Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 apr 2014, 00:08

madridist je napisao/la: Radije opet biram u dvije tekme njih ili Bayu nego Josea.
Tri godine maltene do juče je bio u klubu,zna kako dišemo,da zanemarimo genijalnost koju ima kao taktičar.
Kakve su to traume od Joze, lik podijelio svlačionicu i psovađao pola kluba, mislim da neki jedva čekaju okršaj da mu uzvrate na terenu. A koliko god on vas poznaje, toliko i igrači poznaju njega.

madridist je napisao/la:Cholo prijatelju ne ide u istu rečenicu s Joseom.
Po meni je Cholo taktički na istom nivou, jer inače ne bi radio ovo što radi, sa ekipom koja je na papiru slabija i od Barce i Reala, razbija duopol, nešto što je bilo nezamislivo do prije koju godinu, radi čuda. Nije u istoj rečenici kad gledamo dosadašnje karijere, jer je Jozo stariji, ali ove i prošle sezone je Cholo po meni više napravio, u težim financijskim uslovima, ali i konurenciji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 apr 2014, 00:08

Da li je doslo vrijeme za finale..konacno.. :hmmmm:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Barend
Kontakt:

Post Postao/la Barend » 10 apr 2014, 00:08

chelsea-real madrid
atletiko-bayern

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 10 apr 2014, 00:09

PEP je napisao/la:momci ocemo li polufinale ili da igramo finale . :D
do vas je ,kad zelite da izgubite? :wave: :mrgreen:
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 apr 2014, 00:10

Daj nam speciala i chelsea nek ebe rak raka :njanjanja:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 apr 2014, 00:12

rio_Ferdy88 je napisao/la:
madridist je napisao/la: Radije opet biram u dvije tekme njih ili Bayu nego Josea.
Tri godine maltene do juče je bio u klubu,zna kako dišemo,da zanemarimo genijalnost koju ima kao taktičar.
Kakve su to traume od Joze, lik podijelio svlačionicu i psovađao pola kluba, mislim da neki jedva čekaju okršaj da mu uzvrate na terenu. A koliko god on vas poznaje, toliko i igrači poznaju njega.

madridist je napisao/la:Cholo prijatelju ne ide u istu rečenicu s Joseom.
Po meni je Cholo taktički na istom nivou, jer inače ne bi radio ovo što radi, sa ekipom koja je na papiru slabija i od Barce i Reala, razbija duopol, nešto što je bilo nezamislivo do prije koju godinu, radi čuda. Nije u istoj rečenici kad gledamo dosadašnje karijere, jer je Jozo stariji, ali ove i prošle sezone je Cholo po meni više napravio, u težim financijskim uslovima, ali i konurenciji.
Ok,ovo ne vodi nikuda.
Shvatam tvoje stajalište ali se ne slažem.
Da sumiram,više bih volio Atletico u polifinalu ali bilo ko da dodje Madrid ga može ne samo dobit nego i rasut ,ali ima taj momenat koji nas haba već dugo a koji kaže da i gubimo brate od svakakve gamadi na ovaj ili onaj način(što bi uvaženi mod rekao nismo konzistentni,nemamo kontinuitet,rutinu u igri pobjedjivanja ).
Znači ako ja mogu birati daj Atletico,ali priznajem da sam i prije znao pogriješiti.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 apr 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 apr 2014, 00:13

Samo Chelsea.Sjetite se kako je Ronaldo bio napaljen u predsezoni kad smo igrali s njima :cool:
Svi će biti napaljeni da Prevoditelja razvale :salut:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 apr 2014, 00:15

Kawhi je napisao/la:Samo Chelsea.Sjetite se kako je Ronaldo bio napaljen u predsezoni kad smo igrali s njima :cool:
:thumbdown: :thumbdown:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 10 apr 2014, 00:15

madridist je napisao/la:
Johny je napisao/la:Bez uvrede ili osipanja paljbe da zelim nekog' provocirati , mislim da su sve 3 ekipe u stanju izbaciti Real.

Najpozeljniji protivnik mislim da je Chelsea .Atletico je dokazao u ligaskim utakmicama da je bolja ekipa od Reala gdje su u obe utakmice bili bolji.Kup je nesto sasvim drugo , spletom okolnosti se doslo do tih 5:0, sto i nije neki pokazatelj snage Reala jer su par sedmica nakon toga bili oduvani na Calderonu u vaznijoj utakmici gdje ih je sudija vadio iz govana.
A ne želiš provocirati :lol:
Kup je nešto sasvim drugo :lol:
A prvu igrali bez Xabi Alonsa :lol:
Kup je nešto sasvim drugo :lol:
slika
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 apr 2014, 00:16

I opet nisi došao provocirati :mrgreen:,to pitanje je ko stvorenio za Xavia.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 apr 2014, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 apr 2014, 00:16

mirzatele je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Samo Chelsea.Sjetite se kako je Ronaldo bio napaljen u predsezoni kad smo igrali s njima :cool:
:thumbdown: :thumbdown:
Objasni se :crazy: :crazy:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 apr 2014, 00:19

Kup nije bitan radi neceg?!
Al bitna je prva utakmica gdje Xabi nije bio na klupi , Gareth na terenu , pola ekipe van ritma i uigranosti
malo realnosti ae

I mogu sve 3 ekipe izbacit Real , nije neko mudro slovo :mrgreen:

al slijedi malo ljepsi raspored sa vise slobodnog vremena
pa bi se ekipa mogla podici na odgovarajuci fizicki nivo , a takva ekipa je jedna veoma dobra ekipa.

EDIT : ekipa kuknjava
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 10 apr 2014, 00:20

geoxx je napisao/la::lol: :lol: :clap:
Imas pun qrac igraca koji imaju dobre saigrace kao Ronaldo pa zasto frajeri ne utrpaju 50+ komada po sezoni?
I to od 2008-e svaku sezonu.
Necu da uopste ulazim u raspravu s tobom buduci da si svojim besmislenim postovima pokazao da o nogometu nemas dvije ciste.
Đesi Osime nisam te prepozno.
Pa Ronaldo je uz Mesija najbolji napadač na svijetu, a u predhodnom postu sam ti odgovorio zašto ima toliko golova(najbolje saigrače na svijetu od Ozila do Alonsa i sad Balea).

Samo Bayern i Barca imaju dobre igrače kao Madrid, tako da ti ne pije vode da bruka igrača ima saigrače kao Ronaldo.
A Ronaldo je imao uz sebe najboljeg asistenta na svijetu, a sada ima Balea, najboljeg igrača premijer lige. Pa nije osvojio skoro ništa. Samo neznalica može reć da Madrid nema ekipu sposobnu za osvojit LP.

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 10 apr 2014, 00:28

može qrac izbaciti svaka ekipa ,evo ti 20 kf nek te krene :lolno:
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 10 apr 2014, 00:30

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 10 apr 2014, 00:33

ek0 je napisao/la:Chelsea je daleko najpozeljniji protivnik i to upravo zbog njihovog trenera. Sve Mourinhove nekvalitete su isplivale na povrsinu dok je vodio Real tri godine i cudno mi je da se neko ko je pratio Real u tom periodu moze pribojavati onog' sarlatana. Djelimicno jesam pesimista nakon sinocnje utakmice, ali ne vidim da bi trebali imati problema protiv Chelsea. Deset od jedanaest igraca ce imati zelju da ga ponize sto vise i ako to uz ulazak u finale nije dovoljan motiv onda ne znam sta je. Sa druge strane ako on uspije da izbaci Real i potencijalno i osvoji LP ove sezone vjerovatno cu biti prisiljen da preispitam neka svoja uvjerenja.
:lol:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 10 apr 2014, 00:34

Ozil10 je napisao/la:
PEP je napisao/la:momci ocemo li polufinale ili da igramo finale . :D
do vas je ,kad zelite da izgubite? :wave: :mrgreen:

:lol: :lol: :thumbup: dobra :rol: :rol: :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 apr 2014, 00:42

ek0 je napisao/la:Chelsea je daleko najpozeljniji protivnik i to upravo zbog njihovog trenera. Sve Mourinhove nekvalitete su isplivale na povrsinu dok je vodio Real tri godine i cudno mi je da se neko ko je pratio Real u tom periodu moze pribojavati onog' sarlatana. Djelimicno jesam pesimista nakon sinocnje utakmice, ali ne vidim da bi trebali imati problema protiv Chelsea. Deset od jedanaest igraca ce imati zelju da ga ponize sto vise i ako to uz ulazak u finale nije dovoljan motiv onda ne znam sta je. Sa druge strane ako on uspije da izbaci Real i potencijalno i osvoji LP ove sezone vjerovatno cu biti prisiljen da preispitam neka svoja uvjerenja.
Jos samo fali da te stokton i Kawhi podrze u ovome i eto ti vrhunca sramote.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 apr 2014, 00:45

geoxx je napisao/la:
Tehnički gledano on mene podržava.Ovo je ranije napisano.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 10 apr 2014, 00:46

geoxx je napisao/la:
Ja eto osramotiće se na forumu, kakav minus, neće mu život imat smisla, još kad mu to forumski stručnjak kaže :lolno:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []