Sta je tu tuzno, tako treba, mi smo jedini debitanti.jestamaji je napisao/la:kako ovo tužno izgleda
FIFA Store: Official Jerseys for Every Qualified Country!:
http://email-images.worldsportshops.com/hosted/2970.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
- DonCorleone
- Kontakt:
Kasnimo ko Safet velicanstveni
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Adidas izdominirao sa Rusima. Nevjerovatno dobro izgledaju oba dresa.
Kod Nike su pravo dobri Grcki i Australijski, kod Adidasa Argentinski rezervni. Puma dosta losa, jedino rezervni Italijanski dobro izgleda.
Englezi najruzniji definitivno, zali boze malerijala.
Kod Nike su pravo dobri Grcki i Australijski, kod Adidasa Argentinski rezervni. Puma dosta losa, jedino rezervni Italijanski dobro izgleda.
Englezi najruzniji definitivno, zali boze malerijala.
Hajde hajde sminkeri sta ste se raskukali. Malo improvizacija jeste i 5 do 12. Misim da se mozda moglo malo bolje odigrati sa Legeom. Uleitti malo love kao ostetu da bi nam pustili mjesec dana ugovor ranije . Ovako cemo polupati online servere 1.06 narucivajuci dresove.
Dizajn i ostalo neam komentara. Ne bi me cak iznenadilo da se do juna pojavi nova verzija a da Begic i "drustvo" ne smiju nista da obeca zbog deadlin-a.
Hvala im sto su se rijesili tumora zvanog Legea.
Dizajn i ostalo neam komentara. Ne bi me cak iznenadilo da se do juna pojavi nova verzija a da Begic i "drustvo" ne smiju nista da obeca zbog deadlin-a.
Hvala im sto su se rijesili tumora zvanog Legea.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sto ste se smeli oko dizajna, k'o da ste svi haman iz Milana sljegli u Bosanske mahale 
Korektan dizajn sasvim. Sablona jeste ali bolje to nego da gledam Legeine vrece u Brazilu ili nekakve zmajeve i zute boje po dresovima. Izgledacemo mocno u njima, zivi bili pa vidjeli
Korektan dizajn sasvim. Sablona jeste ali bolje to nego da gledam Legeine vrece u Brazilu ili nekakve zmajeve i zute boje po dresovima. Izgledacemo mocno u njima, zivi bili pa vidjeli
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Šta se koji klinac žalite na dresove????
Nije adidas kriv što nije bio siguran hoće li biti sponzor...pa niko neće na lijepe oči dizajnirati nešto a ni ne znaš hoćeš li potpisati sa savezom. Kad dizajniraš, to mora proći procedure nabavke i proizvodnje...te se stvari odradile u novembru 2013 i već se krenulo sa štancanjem u januaru 2014, a mi ugovor sa adidasom potpisali u aprilu 2014 i hoćemo poseban dizajna...ahaaaa...
Za dresove se treba direktno obratiti gospodi imenom i prezimenom: Ibrahim Adilagić, Amer Halep i Senad Islam...
oni su krivci jer su opstruirali od novembra 2013 do aprila 2014 i onemogucili adidas da odradi svoj posao kako treba.
Nije adidas kriv što nije bio siguran hoće li biti sponzor...pa niko neće na lijepe oči dizajnirati nešto a ni ne znaš hoćeš li potpisati sa savezom. Kad dizajniraš, to mora proći procedure nabavke i proizvodnje...te se stvari odradile u novembru 2013 i već se krenulo sa štancanjem u januaru 2014, a mi ugovor sa adidasom potpisali u aprilu 2014 i hoćemo poseban dizajna...ahaaaa...
Za dresove se treba direktno obratiti gospodi imenom i prezimenom: Ibrahim Adilagić, Amer Halep i Senad Islam...
oni su krivci jer su opstruirali od novembra 2013 do aprila 2014 i onemogucili adidas da odradi svoj posao kako treba.
Ibrahim Adilagić, Amer Halep i Senad Islam hahahahha Svašta se nakotilo
Tačno im se na debilskim facama vidi da nisu sposobni ni krompiru okopati, a ne da nešto dogovaraju s Adidasom.hz1987 je napisao/la:
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
evo malo informacija sa neta:
Info 1:
Pojedinci ne mogu da oproste Begiću što u „krovnom“ Savezu kao predsednik ne zastupa jednonacionalnu, već multietničku priču, a sukob pojedinih članova Izvršnog odbora na proslavi u „Domu mladih“ pod nazivom „Put do Brazila“ je samo eskalacija takvih odnosa i stanja. Kao jedan od glavnih protivnika Begića je Amer Halep iz Travnika koji je i bio jedan od učesnika fizičkog obračuna u Sarajevu.
Info 2:
Hamdo Spahić za Klix je rekao kako nije udario Halepa, već da su samo razgovarali.
