Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

stokton
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la stokton » 09 apr 2014, 23:24

LenBias je napisao/la:
stokton je napisao/la:S onakom pi.čkastom igrom i taktikom niko se ne može proć, e kad bi razmažene zvjezdice bile upola borbene ko ovi komšije i Dortmundovci gdje bi im kraj bio.
Ali prije mislim da će spustit gaće posebno ako im seljaci iz Bavarske dođu, nadam se da sam u krivu i da će onaj ziheraš na klupi uspjet naložit ekipu a ne samo prevrtat žvaku po labrnji i blehnut u teren ko tele...
proci cemo ako ronaldo bude davao manje golova, poslali smo mail u kojem smo ga fino zamolili
haj ne seri, deset puta ponavljaš iste gluposti, izvadi mi gdje sam to napiso druga stvar je što si ograničen pa ne možeš skontat šta sam i o čemu govorio.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 apr 2014, 23:25

dzaba sad kad smo vec poslali mail da ronaldo ne zabija toliko i prestane igrati samo u svoju korist na taj nacin da ima u 300+ utakmica vise golova nego tih utakmica, bezobraznik jedan umisljeni kako ga nije stid toliko zabijati :nedam:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 09 apr 2014, 23:27

Ma daj nam Chelsea istrosena su ekipa,tanki u odbrani jos u prvoj nema Baneta,protiv ovakvog Atletika mi pusimo sigurno jers su u strasnom naletu.
u 7 dana dobise Bilbao,Viljreal,Barcu strasni su :beba:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 09 apr 2014, 23:29

LenBias je napisao/la:dzaba sad kad smo vec poslali mail da ronaldo ne zabija toliko i prestane igrati samo u svoju korist na taj nacin da ima u 300+ utakmica vise golova nego tih utakmica, bezobraznik jedan umisljeni kako ga nije stid toliko zabijati :nedam:
E o ovome ti govorim, cijelo vrijeme sereš nešto a kad ti konkretno kažem da me citiraš opet ista priča.
Uostalom ako nemaš šta pametnije reć slobodno zaobiđi moj komentar i ja te tvoje dubokoumne postove ne komentarišem.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 apr 2014, 23:31

madridist je napisao/la:Neka ,hvala eto vama Jose,u zamahu ste pa se pokrkajte momački.
Nego nevezano za ovo,kontam nešto vidim raja masovno puši Cholou a lik radi ono što je Madrid radio pod Joseom kojega otjeraše zbog takve taktike.Mislim sad ima ovdje forumaša koji su navijali da Jose ode a sad veličaju Atletico :crazy:
Jesi li se kad zapitao sa koliko ulozenog novca radio ovo Simeone ? Godinama "zive" od prodaje najboljih igraca.Rado bih volio vidjeti Josea u ulozi gdje ti za jedan prelazni rok odu Ronaldo,Modric i Ramosa a kao zamjene gledas Baptistaoa,Sosu i Insu.

Poenta !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 09 apr 2014, 23:32

stokton je napisao/la: Nego šta nego preplaćena zvijezda, koja igra za svoju statistiku.
stokton je napisao/la: to što ima više golova nego utakmica samo potkrepljuje moje argumente
:bow:
240 utakmica - 246 golova. Valja to smanjiti da bi se pokazala ljubav prema klubu. :hmmmmm:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 09 apr 2014, 23:33

stokton je napisao/la:
LenBias je napisao/la:dzaba sad kad smo vec poslali mail da ronaldo ne zabija toliko i prestane igrati samo u svoju korist na taj nacin da ima u 300+ utakmica vise golova nego tih utakmica, bezobraznik jedan umisljeni kako ga nije stid toliko zabijati :nedam:
E o ovome ti govorim, cijelo vrijeme sereš nešto a kad ti konkretno kažem da me citiraš opet ista priča.
Uostalom ako nemaš šta pametnije reć slobodno zaobiđi moj komentar i ja te tvoje dubokoumne postove ne komentarišem.
posvjedocio je ostatak navijaca reala da si tako pisao, nemoj se sada izvlaciti, eto geoxx ti je citirao jos hahaha
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 apr 2014, 23:33

Johny je napisao/la:
madridist je napisao/la:Neka ,hvala eto vama Jose,u zamahu ste pa se pokrkajte momački.
Nego nevezano za ovo,kontam nešto vidim raja masovno puši Cholou a lik radi ono što je Madrid radio pod Joseom kojega otjeraše zbog takve taktike.Mislim sad ima ovdje forumaša koji su navijali da Jose ode a sad veličaju Atletico :crazy:
Jesi li se kad zapitao sa koliko ulozenog novca radio ovo Simeone ? Godinama "zive" od prodaje najboljih igraca.Rado bih volio vidjeti Josea u ulozi gdje ti za jedan prelazni rok odu Ronaldo,Modric i Ramosa a kao zamjene gledas Baptistaoa,Sosu i Insu.

Poenta !
Ebo ga ti a šta je Jose uradio sa Portom od prvenstva Portugala preko kupa uefa do lige prvaka,šta si ti sad se probudio :lol:
poenta!!
Na kraju oni prodaju vrhunskog napadača pa onda kupe istog takvog a kostur ove momčadi je skupa već par godina..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 09 apr 2014, 23:35

geoxx je napisao/la:
stokton je napisao/la: Nego šta nego preplaćena zvijezda, koja igra za svoju statistiku.
stokton je napisao/la: to što ima više golova nego utakmica samo potkrepljuje moje argumente
:bow:
240 utakmica - 246 golova. Valja to smanjiti da bi se pokazala ljubav prema klubu.
Izvuci cijeli post ne samo pola rečenice, pusti šuplje.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 09 apr 2014, 23:35

Daj nam barcu ,oni su nam po mjeri :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 09 apr 2014, 23:37

LenBias je napisao/la:
stokton je napisao/la:
posvjedocio je ostatak navijaca reala da si tako pisao, nemoj se sada izvlaciti, eto geoxx ti je citirao jos hahaha
Ovo je on izvuko dio posta pitaj ga da cijeli postavi.
Nemaju oni šta svjedočit samo dokaze molim.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 09 apr 2014, 23:45

To su zapravo dva posta, ne zna se koji je besmisleniji. Sva prica ti je bila kako igra za statistiku i kako njegov broj golova i broj utakmica ide u prilog tvojoj nikadstaglupljeprocitonisam konstataciji. Zasto bjezis od toga?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 apr 2014, 23:49

madridist je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
madridist je napisao/la:Šta smo to novo vidjeli od njih protiv Barce? Presing kojim ih je Jose redovno rušio,prekopirano do u detalj samo sa istina slabijim kadrom.
Znači isto što si vidio i od Chelsea, ni kod njih nisi ništa novo vidio sigurno :)
Rista pa ko je trener Chelsea?
Zbog njeg jedino ne bih njih jer lik nas je još prošle godine vodio,zna kad svaki od prvotimaca mora pišat a kamoli šta drugo,uz njegove trenerske vještine mislim da ga je do finala bolje zaobić.
Ni Cholo nema ništa slabije trenerske vještine, iako ima slabiju ekipu na papiru, pa je opet napravio od njih ratnike i gladijatore koji ginu za njega. Ništa slabiji nije on od Moua. Plus mislim da bi vam to što Chelsea nema pravog napadača bilo prednost, za razliku od duela sa Atletiem, gdje bi Costa trebao biti spreman :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 09 apr 2014, 23:50

Vrijeme je da udjemo u finale,Ronaldo mora biti full za polufinale onda mozemo igrati sa bilo kim,uzet kup pa uci u te duele puni samopouzdanja,Carlo samo treba prekopirati ovo vcrs i no :problem:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 09 apr 2014, 23:56

geoxx je napisao/la:To su zapravo dva posta, ne zna se koji je besmisleniji. Sva prica ti je bila kako igra za statistiku i kako njegov broj golova i broj utakmica ide u prilog tvojoj nikadstaglupljeprocitonisam konstataciji. Zasto bjezis od toga?
Pa postavi oba, nemoj samo što tebi odgovara.
Moje mišljenje je da je sebičan i ne moram se tebi ni bilo kome na tome pravdat, ja sam napisao i objašnjenje za to:
Pogrešno si zaključio, ja sam @suhi odgovorio da njegovi silni golovi potvrđuju moje argumente, ali vidim sad da nisam do kraja napisao, pa da dovršim: da Ronaldo ima dobre suigrače koji ga pitaju loptama, jer da nema racku bi toliko golova dao, plus ima za razliku od patuljka puno manji broj asistencija što potvrđuje moj drugi argument da je sebičan i da gleda svoju statistiku.

E sad možeš ti osporavat to ali ja neću promjenit svoje mišljenje dok Ronaldo ne dovede svojim golovima i asistima RM do trofeja u LP.
Zadnja izmjena: stokton, dana/u 09 apr 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 apr 2014, 23:57

Po pozeljnosti:

Atletico
Chelsea
Bayern

:hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 apr 2014, 23:58

rio_Ferdy88 je napisao/la: Ni Cholo nema ništa slabije trenerske vještine, iako ima slabiju ekipu na papiru, pa je opet napravio od njih ratnike i gladijatore koji ginu za njega. Ništa slabiji nije on od Moua. Plus mislim da bi vam to što Chelsea nema pravog napadača bilo prednost, za razliku od duela sa Atletiem, gdje bi Costa trebao biti spreman :)
Radije opet biram u dvije tekme njih ili Bayu nego Josea.
Tri godine maltene do juče je bio u klubu,zna kako dišemo,da zanemarimo genijalnost koju ima kao taktičar.
Cholo prijatelju ne ide u istu rečenicu s Joseom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 apr 2014, 00:01

:lol: :lol: :clap:
Imas pun qrac igraca koji imaju dobre saigrace kao Ronaldo pa zasto frajeri ne utrpaju 50+ komada po sezoni?
I to od 2008-e svaku sezonu.
Necu da uopste ulazim u raspravu s tobom buduci da si svojim besmislenim postovima pokazao da o nogometu nemas dvije ciste.
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 10 apr 2014, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 apr 2014, 00:01

Ronaldo 14 golova i 3 asistencije u Ligi prvaka.
Neymar i Messi 12 golova i 3 asistencije u Ligi prvaka.

:wave: @stokton

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 10 apr 2014, 00:02

Bez uvrede ili osipanja paljbe da zelim nekog' provocirati , mislim da su sve 3 ekipe u stanju izbaciti Real.

Najpozeljniji protivnik mislim da je Chelsea .Atletico je dokazao u ligaskim utakmicama da je bolja ekipa od Reala gdje su u obe utakmice bili bolji.Kup je nesto sasvim drugo , spletom okolnosti se doslo do tih 5:0, sto i nije neki pokazatelj snage Reala jer su par sedmica nakon toga bili oduvani na Calderonu u vaznijoj utakmici gdje ih je sudija vadio iz govana.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.