FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
let3 je napisao/la:Ne razumijem ni ja tebe šta želiš reciDzoni je napisao/la:Mozete vi kovati midzeta u zvijezde koliko god zelite,ali da se neko pisa po klubu koji mu je dao sve sto ima u zivotu i koji ga i dan danas masno placa...ne razumijem fakat.misliš da ga mi forumaši sa SS.ba možemo ukoriti ili otjerati iz Barce
hoce li ti biti lakše i neka satisfakcija ako ga sad budemo pljuvali i vrijeđali
cilj ti je da ga više ne kujemo u zvijezde ili šta vec
ne kontam
Tata se treba kupiti na kraju sezone, nije ovo za njega...prevelik je to zalogaj
Boli me Rac sta cete radit.
Samo kazem.
Njegovo trolanje vec godinama covjek mora trpit, lik ocigledno ima neku tezu stelu na forumu ili mu je babo vlasnik.Titova-Juga je napisao/la:Nije pdf Barcelone jedini gdje ovaj dođe i prosipa svoju pamet, on to redovno radi i na temi Milana.
Jbg, čovjek je umislio da je imao susret sa Bogom i tako se ponaša, a većina to prinuđena da trpi.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Kad naučiš razliku između kritike i trolanja možemo pričati.Lillard je napisao/la: Nije mi jasno koji qurac volis toliko trolat. I kad je dokazano da je Neymar placen onoliko koliko je klub prikazao, opet se pravis pametan. I tako svaki put. Ides mi na qurac vise s tim .Idi, uzivaj, prati Bayu velikog, ne trebas se zamarat problemima Barcelone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
LenBias je napisao/la:Xavi: Zaslužili smo najmanje remi…

Ti ces nesto kritizirat. Pa nisi u stanju napisat 5 recenica vec samo trolas. Po ne znam koji put ti kazem, otidji s ove teme ako nemas nisa pmetno napisat osim jedno te istih stvari.Saurman je napisao/la:Kad naučiš razliku između kritike i trolanja možemo pričati.Lillard je napisao/la: Nije mi jasno koji qurac volis toliko trolat. I kad je dokazano da je Neymar placen onoliko koliko je klub prikazao, opet se pravis pametan. I tako svaki put. Ides mi na qurac vise s tim .Idi, uzivaj, prati Bayu velikog, ne trebas se zamarat problemima Barcelone.
Dosadan si vise, shvati to.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja ne znam koji qrac realovci trolaju, bas mi je ono nidje veze s vezom.
Odradila ih najgora Barcelona u posljednjih pet godina i to dva puta
, odradio ih juce Dortmund vile ih pronosale. I onda oni dodju da nesto podjebaju. 
Odradila ih najgora Barcelona u posljednjih pet godina i to dva puta
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zaslužen prolaz Atletica.
nisam dosao provocirati iako zbog pojedinih treba to
ovaj Atletiko i ova igra ,ovaj naboj ,ova želja ii ostali milion razloga bi oborila i ostale ekipe koje su ostale u igri a to ce se desiti ako ovako buudu igrali u lapofinalu.. potpuno su razvalili sredinu ,zaustavili VAŠEG najboljeg igraca koji se nije vidio a imao je jednu priliku koju je pokvario .. steta sto ste ispalii ali bolji tim je prošao 
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
sigurno je bolji tim prosao i tu se nema sta reci.Ozil10 je napisao/la:nisam dosao provocirati iako zbog pojedinih treba toovaj Atletiko i ova igra ,ovaj naboj ,ova želja ii ostali milion razloga bi oborila i ostale ekipe koje su ostale u igri a to ce se desiti ako ovako buudu igrali u lapofinalu.. potpuno su razvalili sredinu ,zaustavili VAŠEG najboljeg igraca koji se nije vidio a imao je jednu priliku koju je pokvario .. steta sto ste ispalii ali bolji tim je prošao
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Xavi: "Sami smo si krivi što nismo prošli dalje. Imali smo prilike, ali nismo zabili gol, barem izjednačujući. Čestitke i sretno Atleticu!"
Šteta. ipak ste imali veći posjed.
Isfuralo, druze, prije dvije godine.Barend je napisao/la:Šteta. ipak ste imali veći posjed.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 09 apr 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro.Barend je napisao/la:Šteta. ipak ste imali veći posjed.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anonymousHD
- Kontakt:
Moras biti genijalan trener kad ne mozes iz pet pokusaja dobiti ekipu u sezoni, jos te ljudi i nadigraju svih pet puta a imas trostruko skuplji tim. Pa ljudi se pate da izvedu loptu kod gol-auta a stvaranje sanse je nepoznat pojam. Izmjenu nije pogodio nijednom u sezoni. Al' hajd opet nije sve ni do njega jer odavno nije postojala ekipa sa vise prevara od igraca.
ser del barça es el millor que hi ha !
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Vise sam vidio Ronalda sinoć na klupi nego Messia veceras na terenu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
+1Amar Dzeko je napisao/la:Vise sam vidio Ronalda sinoć na klupi nego Messia veceras na terenu.