"Na Federalnom savezu je bilo dosta primjedbi od Nogometnog saveza Srednjebosanskog kantona i u tom kontekstu je priča počela. On je počeo provocirati. Ja sam mu rekao 'šta ti to treba, ti si mlad. Otkud odjednom toliko primjedbi. Zašto ste protiv'. On mi je rekao šta me briga poslije čega sam mu rekao 'hajde sine bježi odavdje'. Tu je bilo obezbjeđenje i da je fizički napadnut svi bi reagovali", rekao je Spahić.
Info 3:
Kako saznajemo iz izvora bliskih N/FSBiH, ne može se održati niti jedna sjednica IO N/FSBiH a da gore spomenuta trojka ne pravi raznorazne opstrukcije prilikom donošenja i onih najjednostavnijih odluka.
Blago rečeno, kabadahijsko ponašanje trojice članova IO, traje od kako su izabrani u ovo glavno tijelo N/FSBiH.
Nažalost, Halep, Adilagić i Islam sa sobom nose duh predhodnog saziva N/FSBiH, koji je umalo pokopao bh. fudbal i koji je navukao na sebe sankcije UEFA i FIFA.
Info 4:
Aktivnosti pregovora sa firmom koja će u budućnosti oblačiti Zmajeve, ali i sve druge fudbalske selekcije Bosne i Hercegovine ovlašteno mogu voditi samo predsjednik Elvedin Begić, te članovi Izvršnog odbora Mile Kovačević i Ibrahim Adilagić.
Podsjećamo, talijanski proizvođač sportske opreme Legea trenutni je tehnički sponzor NFSBIH, a ugovor mu ističe 31. maja 2014. godine.
Info 5:
Međutim, na ovoj manifestaciji desio se i incident u kojem su učestvovali i članovi Izvršnog odbora N/FSBiH, a kako **** saznaje, u incidentu su učestvovali Ibrahim Adilagić iz Cazina, zatim Senad Islam iz Goražda te Amer Halep iz Turbeta. No, na svu sreću zaštitari su na vrijeme reagirali pa se sve završilo na manjem incidentu.
Info 1:
Pojedinci ne mogu da oproste Begiću što u „krovnom“ Savezu kao predsednik ne zastupa jednonacionalnu, već multietničku priču, a sukob pojedinih članova Izvršnog odbora na proslavi u „Domu mladih“ pod nazivom „Put do Brazila“ je samo eskalacija takvih odnosa i stanja. Kao jedan od glavnih protivnika Begića je Amer Halep iz Travnika koji je i bio jedan od učesnika fizičkog obračuna u Sarajevu.
Info 2:
Hamdo Spahić za Klix je rekao kako nije udario Halepa, već da su samo razgovarali.
"Na Federalnom savezu je bilo dosta primjedbi od Nogometnog saveza Srednjebosanskog kantona i u tom kontekstu je priča počela. On je počeo provocirati. Ja sam mu rekao 'šta ti to treba, ti si mlad. Otkud odjednom toliko primjedbi. Zašto ste protiv'. On mi je rekao šta me briga poslije čega sam mu rekao 'hajde sine bježi odavdje'. Tu je bilo obezbjeđenje i da je fizički napadnut svi bi reagovali", rekao je Spahić.
Info 3:
Kako saznajemo iz izvora bliskih N/FSBiH, ne može se održati niti jedna sjednica IO N/FSBiH a da gore spomenuta trojka ne pravi raznorazne opstrukcije prilikom donošenja i onih najjednostavnijih odluka.
Blago rečeno, kabadahijsko ponašanje trojice članova IO, traje od kako su izabrani u ovo glavno tijelo N/FSBiH.
Nažalost, Halep, Adilagić i Islam sa sobom nose duh predhodnog saziva N/FSBiH, koji je umalo pokopao bh. fudbal i koji je navukao na sebe sankcije UEFA i FIFA.
Info 4:
Aktivnosti pregovora sa firmom koja će u budućnosti oblačiti Zmajeve, ali i sve druge fudbalske selekcije Bosne i Hercegovine ovlašteno mogu voditi samo predsjednik Elvedin Begić, te članovi Izvršnog odbora Mile Kovačević i Ibrahim Adilagić.
Podsjećamo, talijanski proizvođač sportske opreme Legea trenutni je tehnički sponzor NFSBIH, a ugovor mu ističe 31. maja 2014. godine.
Info 5:
Međutim, na ovoj manifestaciji desio se i incident u kojem su učestvovali i članovi Izvršnog odbora N/FSBiH, a kako **** saznaje, u incidentu su učestvovali Ibrahim Adilagić iz Cazina, zatim Senad Islam iz Goražda te Amer Halep iz Turbeta. No, na svu sreću zaštitari su na vrijeme reagirali pa se sve završilo na manjem incidentu.
Trebalo bi tu trojicu dobro nabiti nogom u pakas,sto dalje od FS.
