FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultrahell24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrahell24 » 10 apr 2014, 07:59

Arkan je bio vodja navijaca zvezde,radio sta je zelio,ima slke sa sve i jednim fudbalerom zvezde,a sta mi znamo sta neko radi sa ovim otpadom na slici,i sa savicevicem ima slike i sabanadzovicem ne u ovakvom izdanju vec u kafanskom

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 apr 2014, 08:01

SarajlijaTM je napisao/la:Kod vas razum nikad ne prevladava, hilmo divim ti se...

Btw. Neka neko ovom ultrakelju vrati cucu, pipu, zvecku, sta god da je zijanio

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Zaboli me sta misle maleni,a i ovi mega navijaci na forumu,uvijek cu reci da ce Sarajevo oderati ove poluigrace iz Zelje,i imam svoj nik ako neznas da citas nauci,il govoris albanski mozda i pekaru drzis,pa ultrahell kod tebe je ultrakeLj,il ti je kao Gredicu ZeljAa umjesto ZEljo :lol:
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 10 apr 2014, 08:04, ukupno mijenjano 1 put.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 apr 2014, 08:02

:lol:
Ja te volim, volim Željo..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 apr 2014, 08:06

DANDY je napisao/la:Izvini,formulisat cu pitanje.Sta ovakav lik radi kod vas?Eto jel sad u redu?
Upravo si otkrio koliko si se naivnim pravio i kao upozorio admine da nije provokacija :lol: . Zelis predstaviti Sarajevo kao fasisticki klub ili klub u kojem mjesto nalaze pristalice ratnih zlocinaca. Medjutim, nije bas tako sve crno ili bijelo. Arkan je bio vodja navijaca Crvene zvezde, on je bio trener Crvene zveze i kao neko ko ima moc u ta doba, sigurno moze "zamoliti" trenera svog omiljenog kluba da se slika sa njim. Nemoj biti kao at kada ga upregnu pa samo pravo gledati, pogledaj lijevo i desno, ima lijepih stvari.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 apr 2014, 08:08

Ja ba, da se slikaju za uspomenu i to sa puškom u rukama. Joj pitari :rol:
Ja te volim, volim Željo..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 apr 2014, 08:10

Mora se slikati s njim, pa makar da mu **** u ruku stavi, ali jbg. kada imas manjak inteligencije, tesko je to shvatiti. Lakse je prikazati Sarajevo kao klub koji je primio Arkanovog saucesnika u zlocinima. Bravo mozgovi.

Mes Que Un Club!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 apr 2014, 08:13

gio10 je napisao/la:Ja ba, da se slikaju za uspomenu i to sa puškom u rukama. Joj pitari :rol:
Da mu je rekao slikaj se u uniformi i pjevaj pjesme bas me zanima bil ga odnio u to vrijeme posto je arkan fin i posten covjek bio za vrijeme rata,a i prije je bio u zvezdi skoro kao direktor al tesko je to vama shvatiti ima vam i Saban slike sa arkanom

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 10 apr 2014, 08:23

adriano_leite je napisao/la:Mora se slikati s njim, pa makar da mu **** u ruku stavi, ali jbg. kada imas manjak inteligencije, tesko je to shvatiti. Lakse je prikazati Sarajevo kao klub koji je primio Arkanovog saucesnika u zlocinima. Bravo mozgovi.
Vjeruj mi da je situacija obrnuta,odnosno da je takav lik doveden da vodi moj klub isto bih reagovao.Saban nema nikakve veze sa Zeljom sem sto je bivsi iograc,i nije se sigurno slikao sa puskom u ruci.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 10 apr 2014, 08:24

DANDY je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Mora se slikati s njim, pa makar da mu **** u ruku stavi, ali jbg. kada imas manjak inteligencije, tesko je to shvatiti. Lakse je prikazati Sarajevo kao klub koji je primio Arkanovog saucesnika u zlocinima. Bravo mozgovi.
Vjeruj mi da je situacija obrnuta,odnosno da je takav lik doveden da vodi moj klub isto bih reagovao.Saban nema nikakve veze sa Zeljom sem sto je bivsi iograc,i nije se sigurno slikao sa puskom u ruci.
Nisam pravdao bilo koga,al me bas zanima u to vrijeme kako bi zavrsio neko da mu kaze necu da se slikam

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 10 apr 2014, 08:26

Jos Cecu da dovedemo u Sa i to je to..zalosno.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 10 apr 2014, 08:30

Jbg vama ako je normalno da vam ovakav lik sjedi na klupi onda............Zamisli kako bi se proveo neki nas trener da dodje da vodi klub u srbiji i da mu recimo na netu iskopaju sliku sa Naserom Oricem............

