Ima istine u tvom postu(nemoj mi pravdat sudiju u clasicu ostale sudjenja na drugim tekmama su mi nebitna nek nas yebu sudjenjem ako hoće protiv svih drugih timova u primeri ali sa cuntaloncima mora bit fer sudjenje) ali ne možeš zaobići ni psihološki efekt promašenog penala,negativan za nas a superpozitivan za BvB ,te način na koji smo primili prvi te onda i drugi gol,sve sepoklopilo za BvB u prvom poluvremenu.suhi je napisao/la:Ne znam zasto uvijek trazite neka opravdanja za ku*ac od igre,ili su neke rutinske pobjede,neko cuvanje za neke ku*rce od utakmica koje useru,ili su sudije krive,ili "da je benz zabio" "da je ovo" "da je ono".
Ovdje pricamo o Real Madridu,ekipi u koju je ulozeno pola milijarde eura,a ne nekom timu koji se bori za sredinu tabele i ima 2km u budzetu. Ovo je zalosno koliko njih boli ku*ac na terenu i koliko tu nema nikakve timske igre.
Neki durm i kirh i jojic koji zajedno vrijede 3.5km kod kineza nas ownaju ,pretrce 30km vise ,tuga ,jad ,cemer.
Mada bih i ja volio da se promijeni nešto i da je ekipa napadala od prve do zadnje minute bez obzira na rezultat koji ima iz prve tekme.A ta taktika sinoć je postavljena od stran Carla i nije od nje odustao i nakon onakvog prvog poluvremena.