vidi mene tvoje misljenje nikad nije zanimalo,niti mi je ikad bilo realno i mjerodavno! Nisam ja nikad dominacije najavio,samo kazem da cemo da ih oderemo,i da cu da se smijem "sampionima" ovdje kao sto to oni rade,unistavaju temu mjesecima! Uostalom kad ih je Siroki oderao,kad su igrali sa Radnikom i Slavijom bili su manji od makovog zrna,dobise raspalog Leotaara i Celik sa drugim timom i opet pocese da izlaze iz misijih rupa! Nek prcaju koliko hoce kad im je to ovdje dozvoljeno mi nemamo te privilegije,a ti budi i dalje "realan"hilmo je napisao/la:@ultrahell24
Sad ćeš se reći da ti ja namećem šta trebaš pisati i kako se ponašati....Ali zbog takvih najava kao što je ova tvoja, o dominaciji i šetnji ligom do kraja svi smo u proteklim danima trpili prcanje od strane komšija, koji to rade s punim pravom, zato molim te nemoj najavljivati neke pobjede na derbiju da nakon njega ne bi bilo opet pretjeranog ispijanja krvi....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
da tacno tako da razbijemo,a kad bude tvoj forum naredjuj,a to divljanje ostavi za nekog drugog,i nemoj mi se obracat takoKrokodil je napisao/la:@ultra
Idi ba divljaj na nekom drugom forumu, života ti.
Čuj neko nekoga da razbije na derbiju ..![]()
Daj da pobjedimo Zvijezdu za 2 dana ..
-
- Kontakt:
Kako si smijesan lik to je nehumano. Cuj sto nas ne mozete pobijediti, sto to vi ne osvojite kakav trofej ? Nego kakav si sa dominacijom, kako ste pricali u januaru reko bi covjek da bi ste vec u ovo vrijeme osigurali tituluultrahell24 je napisao/la:haha mjesavina Barse i Reala,pa sto nas nemozete godinama pobijeditikako ce lijepo biti kad vas oderemo na derbiju,i ubijemo svaku nadu za titulu posto pojma nemate,Slavija i Radnik pa onda dobijete Celika koji drugi tim izvede i dignete se u nebesa,ima da vas oderemo zapamti ovo

Samo keep calm, a to za derbi cemo vidjeti...

a... pehari su tu
-
- Kontakt:
vazno je da ste vi duplu najavilipobjedesve je napisao/la:Kako si smijesan lik to je nehumano. Cuj sto nas ne mozete pobijediti, sto to vi ne osvojite kakav trofej ? Nego kakav si sa dominacijom, kako ste pricali u januaru reko bi covjek da bi ste vec u ovo vrijeme osigurali tituluultrahell24 je napisao/la:haha mjesavina Barse i Reala,pa sto nas nemozete godinama pobijeditikako ce lijepo biti kad vas oderemo na derbiju,i ubijemo svaku nadu za titulu posto pojma nemate,Slavija i Radnik pa onda dobijete Celika koji drugi tim izvede i dignete se u nebesa,ima da vas oderemo zapamti ovo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ko je to najavljivao duplu? Svi smo mi to zeljeli i to nam je bio imperativ, ali sta ces ne moze uvijek duplaultrahell24 je napisao/la:vazno je da ste vi duplu najavilipobjedesve je napisao/la:Kako si smijesan lik to je nehumano. Cuj sto nas ne mozete pobijediti, sto to vi ne osvojite kakav trofej ? Nego kakav si sa dominacijom, kako ste pricali u januaru reko bi covjek da bi ste vec u ovo vrijeme osigurali tituluultrahell24 je napisao/la:haha mjesavina Barse i Reala,pa sto nas nemozete godinama pobijeditikako ce lijepo biti kad vas oderemo na derbiju,i ubijemo svaku nadu za titulu posto pojma nemate,Slavija i Radnik pa onda dobijete Celika koji drugi tim izvede i dignete se u nebesa,ima da vas oderemo zapamti ovo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja koliko znam niko od igraca nije rekao "osvajamo titulu, dupla kruna je nasa" itd. za razliku od nekih koji su govorili da ce na Grbavici osigurati trofej

a... pehari su tu
-
- Kontakt:
niko od nasih nije rekao da ce osigurati trofej,vec da bi volili da derbi na Grbavici odlucuje za prvaka,al nije nista cudno posto uvijek izmisljate i izvrcete stvari,al ucite od Gredica i slicnih tako da nije cudno,to je isto kao ona prica Amar je na godisnjem 

A gdje je bio amar jel se vratio u klub i nalazi se na mozda odgovornijem mjestu od trenerskog. A kao trener je covjek koji je sa amaraom radio godinama i koji je u zelji jedno desetljece gotov.ultrahell24 je napisao/la:niko od nasih nije rekao da ce osigurati trofej,vec da bi volili da derbi na Grbavici odlucuje za prvaka,al nije nista cudno posto uvijek izmisljate i izvrcete stvari,al ucite od Gredica i slicnih tako da nije cudno,to je isto kao ona prica Amar je na godisnjem
.Ono što je Berberović izjavio da utakmice neće igroati oni što se ne trude na treninzima me ohrabruje da će Petrovic zavesti red.
Nama bez evrope svo ovo ulaganje nista ne znači, a mi se sad baš moramo boriti za evropu pogotovo ako Čelik uđe u finale kupa(a hoće), a zbog toga su jako bitne utakmice u PL.
Znači nema više kalkulisanja treba nam za evropu treće mjesto u ligi, a kup ako bude bude.
Koliko će biti guravo vidjet ćemo u petak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nama bez evrope svo ovo ulaganje nista ne znači, a mi se sad baš moramo boriti za evropu pogotovo ako Čelik uđe u finale kupa(a hoće), a zbog toga su jako bitne utakmice u PL.
Znači nema više kalkulisanja treba nam za evropu treće mjesto u ligi, a kup ako bude bude.
Koliko će biti guravo vidjet ćemo u petak.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
@ultrahell24
Nisam ni rekao da si ti najavljivao dominaciju nego sam tvoj post o najavi pobjede na derbiju uporedio sa postovima o dominaciji. Ali nije ni bitno, nismo bitni ni ti ni ja; bitna je pobeda u petak za psiholoski povratak ekipe pred revans kupa.
Nisam ni rekao da si ti najavljivao dominaciju nego sam tvoj post o najavi pobjede na derbiju uporedio sa postovima o dominaciji. Ali nije ni bitno, nismo bitni ni ti ni ja; bitna je pobeda u petak za psiholoski povratak ekipe pred revans kupa.
-
- Kontakt:
Ne mogu sad da nadjem clanak nikako, al eto ako ti nadjes posalji pa da vidimo ko je upravu.ultrahell24 je napisao/la:niko od nasih nije rekao da ce osigurati trofej,vec da bi volili da derbi na Grbavici odlucuje za prvaka,al nije nista cudno posto uvijek izmisljate i izvrcete stvari,al ucite od Gredica i slicnih tako da nije cudno,to je isto kao ona prica Amar je na godisnjem
Vidimo se 29. kola, da vidimo tu nadmoc vase ekipe

a... pehari su tu
Po meni ne bi trebalo biti guravo u petak,cak
suprotno.Nek Petrovic osvoji Kup I nek malene drmne na Grbavici I misiju je uspjesno zavrsio.A mislim da mu je to zadaca I od nase Uprave.
suprotno.Nek Petrovic osvoji Kup I nek malene drmne na Grbavici I misiju je uspjesno zavrsio.A mislim da mu je to zadaca I od nase Uprave.
Ne prosipaj se. Sjeti se Olimpica. Sjeti se Zrinjskog. Lopta je okrugla.ultrahell24 je napisao/la:vidi mene tvoje misljenje nikad nije zanimalo,niti mi je ikad bilo realno i mjerodavno! Nisam ja nikad dominacije najavio,samo kazem da cemo da ih oderemo,i da cu da se smijem "sampionima" ovdje kao sto to oni rade,unistavaju temu mjesecima! Uostalom kad ih je Siroki oderao,kad su igrali sa Radnikom i Slavijom bili su manji od makovog zrna,dobise raspalog Leotaara i Celik sa drugim timom i opet pocese da izlaze iz misijih rupa! Nek prcaju koliko hoce kad im je to ovdje dozvoljeno mi nemamo te privilegije,a ti budi i dalje "realan"hilmo je napisao/la:@ultrahell24
Sad ćeš se reći da ti ja namećem šta trebaš pisati i kako se ponašati....Ali zbog takvih najava kao što je ova tvoja, o dominaciji i šetnji ligom do kraja svi smo u proteklim danima trpili prcanje od strane komšija, koji to rade s punim pravom, zato molim te nemoj najavljivati neke pobjede na derbiju da nakon njega ne bi bilo opet pretjeranog ispijanja krvi....