Ma ratjerati ****, mora postojati nacin. Neka su legitimno izabrani, djaba sve kada rade protiv Saveza. Noga.
Ako se bune, neka igraju lige Srednjobosanskog kantona
Tako ti bude kada svaki qurac iz svake nedodjije hoce da bude neko i da se nesto pita
Ako se bune, neka igraju lige Srednjobosanskog kantona
Tako ti bude kada svaki qurac iz svake nedodjije hoce da bude neko i da se nesto pita
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo bas gledam na youtube kada ukucas Bosnia-Herzegovina football kits - pise samo coming soon na vakat
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Dresovi su dobri i bolje se u datim okolnostima nije ni moglo postici.Da budemo do kraja korektni,krivci za to sto mi kasnimo sa dresovima su ljudi koji su potpisali ugovor sa Legeom do 31.5,znamo svi ko su ti ljudi.Ubijedjen sam da je postojala ikakva mogucnost da se dresovi predstave prije tog datuma da bi je ljudi iz saveza iskoristili a pogotovo adidas jer su i oni na gubitku ovakvim razvojem situacije.Ocito je ugovor sa Legeom bio cvrst a i oni se zainatili razocarani sto necemo produziti saradnju s njima.
Sto se tice ove trojke,da su samo oni problem mi bi bili na konju.Vecina ljudi iz starog saziva saveza je ostala u savezu,ima tu jos puno hamelja i losih ljudi koji su se sada mozda malo primirili ali vuk dlaku mijenja ali cud nikad.
To je po meni jedna od gresaka Osima i Komiteta,trebali su do kraja pocistit smece i na sve vaznije funkcije postaviti nove ljude kad su vec imali priliku a ne igrati na kartu da ce se neki ljudi promijrniti,ja ne vjerujem da hoce.
Tu prakticno fale samo 4 covjeka Dominikovic,Colakovic,Ceko i Usanovic,sva ostala ekipa je tu i dalje.
Sto se tice ove trojke,da su samo oni problem mi bi bili na konju.Vecina ljudi iz starog saziva saveza je ostala u savezu,ima tu jos puno hamelja i losih ljudi koji su se sada mozda malo primirili ali vuk dlaku mijenja ali cud nikad.
To je po meni jedna od gresaka Osima i Komiteta,trebali su do kraja pocistit smece i na sve vaznije funkcije postaviti nove ljude kad su vec imali priliku a ne igrati na kartu da ce se neki ljudi promijrniti,ja ne vjerujem da hoce.
Tu prakticno fale samo 4 covjeka Dominikovic,Colakovic,Ceko i Usanovic,sva ostala ekipa je tu i dalje.
- katalinski
- Kontakt:
bolji je nas od ovog nigerijanskog kako god-pa kako uparise ove dvije zelene(iako je jedinstven
).
Ajvatar
Ima li izvor za ovu informaciju?hz1987 je napisao/la:Šta se koji klinac žalite na dresove????
Sramota ako još uvjek rade za savez...
Rođeni
pa to su njihove boje i uvijek su to imali, zahtjev nigerijskog saveza! pogledaj i dres meksika, kvalitet je normalno vrlo dobar ali ruzan ko cuko! sta ces kad ljudi furaju svoje boje i hoce to! sto se nas tice vjerujem da bi nas legea vise izgotivila sto se tice dresa za svijetsko nego sto ce adidas uradit, cisto iz tog razloga jer bi bili najveca reklama koju je legea ikad imala! ali vec poslje svijetskog dok nam adidas uradi poseban dizajn to ce bit nesto drugo, barem se nadam da hoce, ostanemo li na sablonskim dresovima sa adidasom bolje bi bilo da smo ostali sa legeaom... plavi dres nam je ok, dok mi bijeli, koji sam uvijek preferirao i koji nam je bio domaci odkad igra repka, malo ruzan....katalinski je napisao/la:bolji je nas od ovog nigerijanskog kako god-pa kako uparise ove dvije zelene(iako je jedinstven).
Najezio sam se kad sam procitao ova imena.drummer je napisao/la:Dresovi su dobri i bolje se u datim okolnostima nije ni moglo postici.Da budemo do kraja korektni,krivci za to sto mi kasnimo sa dresovima su ljudi koji su potpisali ugovor sa Legeom do 31.5,znamo svi ko su ti ljudi.Ubijedjen sam da je postojala ikakva mogucnost da se dresovi predstave prije tog datuma da bi je ljudi iz saveza iskoristili a pogotovo adidas jer su i oni na gubitku ovakvim razvojem situacije.Ocito je ugovor sa Legeom bio cvrst a i oni se zainatili razocarani sto necemo produziti saradnju s njima.
Iako ih je vecina ostalo (posebno ovi predsjednici kantona/zupanija), doveli su jako puno dobrih ljudi u savez.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, klasik, Kobayashi, M1k3y, Maverick, RobijasiZenica1988, travuljasSs i 49 gostiju.