Ja sam cuo da on podnosi ostavku, jer kako kaze navijaci se okrenuli protiv njega hoce neko zvucnije ime, i vec se pregovara sa nekim trenerima. Ne znam jel tacno... A ovo da on podnosi ostavku je izjavila osoba koja je clan vase uprave i veoma je pouzdana.Bihac96 je napisao/la:Nije istina,Evi ostaje do kraja sezoneHerLutwoII je napisao/la:Jel istina da je Jedinstvo smjenilo trenera? Tako sam cuo doduse nezvanicno.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
fukara1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
samolukavac
- Kontakt:
Dragan Jović i Ivo Ištuk su kandidati za trenera Jedinstva, o tome se već priča, ovaj trenutni trener bi trebao biti pomoćnikHerLutwoII je napisao/la:Jel istina da je Jedinstvo smjenilo trenera? Tako sam cuo doduse nezvanicno.
Ima jos jedno ime koji je kandidat,od te trojice ce neko sjesti na klupu !samolukavac je napisao/la:Dragan Jović i Ivo Ištuk su kandidati za trenera Jedinstva, o tome se već priča, ovaj trenutni trener bi trebao biti pomoćnikHerLutwoII je napisao/la:Jel istina da je Jedinstvo smjenilo trenera? Tako sam cuo doduse nezvanicno.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
KoeBihac96 je napisao/la:Ima jos jedno ime koji je kandidat,od te trojice ce neko sjesti na klupu !samolukavac je napisao/la:Dragan Jović i Ivo Ištuk su kandidati za trenera Jedinstva, o tome se već priča, ovaj trenutni trener bi trebao biti pomoćnikHerLutwoII je napisao/la:Jel istina da je Jedinstvo smjenilo trenera? Tako sam cuo doduse nezvanicno.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Znat ce se sve na vrijeme,ako kazem nekima se nece svidjeti 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Kad smo već kod toga, trebaju na vrijeme rušiti stare reflektore.Ne čekati da bude izgrađen stadion . ..HerLutwoII je napisao/la:ne znam za Bihac,ali sam cuo da Tusanj u sklopu novih tribina treba instalirati i nove reflektore sa led svjetlima po rubu krova,tako projektovano.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma jeste.HerLutwoII je napisao/la:da nije Amonimni?Biscann je napisao/la:blizuZodiac je napisao/la:Da nije možda anonimni![]()
.
al zamalo
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
[/quote]sve manje i manje pričate o PL, daleko idete ,daleko daleko daleko ,a još nam gledate u leđa
[/quote]
Mozda vam gledamo u ledja, ali nam je ruka na vasem ramenu. U pet utakmica smo stigli 5 bodova, zasto u 9 utakmica ne bismo prestigli ova 3?? Vi niste ista ona ekipa kao sto ste bili u prvom dijelu sezone, nesto ste losiji i nesigurniji na terenu dok smo mi nebrojeno puta jaca ekipa u odnosu na onu iz prvog dijela sezone, tako da, ne bih bas rano otvarao sampanjac na vasem mjestu, pogotovo ne 9 kola prije...
Mozda vam gledamo u ledja, ali nam je ruka na vasem ramenu. U pet utakmica smo stigli 5 bodova, zasto u 9 utakmica ne bismo prestigli ova 3?? Vi niste ista ona ekipa kao sto ste bili u prvom dijelu sezone, nesto ste losiji i nesigurniji na terenu dok smo mi nebrojeno puta jaca ekipa u odnosu na onu iz prvog dijela sezone, tako da, ne bih bas rano otvarao sampanjac na vasem mjestu, pogotovo ne 9 kola prije...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Treba predloziti semafor da se postavi,msm da bi on trebao bit na sjeveru na sredini,ako je "ono" gore na tribini napravljeno za semafor

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Čuj treba predložit semafor da se postavi... ono kao da se kupuje lizalo a ne stvarka od 100.000 + KM. Pa da se ima keša za to već bi bilo gore. I da, ono u sredini jeste za semafor.solar1987 je napisao/la:Treba predloziti semafor da se postavi,msm da bi on trebao bit na sjeveru na sredini,ako je "ono" gore na tribini napravljeno za semafor![]()
075
2:40 njihov komentar trenera,pa što se nas tiče možete u PL jer pred više publike od ove na Tušnju sigurno nećete igrati
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Prodaja ulaznica za meč protiv GOŠK -a
Srijeda, 09 April 2014 10:42
Prodaja ulaznica za utakmicu 22. kola Prve lige FBiH između Crveno - crnih i GOŠK - a započeće u četvrtak (10. april).
Ulaznice će se moći kupiti u prostorijama našeg Kluba (Trg Stara tržnica), u CD šopu "Mido" na Korzou i u knjižari "Buljubašić" u TC "Omega".
Cijena ulaznica je 5 KM za tribinu Zapad, te 3 KM za tribinu Sjever.
U prodaju će biti pušteno 3.500 karata za zapadnu tribinu i 3.500 za Sjever.
"Iskreno se nadam da će naši navijači i ovoga puta doći na Tušanj u velikom broju i bodriti naše fudbalere do nove pobjede. Ovim putem pozivam sve ljubitelje i simpatizere Slobode da dođu na Tušanj, da povedu članove svojih porodica i na kraju se raduju našem novom uspjehu", poručio je Azmir Husić, prdsjednik UO FK Sloboda.

Prodaja ulaznica za utakmicu 22. kola Prve lige FBiH između Crveno - crnih i GOŠK - a započeće u četvrtak (10. april).
Ulaznice će se moći kupiti u prostorijama našeg Kluba (Trg Stara tržnica), u CD šopu "Mido" na Korzou i u knjižari "Buljubašić" u TC "Omega".
"Iskreno se nadam da će naši navijači i ovoga puta doći na Tušanj u velikom broju i bodriti naše fudbalere do nove pobjede. Ovim putem pozivam sve ljubitelje i simpatizere Slobode da dođu na Tušanj, da povedu članove svojih porodica i na kraju se raduju našem novom uspjehu", poručio je Azmir Husić, prdsjednik UO FK Sloboda.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Jel prenosi RtvTK utakmicu ?
Prenose se sve utakmice do kraja ovog prvenstva koje se igraju u Tuzli.TehnickiDirektor je napisao/la:Jel prenosi RtvTK utakmicu ?
To je to, bravo jaProbisvjet je napisao/la: Prodaja ulaznica za meč protiv GOŠK -a
Ma ja, tvojih ruku djelo, sad se malo hvalis 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
evo ti ideja, mi se ovdje il negdje dogovorimo za najboljeg igraca na domacoj tekmi i da on bude na karti za narednu tekmu..kad smo vec poceli sa Omom koji je prekucao protiv Jedinstva , mozda da nastavimo u tom pravcu 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zasto samo 3500 za zapad, zar nije njegov kapacitet 5000?
Jedan grad, jedna ljubav!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ostatak za goste.Gifron je napisao/la:Zasto samo 3500 za zapad, zar nije njegov kapacitet 5000?
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.