sinoc igra dno dna ,onakva nezainteresovanost je nedopustiva za klub kao barca ,dobro atletico ih jeste pritisno stvarno ekipa je premocna al onako sporo se kretat ,nezainteresovano igrat ko da je bajramski turnir
messi isto primadona ,citavu sezonu je ovakav ,hoda po terenu ,alves standardno najveci klaun ,ja se ne mogu nacuditi da jedan ovakav amater igra za tim kao barca ,lik je vec gotovo dvije sezone rupa ,ljudi ga prolaze po toj strani ko da je duh ,on je na terenu samo onako ko broj ,da se kaze da se igra 11 na 11 a ustvari ko da imaju igraca manje .. uvalit ga kome dzaba ,samo da ide vise
iniesta sinoc je isto bio prelos , svaki drugi pogresan pas ,busquets isto ispod svog nivoa al daleko ispod ,i kad ovi igraci podbace ne mozes se nadat prolazu pa da igras i protiv wisle krakov a ne protiv super jakog atletica
alba ,neymar ,bartra jedino mogu dobit prolaznu ocjenu ovo ostalo prelose ,
ako ovo im nije otvorilo oci da vise skontaju da je ovom timu potrebna rekonstrukcija i to dobra onda nezz vise ,
stvarno je potrebno svjeze krvi ,ovako vise ne moze
atleticu svaka cast ,draga su mi ekipa i nadam se da ce uz malo srece osvojiti LP,ako dobiju reala u polufinalu sanse ce im porasti jos vise jer oni su najlaksi od ove tri ekipe ,najlakse bi njih mogli proc jer kad onakva raspala borusija bez 6 standardnih igraca ih onako razbije onda atletico vjerujem da moze makar minimalnim rez proc ancelotija i drustvo.
i u primeri nisu puno daleko od titule ,mogla bi ovo biti istorijska godina za atleti
a barca ako bude ovako igrala usporeno i bezidejno ne gine im oprastanje i od primere vec za vikend protiv granade
a kup manje vise ,to je za mene nikakav trofej osim ako nije dodatak nekom od vaznih trofeja ,jer osvojit samo kup je isto ko da nisi nista osvojio ,bar za mene
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA