Rios je napisao/la:" Ko ne skace Bavarac nije hej hej hej "samolukavac je napisao/la:U 22 minuti iza gola Neura gdje su najvatreniji navijači Bayerna cijela tribina skače, navija i kaže Adis: "Pogledajte ovu tribinu kako navijaju, a Saša kaže BAJERNIŠEN FANATIKOS"![]()
![]()
Sportski komentatori
-
Chupacabra
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Kako su sinoc providno navijali za Manču...Kod gola Evre,hvale i Manču i Evru.Bayern dade gol,niko ne hvali Bayern nego se trazi krivac u odbrani Manče
I kako se usutise nakon 60 min. pogotovo Vugda,osjeti mu se na glasu promjena raspolozenja
I kako se usutise nakon 60 min. pogotovo Vugda,osjeti mu se na glasu promjena raspolozenja
tako je brate, adis ono bas u stilu neofirno ,ko sve danas moze biti sportski komentator dragi Boze.autogol je napisao/la:Kako su sinoc providno navijali za Manču...Kod gola Evre,hvale i Manču i Evru.Bayern dade gol,niko ne hvali Bayern nego se trazi krivac u odbrani Manče![]()
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 10 apr 2014, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Bgm memne je Vugdalic smorio hvaljenjem Bayerna ne znam sta ste vi slusali.
Rios je napisao/la:" Ko ne skace Bavarac nije hej hej hej "samolukavac je napisao/la:U 22 minuti iza gola Neura gdje su najvatreniji navijači Bayerna cijela tribina skače, navija i kaže Adis: "Pogledajte ovu tribinu kako navijaju, a Saša kaže BAJERNIŠEN FANATIKOS"![]()
![]()
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Bayerna i treba hvaliti jer za to ima razlog.soxx je napisao/la:Bgm memne je Vugdalic smorio hvaljenjem Bayerna ne znam sta ste vi slusali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I onda kazu Velid Spaho ne valja.
Bas je uzivanje slusati ga(Sevila-Porto)
Sheyi je napisao/la:I onda kazu Velid Spaho ne valja.
ma solidan je Spaho kakvih sve ima na javnim emiterima
samo ne znam da li je jos neko osim mene primjetio kakvu je bombu bacio vcrs kad je nabrajao transfere Porta
Ricardo Carvalha je Chelsea platio 60 milki
samo ne znam da li je jos neko osim mene primjetio kakvu je bombu bacio vcrs kad je nabrajao transfere Porta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Možda mislio u markamamiki_92 je napisao/la:ma solidan je Spaho kakvih sve ima na javnim emiterima
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Re: Odg: Sportski komentatori
ovaj i ne toliko a nisam rekao da ne trrba nego slusam nebuloze kako su komentatori protiv baye.Saurman je napisao/la:Bayerna i treba hvaliti jer za to ima razlog.soxx je napisao/la:Bgm memne je Vugdalic smorio hvaljenjem Bayerna ne znam sta ste vi slusali.
uzasan je ovaj komentator na sportklubu sto je prenosio Barcelona- Real Madrid. 
yebo li mu GARET BEJL ženu. Kako je paralo uši ovo GARETjasmin10 je napisao/la:uzasan je ovaj komentator na sportklubu sto je prenosio Barcelona- Real Madrid.
Gojkara 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zato je onaj na SK HR razvalio. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovaj je jak.
[youtube][/youtube]
A i ovo.

Ovaj je jak.
[youtube][/youtube]
A i ovo.
kako se zove ovaj komentator sto prenosi Hull-Arsenal na sport klubu 2 ?
odlican je !
odlican je !
GARET je ispravno, Bale je Britanac, ali kod nas postoji običaj da ljudi pogledaju 2-3 filma holivudske produkcije i misle da su prekucali engleski jezik.Belmin6 je napisao/la:yebo li mu GARET BEJL ženu. Kako je paralo uši ovo GARETjasmin10 je napisao/la:uzasan je ovaj komentator na sportklubu sto je prenosio Barcelona- Real Madrid.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Yebo mu opsajd nanu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.