filip13 je napisao/la:portland?
Nije Portland. Nije Phoenix.Lillard je napisao/la:da nisu sunsi?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
filip13 je napisao/la:portland?
Nije Portland. Nije Phoenix.Lillard je napisao/la:da nisu sunsi?
filip13 je napisao/la:klipersi?
Da.Kobe Bryant je napisao/la:Dallas
Butler ima takvu minutazu nekako? 41-42 minutefilip13 je napisao/la:evo jedno od mene dok @bernard ne dođe na temu,koji igrač mlađi od 23 godine je na posljednjih 9 tekmi igrao na svakoj više od 42 minuta?
tuzlak1987 je napisao/la:Butler ima takvu minutazu nekako? 41-42 minutefilip13 je napisao/la:evo jedno od mene dok @bernard ne dođe na temu,koji igrač mlađi od 23 godine je na posljednjih 9 tekmi igrao na svakoj više od 42 minuta?
jose je napisao/la:Onaj mali iz Sacramenta, Mek-nešto (da ne trazim, na mob. sam).
curryfilip13 je napisao/la:jedini igrač sa dvije sezone u kojima je imao više od 250 trojki?
Lillard je napisao/la:curryfilip13 je napisao/la:jedini igrač sa dvije sezone u kojima je imao više od 250 trojki?

Dobra ideja.TheChief je napisao/la:Šta mislite da napravimo novu vrstu kviza ? Neko postavi statistiku nekog igrača ove sezone i pogađamo koji je to igrač.
Npr.
TheChief je napisao/la:Šta mislite da napravimo novu vrstu kviza ? Neko postavi statistiku nekog igrača ove sezone i pogađamo koji je to igrač.
Npr.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.