Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arsenator je napisao/la:@seaman haha vidi ovih sad sto se javljaju za Reusa, a kada smo spominjali njega da je on provjereniji igrac od Draxee Sta vise njega bi prije I od onog malog Goetzea.
ništa čudno,pojedinci mijenjaju mišljenja kao čarape
Coleman - za beka
Gustavo - za dmf
Reus, Pastore - za krilo
Cavani, Costa moze i Falcao- za napadaca, mogao bi Wenger sta da probere da zeli al nece lik
Za tenera Del Bosque ili Ancheloti obojica imaju po dvije titule Lp, provjereni treneri i imaju autoritet prije svega.
i ko kaze da nema igraca za Arsenala ovo su sve dokazani igraci (izuzev Gustava) koji bi mogli opasno pojacati ovaj tim.
Gustavo - za dmf
Reus, Pastore - za krilo
Cavani, Costa moze i Falcao- za napadaca, mogao bi Wenger sta da probere da zeli al nece lik
Za tenera Del Bosque ili Ancheloti obojica imaju po dvije titule Lp, provjereni treneri i imaju autoritet prije svega.
i ko kaze da nema igraca za Arsenala ovo su sve dokazani igraci (izuzev Gustava) koji bi mogli opasno pojacati ovaj tim.
Gunner4ever
divni ste mi, puni ideja i kreativnosti. Aplicirajte za kakav posao da izbacite taj potencijal iz sebe
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Kakav crni Gustavo. Radije bi Flaminiu dao jos jedan ugovor.Arsenator je napisao/la:Coleman - za beka
Gustavo - za dmf
Reus, Pastore - za krilo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I drugo, da li je iko od vas upoznat kolika je ustvaari plata Falca-a? Covjek zaradjuje 12 miliona Eura godisnje, BEZ POREZA, dok u Arsenalu recimo Wenger ima platu od 6-9, sa 45% poreza.
Celik!3,2,2.
- Ozymandias
- Kontakt:
Ti bi ozbiljno zamijenio Wengera Ancelottijem ? Sto se mene tice niko sretniji od mene ako WengerArsenator je napisao/la:Coleman - za beka
Gustavo - za dmf
Reus, Pastore - za krilo
produzi ugovor
Čuj Kloppa za trenera, pa nije lud da ide sa konja na magarca. Arsenal trenutno ne može dovesti nikoga za koga je zainteresovan neki drugi ozbijljniji klub, od Draxlera, Reusa pa do Kloppa, itd... Jedino da baš odriješe kesu... pa da im se ne ponavljaju greške tipa Eden Hazard.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
A u Dortmundu Klopp moze dovesti koga hoce, jer bi svi igraci prije zaigrali za Dortmund nego za ArsenalVirtu4l je napisao/la:Čuj Kloppa za trenera, pa nije lud da ide sa konja na magarca. Arsenal trenutno ne može dovesti nikoga za koga je zainteresovan neki drugi ozbijljniji klub, od Draxlera, Reusa pa do Kloppa, itd... Jedino da baš odriješe kesu... pa da im se ne ponavljaju greške tipa Eden Hazard.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Opet smrdi na plastiku damn
Molim te da prestaneš trolati na našoj temiVirtu4l je napisao/la:Čuj Kloppa za trenera, pa nije lud da ide sa konja na magarca. Arsenal trenutno ne može dovesti nikoga za koga je zainteresovan neki drugi ozbijljniji klub, od Draxlera, Reusa pa do Kloppa, itd... Jedino da baš odriješe kesu... pa da im se ne ponavljaju greške tipa Eden Hazard.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ja mislim da bi mogli Wigan dobro natrpati u subotu i iskaliti sav bijes na njima....

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
BigBigBang
- Kontakt:
Arsenal FC san svakog polovnjaka.rambo16 je napisao/la:Belhanda: ''San mi je zaigrati u Premier ligi za Arsenal.''![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Trebamo od ovih polovnjaka dovesti još samo Bojana i Giovinca i imat ćemo sve polovnjake svijeta u svojoj bašči.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
arminarsenal
- Kontakt:
Po meni bi Matuidi bio pun pogodak,ako ga uopste i mozemo dovesti !
Kako igramo ja sam zadovoljan i sa 1:0Orion87 je napisao/la:Ja mislim da bi mogli Wigan dobro natrpati u subotu i iskaliti sav bijes na njima....![]()
![]()
![]()
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Matuidija nisu bili u stanju dovesti sad na zimu kad mu je ostalo 6 mjeseci ugovora stoga se da zakljuciti da sad kad je produzio ugovor nema promil sanse da ga dovedu.arminarsenal je napisao/la:Po meni bi Matuidi bio pun pogodak,ako ga uopste i mozemo dovesti !
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Gibbs i Diaby zadobili povrede na danasnjem treningu
Pročitah na nekoj fb stranici

Pročitah na nekoj fb stranici
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Evo o tome se pise i na TwiterruOrion87 je napisao/la:Gibbs i Diaby zadobili povrede na danasnjem treningu
Pročitah na nekoj fb stranici![]()
![]()
![]()
![]()
Kieran Gibbs and Abou Diaby (yes) suffered injury setbacks in training today. #AFC #Arsenal
Da nije zalosno bilo bi smijesnoDiaby news is a rumour and unconfirmed. Just putting that out there. Waiting for official confirmation.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Tesko, al` bas tesko. Ako se dobro sjecam produzio ugovor sa PSG-om. Daj mi budalu koja ce odbiti finansijsku idilu u Parizu, sve te silne premije i bonuse + zimsku pauzu i sve to zamijeniti za ultra jak tempo EPL-a, dva kupa, utakmice do iznemoglosti na hejbet frontova i to jos za manje para.arminarsenal je napisao/la:Po meni bi Matuidi bio pun pogodak,ako ga uopste i mozemo dovesti !
Treba se Arsenal okrenuti drugim igracima, iako ja nisam bas siguran da vam treba Matuidi pored Wilsherea i Ramseya u sredini, fenomenalni igraci i oboica, dobro hajd` eto da ne pretjeram nek` bude samo Jack, bolji od Matuidia.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.