EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

vOluMme
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la vOluMme » 07 feb 2010, 13:05

Albaniju je jedino Švedska razbila sa 4-1....Bjelorusi uvjek zajebani...Rumuni bez Mutua su slabiji, ali su kvalitetna i snažna ekipa.Francuzi mijenjaju trenera i biće nova ekipa poslije SP...Nije lahko kao što mislite...
Zadnja izmjena: vOluMme, dana/u 07 feb 2010, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 07 feb 2010, 13:05

Ja mislim bas da smo doboli hebenu grupu do bola... ali hajde vrijeme ce pokazati :roll:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 07 feb 2010, 13:06

Rumuni su solidni , Imaju Chivu-a i Maricu , doduse chivu nece jos dugo zaigrat, da ne spominjem mutua
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 07 feb 2010, 13:06

Grupa je odlicna, mozda nas Francuska zezne radi Platinia :mrgreen: a sa ostalim se mozemo nositi, samo treba biti oprezan kad gostujemo Bjelorusima i Rumunima :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 07 feb 2010, 13:07

Dobri smo narode sabur idemoooo.Malo me sam Francuza al eto bolje već oni cigani.
Hrvati super prošli skupina mraka ;)
Žao mi Janeza :P
Ima coma drama grupa.
Danas sam ok :P
Fi hajati.
GO Bosno.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 feb 2010, 13:07

Odlicna grupa,al mislim ako budemo igrali na jeb**** Kosevu da necemo otici na Euro jer svi znamo da nam je ono nesretno...Hocemo BILINO !!! al opet kazem da Bog da igrali na Kosevu pa opet ne otisli na Euro pa da se smijem ... I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU !!! :D
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 07 feb 2010, 13:07

Prva dva sesira su nam bila naklonjena,s tim da se sa Rumunima moze igrati vise nego ravnopravno.
Sto se tice Bjelorusije,to je jakooo nezgodna reprezentacija,moramo paziti da ne gostujemo gore u zimskim mjesecima,inace sigurno nem nema bodova iz Minska.
Kada su Albanci u pitanju,pa nije bas najpovoljnije,nezgodni(to su osjetili i Portugalci-nerjeseno u Lisabonu),tako da ako zelimo nesto vise uraditi Albaniju i Luksemburg moramo dobiti u obje utakmice,po mogucnosti i bjeloruse,s tim da mozda ne bi bilo lose ni 4 boda iz te dvije utakmice,pod uslovom da i protiv rumuna u dvomecu izvucemo 4 boda...e sad sve je ovo relativno,do pred same kvalifikacije kada vidimo na cemu smo mi,a na cemu ostali iz grupe.
Za pocetak,kvalifikacije bi trebalo otvoriti recimo protiv Bjelorusije ili Albanije kuci.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 07 feb 2010, 13:08

I utakmice na Koševu igrati, da ko ljudi svi možemo gledat utakmicu...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 feb 2010, 13:08

Izuzetno teska grupa...zadovoljan sam sa Francuskom ali...Albanija nije naivna repka,naprotiv vrlo vrlo tesko cemo uzeti njih u Albaniji,o Bjelorusiji da nepricam...pa Luxemburg je dobio Svicarsku 2-1 u gostima...

Neznam nije uopste tako jednostavno kako izgleda...po meni izuzetno tesko
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 07 feb 2010, 13:08

Kad smo bili ispred Turske i belgija mozemo i ispred ovih...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 feb 2010, 13:08

Rumunija je vrlo cudna ekipa, gube od Litvanije 3:0 na svom, srbi im uvale petardu, od Austrije gube...I onda odigraju nerijeseno sa Francuskom. Ali mislim da smo mi odsta stabilniji i da cemo im radi toga izbacit. A kad im pogledam igrace, mora se rec da smo mi jaci. Evo im zadnjeg spiska: http://en.wikipedia.org/wiki/Romania_na ... cent_squad

A ovi albanci su zayebani, igraju bunker pa sta bude. I Portugal je cini mi se s njima 0:0 odigrao...Susic ce morat smislit kako Misimovica oslobodit od Lorika Cane koji je sjajan defanzivni vezni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 07 feb 2010, 13:09

Vrlo tešku grupu smo dobili :evil: :twisted: ...ovo nije grupa smrti vec grupa bola,patnje i stradanja.
Znamo svi vrlo dobro kako su nas rumuni ponižavali i ismijavali na Koševu,o francuzima ne treba trošiti rijeci i ako zapnu njih ce njihov zemljak Platini pogurati kao što je pogurao u baražu protiv Irske.
Bjelorusija je nepoznanica,Albanija opaka ekipa koja je mucila i patila i mnogo jace reprezentacije od nas (Italiju i Englesku).
Sve u svemu,nisam neki optimista...ovo je mrka kapa,ali sportski se nadati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 feb 2010, 13:19

Odlična, uravnotežena grupa. Iz prva dva šešira smo dobili reprezentacije sa kojima se može igrati dok smo iz ostalih šešira dobili selekcije koje svakome mogu uzeti bodove, kako nama, tako i Francuzima i Rumunima.

Kad uporedimo Francusku sa Španijom, Rumuniju sa Turskom i Belgiju sa Bjelorusijom onda moramo biti prezadovoljni.

Na Sušiću je zadatak da u svaku utakmicu uđe max. koncentrisano i uspjeh neće izostati, gotovo sigurno. Ovdje treba ići na prvo mjesto od starta koje je itekako dostižno, poznavajući mentalitet Francuza u kvalifikacijama. Oni će gotovo sigurno potuči na par ovih težih gostovanja, na nama je da to iskoristimo.

DNEVNIK.hr: BiH bez Ćire Blaževića kreće u novi kvalifikacijski ciklus. Iako se skupina naizgled čini strašno jako, ako Domenech ostane na čelu Francuzi naši susjedi imaju izgleda i za prvo mjesto, jer Rumunjska je u padu, a Bjelorusi su neugodni, ali ne i spremni za velika dostignuća.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

nixo
Kontakt:

Post Postao/la nixo » 07 feb 2010, 13:19

Kako mi uvjek gledamo druge, grupa nije losa u svakom slucaju bice tesko, treba igrati. Tradicionalno protiv ovih istocni repki igramo jako lose. Kristic prica kako rumuni imaju problema u savezu,igraci... A nama ruze cvjetaju... Gledati sebe i samo sebe, po ovim komentarima (isti su uvjek, ma oderacemo, ma prvi smo, ma ovo ono...) mi smo vec na EURU samo jos ne znamo jel igramu u Poljskoj ili Ukrajini
Zadnja izmjena: nixo, dana/u 07 feb 2010, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 07 feb 2010, 13:20

Ma idemo hrabro na svakoga !!!

Volim te BOSNO

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 07 feb 2010, 13:21

nemojte biti uvjereni tako,rumunjska je dobra ekipa,igrači im igraju u dobrim klubovima,ia albaniju u gostima i bjelorusiju nije lako dobiti

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 feb 2010, 13:22

Dobra grupa, Francuska apsulutni favorit. Ljepota, Ribery dolazi u BiH. Ruminu su isto tako kvalitetna momčad posebno u napadu, a Bjelorusija je zaista gadna. Gledao sam Hrvatsku kako se mučila protiv njih. Albanija, mi uvijek igramo u grču sa ekipama tima Makedonija, Albanija, Hrvatska, Srbija, pa su oni po meni najgori iz toga 5 šešira.

Nema veze, ide se od utakmice do utakmice i ako Bog da naše je drugo mjesto.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 feb 2010, 13:22

grupa je odlicna po mom misljenju,ako budemo igrali kao u ovim kvalifikacijama nebi trebali imati vecih problema ako nista za baraz,hrvatska 1000000000% prolazi,neko rece zao mu slovenaca,neboj se za njih izvuce se to hehe,a belgija i turska opet zajedno,bit ce im neobicno bez nas :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 07 feb 2010, 13:22

robovi88 je napisao/la:Odlicna grupa,al mislim ako budemo igrali na jeb**** Kosevu da necemo otici na Euro jer svi znamo da nam je ono nesretno...Hocemo BILINO !!! al opet kazem da Bog da igrali na Kosevu pa opet ne otisli na Euro pa da se smijem ... I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU !!! :D
:roll: :roll:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 feb 2010, 13:23

Treba iz 10 utakmica skupit najmanje 26 bodova i sigurno smo na Euru.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.