Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Djubre
A i mnogo boljima se desavalo ovako nesto... Ugasis brate stream i lagano u snove, ako ti smeta zeludcu kako veceras igra...
Gdje su ovi admini de nabujte ovog adriana tacno me nervira vise.pa covjece svi znamo da je losa utakmica,da je 1/10 katastrofa,sta vise pametujes tu.I gdje si bio ostale utakmice,ja te se ne sjecam da si ista pisao i sad kad je Mirza ocajan pojavio si se sa pametovanjem,haj razguli dosta mi je takvih pametnjakovica kao sto si ti
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Idabili
Bihac96 je napisao/la:Gdje su ovi admini de nabujte ovog adriana tacno me nervira vise.pa covjece svi znamo da je losa utakmica,da je 1/10 katastrofa,sta vise pametujes tu.I gdje si bio ostale utakmice,ja te se ne sjecam da si ista pisao i sad kad je Mirza ocajan pojavio si se sa pametovanjem,haj razguli dosta mi je takvih pametnjakovica kao sto si ti

-
- Kontakt:
Mirza na nasu zalost nije sposoban nista drugo nego sutirat za tri poena.Ponekad mu nesto uspije a da nije trica.Al nije to to.I nije ovo EVROPA.U evropi je mogo laganice polako s ledjima .OVDJE STOJE ISPRED NJEGA CRNCI JAKI KAKO BIZONI SKAČU KAO SKAKAVCI. I NEZNAMO DA li je SPOSOBAN NESTO VISE osim samo trica.Nadam se da gresim.VREME če pokazat.
Bice bolje nadam se, neka utjeha je da i brat Deron ima 0-6. 

Mogu mislit kako je onim pravim navijacima netsa
Imaju Blatchea budaletinu svjetsku, sad imaju i Thorntona, i on je budaletina. Bgm i nas Mirza zna nekad izgleda kao budaletina sa svim silnim ispucavanjima. Dodaj tu i JJ koji zna nekad glumit Blatchea

Imaju Blatchea budaletinu svjetsku, sad imaju i Thorntona, i on je budaletina. Bgm i nas Mirza zna nekad izgleda kao budaletina sa svim silnim ispucavanjima. Dodaj tu i JJ koji zna nekad glumit Blatchea

Bice bolje !
Deron 0/6
Thorton 1/5
Thorton 1/5
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne pisem po ovoj temi bas zbog takvih kao sto si ti, sto pogledate 10 utakmica u zivotu i umislite da se NBA analiticari. Takodjer me nervira konstantno psovanje po ovoj temi, pa mozda zbog toga ne pisem? Ako ne mahnito ne pisem postove na ovoj temi, ne znaci da ne pratim MirzuBihac96 je napisao/la:Gdje su ovi admini de nabujte ovog adriana tacno me nervira vise.pa covjece svi znamo da je losa utakmica,da je 1/10 katastrofa,sta vise pametujes tu.I gdje si bio ostale utakmice,ja te se ne sjecam da si ista pisao i sad kad je Mirza ocajan pojavio si se sa pametovanjem,haj razguli dosta mi je takvih pametnjakovica kao sto si ti

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Zar i ti sine Brute?mirzateletovicc je napisao/la:Mirza na nasu zalost nije sposoban nista drugo nego sutirat za tri poena.Ponekad mu nesto uspije a da nije trica.Al nije to to.I nije ovo EVROPA.U evropi je mogo laganice polako s ledjima .OVDJE STOJE ISPRED NJEGA CRNCI JAKI KAKO BIZONI SKAČU KAO SKAKAVCI. I NEZNAMO DA li je SPOSOBAN NESTO VISE osim samo trica.Nadam se da gresim.VREME če pokazat.

Samo se bezveze kačite narode. U drugom poluvremenu druga strana ploče i slanje Magičara u očaj. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Hahahahahaha ne mgu da vjerujem sta se svasta piise, svastara
- invincible1921
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Ne pisem po ovoj temi bas zbog takvih kao sto si ti, sto pogledate 10 utakmica u zivotu i umislite da se NBA analiticari. Takodjer me nervira konstantno psovanje po ovoj temi, pa mozda zbog toga ne pisem? Ako ne mahnito ne pisem postove na ovoj temi, ne znaci da ne pratim MirzuBihac96 je napisao/la:Gdje su ovi admini de nabujte ovog adriana tacno me nervira vise.pa covjece svi znamo da je losa utakmica,da je 1/10 katastrofa,sta vise pametujes tu.I gdje si bio ostale utakmice,ja te se ne sjecam da si ista pisao i sad kad je Mirza ocajan pojavio si se sa pametovanjem,haj razguli dosta mi je takvih pametnjakovica kao sto si ti. A to ko ce da razguli sa teme, kuci pa tjeraj nekoga, forum nije tvoje vlasnistvo.

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Mi se nekačimo nego bratski se razilazimo u misljenju.Sto uposte nije negativno.
Ide trojkaa
Jedna losa utakmica i odma tako,kao sto je neko napisao,nece mu Kidd ovo uzet u obzir jer je ne bitna utakmica,aBd cekamo sljedecu i navijamo...
Igraće još, ako ubaci 2 sljedeća šuta samopouzdanje se vraća. A i sreća je bitan faktor. Valjda će proraditi. Ništa ovo nije toliko strašno. Naprijed Mirza, naprijed Turbose!
Osim - drugo ime za Želju !
L'Avvocato je napisao/la:Ma gdje se skriva ba??? Pa non stop je na trojci i čeka dodavanje.ennis je napisao/la:Uzeo Joe stvar u svoje ruke,na Mirzi se vidi sad da nema samopouzdanja skriva se na parketu
Joj psihijatra jbt. Čuj skriva se.
I u ovu temu redovno dođe kamaru likova koji košarku prate samo kad igra reprezentacija i ostavljaju svoje "stručne" komentare.

Al realno onih 5 minuta se skrivao u napadu u 2.cet

SLOBODA NAVIJAČIMA