- Cautinho
- Kontakt:
Valjda se opametimo sad.
Mrtva igra,sve mrtvo,mrtvi igrači,mrtav trener.
Pinto je skinuo par 100%-tnih zicera,svaka čast,i Neymar je imao želju,ali ne i prostora i zraka od Atleticovih igrača.
Prošla je bolja momčad i idemo dalje.
Ali da,ova ekipa itekako i živi i igra u prošlosti.
Mrtva igra,sve mrtvo,mrtvi igrači,mrtav trener.
Pinto je skinuo par 100%-tnih zicera,svaka čast,i Neymar je imao želju,ali ne i prostora i zraka od Atleticovih igrača.
Prošla je bolja momčad i idemo dalje.
Ali da,ova ekipa itekako i živi i igra u prošlosti.
Keep walking.
valjda se malo raščistilo od onih hejtera i trolera
1- Koke 12.2 Km
2- Xavi 11.8 Km
3- Gabi 11.7 Km
ljudi nas ubili trkom i zalaganjem, svaki duel je bio njihov, svaka lopta u zraku njihova....sramota da najstariji igrac Xavi pretrci najviše kilometara (a svaku tekmu istrci preko cenera) i da pokaže najviše htijenja....na kraju je i on popizdio na ostatak ekipe.
Messi 6.8 Km
i šta onda reci za ove njegove šetnje kroz citavu ovu sezonu
Martino: "Nismo htjeli da Messi puno ucestvuje u igri"
genijalan je Otac, genijalan prvo sa promašenim taktikama, a sa izjavama nakon meca pogotovu....yebe nas u zdrav mozak, ekvivalentno Alvesu koji nas kara abnormalnim centaršutevima....njih dvojica moraju podhitno ici iz Barce.
yebo me svak' ako ni Eusebio Sacristan iz Barce B ne bi imao više autoriteta nad igracima i taktickog znanja.
Iniesta je odigrao sramno i sasvim zasluženo zamjenjen
...Fabregas je žrtva Tatinih pizdarija
i prestanite više pljuvati Cesca
...covjek se i veceras trudio, iako ne zna ni on jadnik šta zapravo igra na terenu i koja mu je uloga data damn ovo sa njim se odavno vuce.
U odbrani je Bartra pokazao više od Mascherana kojeg siluje svaki igrac visociji od 175 cm (pa tako i Adrian veceras)....Marc je uzeo skoro sve duele (i zracne i na zemlji), doduše jednom mu je pobjegao Diego i zamalo gol (šut sa strane)
Pokušati se skupiti do kraja prvenstva i odigrati to finale Kupa, pa šta bude....problem je što na ljeto ne možemo prvo otjerati 5-6 ublehaša, što je prioritet - pa tek onda dovoditi...yebeni transfer ban je uletio u najgori momenat.
Prošle godine su se izvukli na titulu i nisu krenuli u remont ekipe (Rosell nije imao muda nakon one blamaže od Bayerna), pa su u ovu sezonu ušli hazarderski sa nekim marginalcem Martinom i evo vidimo rezultate.
Moram pohvaliti Neymara koji se zaista trudio i borio, ali je jak ko krpa na vjetru
Mora nabaciti mišicnu masu, inace ce otresati ko slinu u svakom duelu.
1- Koke 12.2 Km
2- Xavi 11.8 Km
3- Gabi 11.7 Km
ljudi nas ubili trkom i zalaganjem, svaki duel je bio njihov, svaka lopta u zraku njihova....sramota da najstariji igrac Xavi pretrci najviše kilometara (a svaku tekmu istrci preko cenera) i da pokaže najviše htijenja....na kraju je i on popizdio na ostatak ekipe.
Messi 6.8 Km
Martino: "Nismo htjeli da Messi puno ucestvuje u igri"
yebo me svak' ako ni Eusebio Sacristan iz Barce B ne bi imao više autoriteta nad igracima i taktickog znanja.
Iniesta je odigrao sramno i sasvim zasluženo zamjenjen
U odbrani je Bartra pokazao više od Mascherana kojeg siluje svaki igrac visociji od 175 cm (pa tako i Adrian veceras)....Marc je uzeo skoro sve duele (i zracne i na zemlji), doduše jednom mu je pobjegao Diego i zamalo gol (šut sa strane)
Pokušati se skupiti do kraja prvenstva i odigrati to finale Kupa, pa šta bude....problem je što na ljeto ne možemo prvo otjerati 5-6 ublehaša, što je prioritet - pa tek onda dovoditi...yebeni transfer ban je uletio u najgori momenat.
Prošle godine su se izvukli na titulu i nisu krenuli u remont ekipe (Rosell nije imao muda nakon one blamaže od Bayerna), pa su u ovu sezonu ušli hazarderski sa nekim marginalcem Martinom i evo vidimo rezultate.
Moram pohvaliti Neymara koji se zaista trudio i borio, ali je jak ko krpa na vjetru
Mora nabaciti mišicnu masu, inace ce otresati ko slinu u svakom duelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.