014, 23:48

I jos se neki pitaju Muller ili Goetze :mrgreen:
slika

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 apr 2014, 23:50

U slučaju prolaza volio bih više Špance, ma ko oni bili, nego Chelsea.
Mourinho je fakat stručnjak za dvomeč utakmice, pokazao to i večeras.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 08 apr 2014, 23:56

ceze je napisao/la:U slučaju prolaza volio bih više Špance, ma ko oni bili, nego Chelsea.

Momci mi prodjemo li u polufinale finale je nase to upmatite ,statistika je na nasoj strani nadma se da ce se u slucaju prolaska i dalje nastaviti.Iskreno meni je svejedno ako prodjemo da li ce to biti CSKA London,Real,Barsaili Ateltiko.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 08 apr 2014, 23:57

schweinsteiger je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:Vrlo je vjerovatno da cemo proci Manchestera ali ono sto treba da brine jeste iskreno govoreci da pocinjemo sve vise izgledati kao Barca, mislim da se razumijemo mozemo mi kopirati igru seniora Zepca ako funkcionise ali vec mi pomalo na zivce ide taj fazon lazne devetke i izostavljanje napadaca sto je po meni apsurdno danas.
Kazem prilicno su velike sanse da prođemo engleze ali sta uraditi protiv npr. Reala koji je na dosta vecem nivou od engleza, ukoliko se ponovi onakva bezidejna igra nahebali smo,nadam se da je ovo samo jedan period losih igara i da ce Pep posloziti sve to malo drugacije...
Nije uopste bilo do nas,bilo kojoj ekipi da neko postavi bunker,jedino sto mozes uraditi jeste kruziti s loptom i traziti neku gresku,ubacivati u sesnaesterac i to je to.Sta smo trebali raditi,davati njima loptu da se razmasu?
suhi je napisao/la:Atletiko doktorirao odbranu,cuj ne znaju igrati bunker :lol:
Atletico trenutno mozda ima i najjaci kontranapad u Europi.Za razliku od prosle sezone,Simeone je tranziciju iz odbrane u napad doveo do savrsenstva,ali Real je u kupu pokazao u prvoj utakmici kako se protiv njih treba igrati.
Tada je i Simeone pogrijesio sto je mislio da se moze nadigravati s Realom,da su mozda malo duze izdrzali da ne prime gol svasta bi bilo,ali ih je onaj Pepeov gol bas odmah dotukao.
suhi je napisao/la:@PEP Pa i prosle godine su se svi branili protiv bayerna ,al jupova taktika je bila konkretnija od guardioline i puno su bolje izgledali u LPa od ove sezone.
Uopste nisu.Ne znam koliko si gledao prosle godine Bayern u LP,ali ni Arsenal,ni Juventus,ni Barca,a ni BvB se nisu branili.Najbolje se nekako sjecam meceva protiv Juventusa,jer je ono bas bila rovovska bitka i takticko nadmudrivanje svih 180 minuta,ali Juventus ni u jednom trenutku nije igrao bunker.

Bayern@heart je napisao/la:U subotu prvi put nakon skoro 2 godine nismo dali gol u jednoj utakmici BL zadnji put protiv Dumuza kad smo na Westfazenu izgubili 1:0 (penal robbena :mrgreen: ). Šteta i za taj rekord :D

Nadma se da će Pepun konačno malo vratiti u ekipu Juupovog sistema i da će se realizacija šansi poboljšati. U srijedu očekujem postavku sličnu koju je koristio Don Jupp pošto nam fali dosta veznih igrača dakle sistem 4-2-3-1 sa punim presingom i okomitim napadima bez nepotrebnog ulaženja u sredinu naših krilnih napadača,

Zapravo,nismo dali gol od utakmice s Mainzom kada je na AA bilo 0:0,a ta utakmica je bila 3 dana poslije utakmice protiv BvBa :)

Nadam se da ce ih Pep nabrijati za ovu utakmicu i da ce izaci spremni da ih pregaze.Mislim da je potrebno da ih bas pregazimo da se podigne samopouzdanje ekipi.

@gerdmuller ima li kakvih vijesti hoce li navijaci na AA napraviti kakav choreo?
Der Club Nr. 12 äußert sich wie gewohnt nicht zu einer Choreographie!-Club 12 ne daje,kao i obično izjave o koreografiji.Zivi bili pa vidili :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 apr 2014, 00:01

PEP je napisao/la:
ceze je napisao/la:U slučaju prolaza volio bih više Špance, ma ko oni bili, nego Chelsea.

Momci mi prodjemo li u polufinale finale je nase to upmatite ,statistika je na nasoj strani nadma se da ce se u slucaju prolaska i dalje nastaviti.Iskreno meni je svejedno ako prodjemo da li ce to biti CSKA London,Real,Barsaili Ateltiko.
Ma dobro, ali imam osjećaj da bi lakše prošli Real ili Barcelonu, nego Chelsea. I Atletico se nameće kao težak protivnik, najteži protiv Chelsea jer igraju onako kako Bayernu najmanje odgovara, čvrsti nazad a brzi u transformaciji i kontra napadima, mada imam osjećaj da će ispasti sutra.

Daleko je to još, prvo sutra proći United, pa ćemo onda o željama :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 apr 2014, 00:03

Prođemo li dalje u šta ne sumnjam više neće biti laganih protivnika jer dosad smo imali sreće u žrijebu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 apr 2014, 00:06

Rafael i Fellaini nisu otputovali u Minhen tako da se mozemo pripremiti za grimasu u veznom redu, kao i za crveni karton. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 09 apr 2014, 00:06

@Saurman
Dosta sreće u četvrtfinalu, ali najtežu drugoplasiranu ekipu u osmini finala.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 09 apr 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 09 apr 2014, 00:07

ceze je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Ma dobro, ali imam osjećaj da bi lakše prošli Real ili Barcelonu, nego Chelsea. I Atletico se nameće kao težak protivnik, najteži protiv Chelsea jer igraju onako kako Bayernu najmanje odgovara, čvrsti nazad a brzi u transformaciji i kontra napadima, mada imam osjećaj da će ispasti sutra.

Daleko je to još, prvo sutra proći United, pa ćemo onda o željama :)

ako cemo iskreno i ja sam tog misljenaj jer lakse igramo sa spancima,ali opet dalje gledajuci bolje dobiti recimo hibridni naftaski klub iz londona tesko da nas mogu u dvije tekme izbaciti u to sam ubjedejn, dok ako bi koji slucajem otisli u finale sa njima sve je moguce .Ud vije tekme tesko da nas mogu izbaciti,iskusniji smo ,oni imaju mladu neiskusnu momcad ,jedino po cemu smo izjednaceni to su kvalitetni treneri jedan znatno bogatijiu trofejima pa i u medjusobni duelaima a to je nasa malenkos PEP od katalonije. :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 09 apr 2014, 00:12

ceze je napisao/la:@Saurman
A i drugima je tako, tako da nismo nesto imali srece naspram ostalih.
Real dobio Schalkea, i desetkovani BVB (necemo o tome da je malo falilo da ispadnu veceras), Chelsea protiv Rotacije i PSG-a.
Jedino se moze za Barcu/Atletiko, zavisno ko prodje sutra reci da su do sada imali tezi zrijeb od nas. :)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 09 apr 2014, 00:13

ribery je napisao/la:
ceze je napisao/la:@Saurman
A i drugima je tako, tako da nismo nesto imali srece naspram ostalih.
Real dobio Schalkea, i desetkovani BVB (necemo o tome da je malo falilo da ispadnu veceras), Chelsea protiv Rotacije i PSG-a.
Jedino se moze za Barcu/Atletiko, zavisno ko prodje sutra reci da su do sada imali tezi zrijeb od nas. :)
Potpis :!:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 apr 2014, 00:16

Proc' MJ. pa onda razmisljat o slijedecem protivniku.
Protekla 2 dana dosta me muci ko ce zaigrat u prvih 11 sutra, valjda Pep sutra pronadje formulu za razbijanje bunkera, koji nam je zadao probleme u prvoj utakmici.
Jedina dilema po mom nekom misljenju je Mandzo/Muller, ovo ostalo djeluje izvjesno.
Valjda sutra u ovo vrijeme budemo slavili prolaz u polufinale.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []