Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ja sam i rekao da nam nedostaje pet igraca.Neki zbog povreda neki odstranjeni.
A sta bi oko Arezine?
Jusufovica nisam vidio odavno, sta bi od njega? Zadnji put kad je igrao se povrijedio bas protiv Viteza, imao operaciju u Rijeci, pa se opet nesta povrijedio, valjda se oporavio do sada. Osim njega i Hadzikadunic kako rece Lupus neki dan.
Gledam snimak kad je Vitez uradio drugi gol, nije Hamzic kriv, i trebao je izaci kako je uradio nego nije ocekivao da ce ovaj lobovati jer se to rijetko radi na takav akrobaticni nacin kako je Smriko uradio.
[youtube][/youtube]
Kako god, bas je cuda liga, Zeljo 0:3 Siroki u ligi, Celik 2:0 Siroki u kupu, Zeljo 3:0 Celiku ligi
Zakoni fizike se prevrcu k'o ringispil u ovom dijelu Evrope.
Jusufovica nisam vidio odavno, sta bi od njega? Zadnji put kad je igrao se povrijedio bas protiv Viteza, imao operaciju u Rijeci, pa se opet nesta povrijedio, valjda se oporavio do sada. Osim njega i Hadzikadunic kako rece Lupus neki dan.
Gledam snimak kad je Vitez uradio drugi gol, nije Hamzic kriv, i trebao je izaci kako je uradio nego nije ocekivao da ce ovaj lobovati jer se to rijetko radi na takav akrobaticni nacin kako je Smriko uradio.
[youtube][/youtube]
Kako god, bas je cuda liga, Zeljo 0:3 Siroki u ligi, Celik 2:0 Siroki u kupu, Zeljo 3:0 Celiku ligi
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Protiv Travnika Arežina je ušao u igru umjesto povrijeđenog Pandže.Neko od saigrača mu je nešto rekao možda nakon neke greške a on se izgleda onda naljutio i tražio je izmjenu i zadnjih 10-15 minuta kada nije zamijenjen hodao je oko centra i nije nešto trčao.Uglavnom ponašanje kao da je Xavi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Znaci, dobijate Zrinju i Sirokog a nama pustate tekmu. Moze?
Nego, kakva je situacija sa povredama/suspenzijama kod vas?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Možda mu je neko opsovao ili nešto drugo viknuo i onda zatražio izmjenu ali je nije dobio do kraja poluvremena.Neko ga je pratio i vidio da hoda oko centra.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 09 apr 2014, 02:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Dobio je raskid ugovora,objavljeno je kako se nije dovoljno zalagao i nije opravdao epitet pojacanja i nije prikazivao igre kakve se od njega ocekuju...Ocigledno su tvrdnje ljudi koji su ga ranije pratili koji su govorili da je neozbiljan i zajebant bile tacne na kraju krajeva nije slucajno u Mostaru toliko vremena provodio na tribinama , decko ce zbog kliker mozga popusiti foru a mogao je postati odlican igrac bar je imao sve preduslove da postane ozbiljan igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
marioo8888
- Kontakt:
Nije ti se on vele nasekiro,evo ga kocka i pije po Mostaru,vidim prešo je čak iz Golfa 2 u Citroen pa ga i to malo diglo,momak sa neviđenim talentom,ali isto tako i neviđeni glupan.miky_hz je napisao/la:Dobio je raskid ugovora,objavljeno je kako se nije dovoljno zalagao i nije opravdao epitet pojacanja i nije prikazivao igre kakve se od njega ocekuju...Ocigledno su tvrdnje ljudi koji su ga ranije pratili koji su govorili da je neozbiljan i zajebant bile tacne na kraju krajeva nije slucajno u Mostaru toliko vremena provodio na tribinama , decko ce zbog kliker mozga popusiti foru a mogao je postati odlican igrac bar je imao sve preduslove da postane ozbiljan igrac
Ne znam sta ti je tu cudno? Nasi prostori su puni takvih "glupana". Kada bih krenuo nabrajati bog sami zna gdje bi stao i koliko bi mi trebalo. Steta za njega ako je takav, mislio sam fkt kako ce pokazati mnogo na Otoci ali eto, druge stvari, mimo fudbala, mu nisu dale.marioo8888 je napisao/la:Nije ti se on vele nasekiro,evo ga kocka i pije po Mostaru,vidim prešo je čak iz Golfa 2 u Citroen pa ga i to malo diglo,momak sa neviđenim talentom,ali isto tako i neviđeni glupan.miky_hz je napisao/la:Dobio je raskid ugovora,objavljeno je kako se nije dovoljno zalagao i nije opravdao epitet pojacanja i nije prikazivao igre kakve se od njega ocekuju...Ocigledno su tvrdnje ljudi koji su ga ranije pratili koji su govorili da je neozbiljan i zajebant bile tacne na kraju krajeva nije slucajno u Mostaru toliko vremena provodio na tribinama , decko ce zbog kliker mozga popusiti foru a mogao je postati odlican igrac bar je imao sve preduslove da postane ozbiljan igrac
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nemaš se ti šta od mene nadati, kako se ponašaš takav odgovor dobiješ.sarajlija je napisao/la:Ko kmeci bolan nego mi je krivo sto nam je sad ovakva situacija u klubu i ovi rezlutati, ali abd bice to dobro cemu to napadanje bagrcavi nisam se nadao od tebe tako.bagrcavi je napisao/la:Što kmečiš i cmizdriš po svojoj temi a spominješ neke šugavice?sarajlija je napisao/la:Vukovi abd u Subotu pobjedite one dole sa Šugavice molim vas.![]()
![]()
@Mancini nije valjda da je Arežina toliko blentav? Znao sam je onako "opičen", ali da je ovako lud nisam znao. Izgleda da on ne misli ozbiljno da se bavi fudbalom.![]()
Svako ima pravo da kaze da vukovi pobjede sta je problem ne razumijem?, a to za ''šugavicu'' malo zezam pa kad vala mozete i vi na nasoj temi prcati mogu i ja makar ovdje.![]()
Sory na offu.
@Mancini ili neko od vukova koliko će karta koštati u subotu?
DRUG NEBI TI PUNCA
U pravu su bili onda sto se tice njega, ako je istina to, onda jbt ga nek ide tamo negdje i da nas ne bruka vise.
Covjece, koliko ima djece da bi dali toliko da zaigraju za Zrinjski ili Olimpic kako je on dobio priliku, on dobio tu sansu i samo upropastio. Nemogu da shvatim.
Cini mi se nabrojao je neko ranije:
Sesar, Lede, Arezina, Duljevic, Jusufovic(mozda), Hadzikadunic(mozda).
Suspenzija mislim da nema trenutno. A i da se desi nakon ove utakmice, bas na vrijeme ce se svi vratiti do Zrinjskog i Sirokog.
A za onih koji ne mogu biti tu bice live stream i link, BHT1 prenosi, snimat ce se naravno.
Covjece, koliko ima djece da bi dali toliko da zaigraju za Zrinjski ili Olimpic kako je on dobio priliku, on dobio tu sansu i samo upropastio. Nemogu da shvatim.
Malo morgenRooney88 je napisao/la:Znaci, dobijate Zrinju i Sirokog a nama pustate tekmu. Moze?
Cini mi se nabrojao je neko ranije:
Sesar, Lede, Arezina, Duljevic, Jusufovic(mozda), Hadzikadunic(mozda).
Suspenzija mislim da nema trenutno. A i da se desi nakon ove utakmice, bas na vrijeme ce se svi vratiti do Zrinjskog i Sirokog.
Vazda je bila 5 KM, ne znam dali ce se podici sada pred derbi, ali eto najmanje 5 KM. Mozda ima ko jos neki info.bagrcavi je napisao/la: @Mancini ili neko od vukova koliko će karta koštati u subotu?
A za onih koji ne mogu biti tu bice live stream i link, BHT1 prenosi, snimat ce se naravno.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
@Mancini ili neko od vukova koliko će karta koštati u subotu?[/quote]
To bi ti najbolje mogli znati svejedno ili lupus.
To bi ti najbolje mogli znati svejedno ili lupus.
-
ultrahell24
- Kontakt:
kakav nam je Duljevic na treninzima,jel vrijedno trenira,spremite nam ga dobro!
ultrahell24 je napisao/la:kakav nam je Duljevic na treninzima,jel vrijedno trenira,spremite nam ga dobro!
Vrijedno trenira sa juniorima
Toto Riina
Kazu da odskace od svoje generacijePES2012 je napisao/la:ultrahell24 je napisao/la:kakav nam je Duljevic na treninzima,jel vrijedno trenira,spremite nam ga dobro!
Vrijedno trenira sa juniorima
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ovo je onda jos zalosnije,nakon sto ga je odhebao Zrinjski zbog javasluka,a nakon toga i Olimpik,jedina normalna reakcija bi bila da se covjek malo zamisli i nasikira.Al et ako nista moci ce za koju godinu pricati na sijelima i svojoj djeci kakvu je sansu imao al et bio glup pa nije iskoristio.Jos kad bude mozda na TV-u gledao Duljevica,Gojka i jos neke igrace a on radi na bausteli..ehhh **** je zivot,al dobar je citroen sto jest jestmarioo8888 je napisao/la:Nije ti se on vele nasekiro,evo ga kocka i pije po Mostaru,vidim prešo je čak iz Golfa 2 u Citroen pa ga i to malo diglo,momak sa neviđenim talentom,ali isto tako i neviđeni glupan.miky_hz je napisao/la:Dobio je raskid ugovora,objavljeno je kako se nije dovoljno zalagao i nije opravdao epitet pojacanja i nije prikazivao igre kakve se od njega ocekuju...Ocigledno su tvrdnje ljudi koji su ga ranije pratili koji su govorili da je neozbiljan i zajebant bile tacne na kraju krajeva nije slucajno u Mostaru toliko vremena provodio na tribinama , decko ce zbog kliker mozga popusiti foru a mogao je postati odlican igrac bar je imao sve preduslove da postane ozbiljan igrac
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- franklampard8
- Kontakt:
Nece samo gace nego i potkosulje.
Današnji meč bi trebao da bude najsigurnija dvica.Volio bi da se varam ali ne vjerujem.Obično se predaju prije utakmice.Lijepi strah.
Mozda bude i grudnjakaAlipasino je napisao/la:Nece samo gace nego i potkosulje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma lagano dvica danas. Sve ostalo ce biti iznenadjenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.