4.10.2009.
- SarajlijaTM
Kod vas razum nikad ne prevladava, hilmo divim ti se...
Btw. Neka neko ovom ultrakelju vrati cucu, pipu, zvecku, sta god da je zijanio
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Btw. Neka neko ovom ultrakelju vrati cucu, pipu, zvecku, sta god da je zijanio
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
- Ne može se titula osvojiti od danas do sutra, u sportu treba vremena da se dođe do cilja. Za usporedbu Sarajevo od 2007. nije igralo u polufinalu kupa, a sada imamo dobre izglede za finale - kazao je Jarni. U prvenstvu je ostalo još pet kola, a Sarajevo još igra i sa Željezničarem na Grbavici.
- Uvjeren sam da je presudna bila utakmica drugog kola nastavka prvenstva protiv Olimpica na našem terenu. Završilo je 1:1, a bili smo mnogo bolji, promašili smo brojne šanse. Da smo tada pobijedili momčad bi se digla, dobila na samopouzdanju.
Jarni je platio zbog velikih ambicija kluba. Otkad je Tan ušao u klub svi su već vidjeli Sarajevo prvakom. Je li bilo pritiska i s te strane?
- Da je bilo više strpljenja ljudi iz kluba stigao bi i rezultat. Tan? Nisam čovjeka ni upoznao.
- Uvjeren sam da je presudna bila utakmica drugog kola nastavka prvenstva protiv Olimpica na našem terenu. Završilo je 1:1, a bili smo mnogo bolji, promašili smo brojne šanse. Da smo tada pobijedili momčad bi se digla, dobila na samopouzdanju.
Jarni je platio zbog velikih ambicija kluba. Otkad je Tan ušao u klub svi su već vidjeli Sarajevo prvakom. Je li bilo pritiska i s te strane?
- Da je bilo više strpljenja ljudi iz kluba stigao bi i rezultat. Tan? Nisam čovjeka ni upoznao.
Nije nikakva provokacija,te big zamolio administraciju sajta da ovo tako i shvati.Znaci ne provociram,nego bih volio da mi samo odgovorite sta on radi ovdje?
https://m.facebook.com/profile.php?id=2 ... 1&refid=12" onclick="window.open(this.href);return false;

- adriano_leite
- Kontakt:
Kako nije provokacije ako pitas navijace Sarajeva sta on tu radi? Ako tebi to nije provokacija, onda nisi normalan uopste. Kako bi navijaci Sarajeva znali sta on tu radi? Itekako je provokacija i ako si iole normalan, onda znas da je provokacija. Na osnovu cega tvoj mozak misli da bi navijaci Sarajeva trebali znati sta on tu radi? Eto ajde to odgovori, na osnovu cega?DANDY je napisao/la:Nije nikakva provokacija,te big zamolio administraciju sajta da ovo tako i shvati.Znaci ne provociram,nego bih volio da mi samo odgovorite sta on radi ovdje?https://m.facebook.com/profile.php?id=2 ... 1&refid=12" onclick="window.open(this.href);return false;
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ne znam zato i pitam.
- adriano_leite
- Kontakt:
Zasto bi navijaci Sarajeva trebali znati sta on radi sa Arkanom na slici? To mu navijaci Sarajeva bili pratnja i znaju svaki njegov korak?DANDY je napisao/la:Ne znam zato i pitam.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Izvini,formulisat cu pitanje.Sta ovakav lik radi kod vas?Eto jel sad u redu?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Burberry46, Ferroviere1987, JavierBosnia, mnon46, Posejdon, tuitamo i 60 gostiju.