Salu na stranu,s obzirom da mi idemo u PL dobit cete kao utjesnu nagradu nas semafor(farison) uz te reflektore ce vam pasovati,a mi cemo dobiti noviBiscann je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ej to reprezentacija RS u Bihacu igra eheheh..znam da igraci iz Bihaca igraju za RS protiv Udinezea, al reprezentacija to je novoto revans ? kako ste prvu odigrali ?
Brate ,RS i Bihać nemješaj , jel može tako ???
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biscann je napisao/la:Tigar je svoju zemlju časno branio ,tako da možete mu setuzlak1987 je napisao/la:Ispast ce Jedinstvo odmah cim udje, Tigar nema bas dobar docek u RS jer je ratni zlocinac pa nece moci dolaziti u posjete u manji entitet![]()
![]()
![]()
Hamdija Abdić Tigar u CD-u: "Nisam, Boga mi, ubio generala Šantića."
Cjela tuzla jednu kozu muzla joooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjj
Ajmo Jedinstvoooooooooooooooooooo
Ajmo Jedinstvoooooooooooooooooooo
habib
Tigar jeste branio ali ne svoju zemlju kako ti kazes nego Bihac, a isto tako Tuzla je sama sebe odbranila tako da nam nije trebala nicija pomoc, nego nije ti ovo tema za toga nego ovo je tema Fk Sloboda i ne znam cemu ovo vodi vise ja ne znam stvarno, sve neki pametnjakovici a nemaju grama mozga u glavi.Biscann je napisao/la:
Tigar je svoju zemlju časno branio ,tako da možete mu se![]()
![]()
![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ako je cojk reko BOGA MI onda mu se mora vjerovat.tuzlak1987 je napisao/la: Hamdija Abdić Tigar u CD-u: "Nisam, Boga mi, ubio generala Šantića."
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
al jaci je Senad...JESI LI UBIO GENERALA SANTICAtuzlak1987 je napisao/la:Biscann je napisao/la:Tigar je svoju zemlju časno branio ,tako da možete mu setuzlak1987 je napisao/la:Ispast ce Jedinstvo odmah cim udje, Tigar nema bas dobar docek u RS jer je ratni zlocinac pa nece moci dolaziti u posjete u manji entitet![]()
![]()
![]()
Hamdija Abdić Tigar u CD-u: "Nisam, Boga mi, ubio generala Šantića."
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam Boga mi ubiostaragarda je napisao/la: al jaci je Senad...JESI LI UBIO GENERALA SANTICA![]()
..jest da nije za zezanja al meni je to debilno pitanje bilo tolko smijesno da tacno ne znas kako da se ponasas
De ba pustite se rata, jbg. nayebali smo i mi a biscani pogotovo.....Moze li odgovor za reflektore, nisam znao to za reflektore, da li su to novi ili rekonstrukcija starih.
P.S. Nisam znao da na Boricima imaju reflektori.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
reci to Malbasicu, ne meni, sta ja imam s tim heheheBiscann je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ej to reprezentacija RS u Bihacu igra eheheh..znam da igraci iz Bihaca igraju za RS protiv Udinezea, al reprezentacija to je novoto revans ? kako ste prvu odigrali ?
Brate ,RS i Bihać nemješaj , jel može tako ???
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Samo za tebe, iako znam da već imaš njegovu sliku i poster iz novina, evo još jednastaragarda je napisao/la:nemoj da s.e.r.e.s po banovickom klopuCoraco je napisao/la:I sam Ćiro i Azmir su rekli da će ostati još sezonu ako uđemo u PL, ako ne uđemo vjerovatno da neće.
Barem meni, Ćiro je uveo dosta dosta trenerskog reda, i sklopio finu ekipu od onih igrača. Samo mi smo dobro i prošli jesenji dio, ko nam je bio na klupi, realno.![]()
..da nije bilo njegove vizije,lucidnosti i nezaobilaznih cipela na Tusanjskom stadionu malo sutra bi ti danas imao ovakvu euforiju.....covjek je udario temelje nove Slobode
![]()
![]()
....jedino koga priznam od zivucih legendi sa ovih prostora a da veca institucija od njega je Vrbanjusin Braco gumena glava...taj je imao ispada da mu ni smajli nebi ostao ravnodusan

-
HerLutwoII
- Kontakt:
ne znam za Bihac,ali sam cuo da Tusanj u sklopu novih tribina treba instalirati i nove reflektore sa led svjetlima po rubu krova,tako projektovano.
Pa evo mozemo se dogovoriti za reflektore, ljudi smoBiscann je napisao/la:Skver je napisao/la:De ba pustite se rata, jbg. nayebali smo i mi a biscani pogotovo.....Moze li odgovor za reflektore, nisam znao to za reflektore, da li su to novi ili rekonstrukcija starih.
ma zajebancija druze , nama su odavno dosli reflektori , ali kako dosli tako i otisli , cijelo vrijeme pokusavam da izbjegnem tu temu ,jer po tome pitanju smo mnogo slični , ne znam nekako ste previše provokacijski nastrojeni , mi ćemo vamako odete u PL,jer fakat nismo takvi
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Trazi se investitor za Istocnu tribinu ujedno i najvecu na stadionu Tusanj cca 7.000 sjedecih mjesta.
Mislim da ce cjeli stadion biti kapaciteta 21.000
Evo javljaju mi iz rezije, nazalost sa vama nema dogovora, zao mi je, Hamdo uprsko.
P.S. Ispravak netocnog navoda..Malo ba zayebancije
@Biscann
Ja imam osjecaj da sa tog nicka pise 5 ljudi
De covjece koji ti je k tebi i ovim ostalim sto provociraju
Ja imam osjecaj da sa tog nicka pise 5 ljudi
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Mislim, da ce mo uskoro i to dozivjeti.HerLutwoII je napisao/la:Trazi se investitor za Istocnu tribinu ujedno i najvecu na stadionu Tusanj cca 7.000 sjedecih mjesta.
-
HerLutwoII
- Kontakt:
I reprezentacija bi trebala zaigrati u maju na Tusnju akobogda,a ne u Gradacac da iduSkver je napisao/la:Mislim, da ce mo uskoro i to dozivjeti.HerLutwoII je napisao/la:Trazi se investitor za Istocnu tribinu ujedno i najvecu na stadionu Tusanj cca 7.000 sjedecih mjesta.
Vidis na to pitanje samo Hamdo zna odgovor, a sta je Hamdo odlucio, mi ne znamoBiscann je napisao/la:Skver je napisao/la:Evo javljaju mi iz rezije, nazalost sa vama nema dogovora, zao mi je, Hamdo uprsko.
al evo hajde necemo se zajebavati , al da vas pitam jel vi fakat mislite da cete uci u PL? al bez hajke?
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Jel istina da je Jedinstvo smjenilo trenera? Tako sam cuo doduse nezvanicno.
Nije istina,Evi ostaje do kraja sezoneHerLutwoII je napisao/la:Jel istina da je Jedinstvo smjenilo trenera? Tako sam cuo doduse nezvanicno.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.