FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Smijesna utakmica. Meni je ovaj posjed i ovo dodavanje s Neurom totalno bezveze, nikakve ideje nista. Smor zivi, obje ekipe katastrofa.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Omerbavarac
- Kontakt:
Opet isto, United se brani, Bayern napada ali bez prevelike ucinkovitosti. Za razliku od prve utakmice, ovaj put se nesto vise puca sa distance ali i to je vise neizradjen udarac, dok su nekoliko puta propustili priliku za uputiti udarac i to prvenstveno Kroos.
Mora ovo u drugom ici puno bolje. Razumijem ja da je tesko igrati protiv ovakvog bunkera ali visak se jednom mora napraviti i tu nema vise price.
Pep je krenuo nevjerovatno ofanzivno, pa u vecini utakmice odbrana Bayerna ostaje samo na stoperima. Lahm je na papiru bek ali je u praksi zadnji vezni.
Mora ovo u drugom ici puno bolje. Razumijem ja da je tesko igrati protiv ovakvog bunkera ali visak se jednom mora napraviti i tu nema vise price.
Pep je krenuo nevjerovatno ofanzivno, pa u vecini utakmice odbrana Bayerna ostaje samo na stoperima. Lahm je na papiru bek ali je u praksi zadnji vezni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Preslikano kao iz prve utakmice.
Nismo sposobni stvorit' pravu 100% sansu.
Preveliki rizik cuvat ovaj rezultat, treba ici po gol.
Nismo sposobni stvorit' pravu 100% sansu.
Preveliki rizik cuvat ovaj rezultat, treba ici po gol.
Pa nema gdje lopta da prođe ... Robben probije po strani šutira ili doda pa neko šutne a uvijek blok ...
Yebo ovo, ne gleda mi se ovakav fudbal, nije mi jasno jel mora svaka na krilo da ide, jel moze neko opalit sa 25 metara majku joj yebem i loptu, jel to tesko toliko? i pod hitno mijenjati stoperski par,, ova dva levata nisu za jake ekipe..sreca pa puno ne napada manco bilo bi svega
taj stoperski par spada u red onih koji su među najboljim u ligiBrezovac je napisao/la:Yebo ovo, ne gleda mi se ovakav fudbal, nije mi jasno jel mora svaka na krilo da ide, jel moze neko opalit sa 25 metara majku joj yebem i loptu, jel to tesko toliko? i pod hitno mijenjati stoperski par,, ova dva levata nisu za jake ekipe..sreca pa puno ne napada manco bilo bi svega
Ribery odavno ovako los nije bio.
Driblinge bi mu Avdija procito.
Vrijeme je da Muller procepi kad niko ne moze.
Driblinge bi mu Avdija procito.
Vrijeme je da Muller procepi kad niko ne moze.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
dodavanje sa nojeromjasko_juve je napisao/la:Smijesna utakmica. Meni je ovaj posjed i ovo dodavanje s Neurom totalno bezveze, nikakve ideje nista. Smor zivi, obje ekipe katastrofa.
ne budi klocina.
30 od 45 minuta se igralo pred mancinim golom
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Teško je igrati fudbal protiv nekog ko ga ne želi igrati.
Alaba i Lahm igraju zadnje vezne igrace kad imamo loptu. U drugom poluvremenu bi trebali vise pomagati krilima, i otvarati im prostor.
Robben najviše pokušavao, ali stvarno je teško kad loptu prima uz aut liniju, a ispred njega cijela protivnička ekipa.
Filipe pomozi!
Po lijevoj strani slabo, osim one kombinacije Gotzea i Riberya. To je ono što nam treba, utrčavanje iza leđa.
Na klupi nemamo mnogo opcija, osim ubacivanja Rafinhe na beka. Tu je eventualno i Pizarro.
Robben presuđuje.
Alaba i Lahm igraju zadnje vezne igrace kad imamo loptu. U drugom poluvremenu bi trebali vise pomagati krilima, i otvarati im prostor.
Robben najviše pokušavao, ali stvarno je teško kad loptu prima uz aut liniju, a ispred njega cijela protivnička ekipa.
Filipe pomozi!
Po lijevoj strani slabo, osim one kombinacije Gotzea i Riberya. To je ono što nam treba, utrčavanje iza leđa.
Na klupi nemamo mnogo opcija, osim ubacivanja Rafinhe na beka. Tu je eventualno i Pizarro.
Robben presuđuje.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Centre forward
- Kontakt:
Dajte link, živi bili, imam neki al' radi k'o trocilindraš.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Zasad mi vise vuče na to da cemo primiti glup gol i ispasti, nego da ce nam ovakvi napadi uroditi plodom.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Teško je igrati fudbal protiv nekog ko ga ne želi igrati.
To taktika nije sastavni dio fudbala?
A imaju jaku konkurenciju nema sta..taj BOateng je bio klupa u Citiyu i sad kod nas da postane igrac, Dante puno se igra kao zadnji igrtac, nije ovo nocas prvi put..treba jedan stoper svjetske klase, Boa dobar za klupe umjesto bujtonje da bude kad uzfali..nisam zadovoljan ovim nocas, nikako..mislio sam da ce to Pep popraviti od prve tekme al slabo, Manco bolje stoji na terenu, nisam nesto optimistican glede ove utakmice..nadam se da grijesimxinxee je napisao/la:taj stoperski par spada u red onih koji su među najboljim u ligiBrezovac je napisao/la:Yebo ovo, ne gleda mi se ovakav fudbal, nije mi jasno jel mora svaka na krilo da ide, jel moze neko opalit sa 25 metara majku joj yebem i loptu, jel to tesko toliko? i pod hitno mijenjati stoperski par,, ova dva levata nisu za jake ekipe..sreca pa puno ne napada manco bilo bi svega
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Cim proigra riberi, namah proigra i bayo
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ne znam kako Pep ne shvata koliko su Kroos i Lahm dobar par. Jos Rafo na boku.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ROBBBEEEEEEEEENNNNNN!!!!!!!!!
Tako to biva kada se protivnik otvori!
Tako to biva kada se protivnik otvori!
Rafko preokrenu utakmicu 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Cestitke, zasluzeno. United se dobro drzao, ali naprosto treba osvjeziti ekipu. 
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.