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 apr 2014, 08:39

DANDY je napisao/la:Jbg vama ako je normalno da vam ovakav lik sjedi na klupi onda............Zamisli kako bi se proveo neki nas trener da dodje da vodi klub u srbiji i da mu recimo na netu iskopaju sliku sa Naserom Oricem............
Ljupko PetroviĆ: Dok sam vodio Zvezdu ka tituli prvaka Evrope, bilo je navijača koji su mi vikali: „Vrati se u Osijek, ustašo!" Tada me je Željko Ražnatović podržao, jer je imao uticaj na te ludake.
- Kada smo 1990. godine igrali 1:1 sa Grashopersom u Beogradu, u prvom kolu Kupa šampiona, desetak hiljada ljudi žestoko me je vređalo. Vikali su: „Idi u Osijek, ustašo!" i slično. U to vreme stalno se potenciralo da sam ja iz Hrvatske i nije mi bilo prijatno. Arkan je, kao vođa navijača, imao uticaja na te ludake, koji su posle postali njegova vojska. On me je u početku podržao, čak i štitio od navijača - rekao je Petrović za zagrebački „Večernji list".

Mes Que Un Club!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 10 apr 2014, 08:47

Nejse.............

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 10 apr 2014, 08:50

ultrahell24 je napisao/la:Arkan je bio vodja navijaca zvezde,radio sta je zelio,ima slke sa sve i jednim fudbalerom zvezde,a sta mi znamo sta neko radi sa ovim otpadom na slici,i sa savicevicem ima slike i sabanadzovicem ne u ovakvom izdanju vec u kafanskom
Upravo tako.
1946

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 10 apr 2014, 09:09

DANDY je napisao/la:Nije nikakva provokacija,te big zamolio administraciju sajta da ovo tako i shvati.Znaci ne provociram,nego bih volio da mi samo odgovorite sta on radi ovdje? slika https://m.facebook.com/profile.php?id=2 ... 1&refid=12" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovor:
Nanišanio na jednog pitara. U sljedećem kadru je scena sa tim pitarom kako navija na derbiju. U šestoj epizodi saznaćeš da li ga je upucao.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 apr 2014, 09:11

Na ovoj slici se nije arkan slikao sa ljupkom, već ljupko s puškom u ruci i čak mislim da puca, nekako mi tako izgleda, ali hajd nebitno, svi mi imamo svoju neku prošlost i radili smo neke stvari koje danas ne bi, takvo vrijeme bilo..

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 apr 2014, 09:17

Nakon doktora Dabe još i ovo. Nevjerovatno. U šoku sam.
Ljudi moji, imate li vi ikakvih granica?

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 10 apr 2014, 09:19

DANDY je napisao/la:Nije nikakva provokacija,te big zamolio administraciju sajta da ovo tako i shvati.Znaci ne provociram,nego bih volio da mi samo odgovorite sta on radi ovdje? slika https://m.facebook.com/profile.php?id=2 ... 1&refid=12" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro je mali dino rekao... "Nista vise nece biti kao prije".
Pitanje je gdje je ovo slikano i dali je Ljupko poslije slikanja opleo sa ovim heklerom i po kome... tuzno, zaista tuzno. Shvatio bih da je slika nastala u kafani, na stadionu, itd., jer znamo ko je bio arkan, ali ovo ne mogu da svarim. Tacno se zapitam kuda ide ovaj grad i mi koji zivimo u njemu, sa one ljudske strane... na stranu navijacka prica.

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 10 apr 2014, 09:20

Vidite i Đurbuzovica desno :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 10 apr 2014, 09:22

bistrikboy je napisao/la:Ugasite se molim vas i prestanite se brukati!
Cujem da u paketu sa Ljupkom dolazi i Ivan Bogdanov da vodi tribinu.... :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Dave, Fouzi1, HordasFks, jurisicduska, keli, Konzerva, laki23, nedimmmm1337, Noke995, Rajvosa4ever, riki46, Rule_hz, Varijantas8 i 95 gostiju.