Barcelona ove sezone kao rezervni dres ima žuto-crvenu varijantu u bojama katalonske zastave. Međutim, gosti su zaključili kako im ti dresovi u prethodna dva nastupa na Vicente Calderonu nisu donijeli sreću, te će danas nastupiti u crnim dresovima.
Je*es ti ekipu koja se uzda u dresove
Atletico Madrid – FC Barcelona 1X @ 1.65
Na golu ovaj djuturum Pinto, onda nema Pujola i Pikea, mrtvi Betis im dao gol sad za vikend, Atletiko zna igrati protivv Barce, cak su u prvoj tekmi i vodili, tacno je da nema Diga Koste i Turana, alli vracaju se Gabi i Miranda a mislim da ce glavni covjek biti mali Diego koji je zabio gol u Barceloni, 4 meča su igrali u sezoni i sve je bilo nereijeseno, ako bude 0':0 ide dalje Atletiko, zato mislim da ce cekati kontru jer Barca mora napadati, a pokazalo se protiv Betisa, kad su bili dobri napadacki ostavili su rupu iza i Betis im je zabio gol.
U prvom susretu Atletico je prepustio inicijativu Barceloni,
a nešto slično argentinski trener najavljuje i danas:
"Svaka momčad ima svoj stil i teško da će ga mijenjati bez obzira na rezultat prve utakmice. Barcelona svoj stil temelji na kvaliteti igrača koje ima, te na posjedu lopte, dok mi tražimo prostor i kontranapade".
sretno svima