BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
lucif3R666
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
dzumi je popravio servu , kretnju , udarci su mu jaci i ofanzivniji , prije je bio defanzivan igrac , sad zna brzo promijenit ritam , forhend precizan udara uz samo liniju , slabo grijesi bit ce dobar mec... a fabbiano je klasicni sljakas , gledao sam ga protiv nekog marokanca gdje je izgubio .-.. i on se nervira puno i voli razmijenu , al mislim da damir uzima sutra , ubijedjen sam ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ofanzivan je Damir oduvijek na šljaci...FH mu je kao nacrtan za šljaku 
-
lucif3R666
- Kontakt:
dzumi ako sutra pobijedi , ruku cu stavit da ce osvojit .. dva puta je bio u finalu oba tjesno izgubio , treci put osvaja 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
100 puta sam rekao da ga vise necu pratiti i isto toliko puta sam se prevario. Damir danas odlican na terenu i relativno lako je dosao do pobjede. Vidi se da mu zemlja jako dobro lezi.
Ako pobijedi sutra Reister ce ga rastaviti na proste faktore. Polufinale mu je mjera,lucif3R666 je napisao/la:dzumi ako sutra pobijedi , ruku cu stavit da ce osvojit .. dva puta je bio u finalu oba tjesno izgubio , treci put osvaja
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne mora značiti...ali prvo Fabbiano 
-
lucif3R666
- Kontakt:
Reister nista posebno na zemlji , pa njega namuci setkic i td , zapravo jos dzumi nije pokazao sve sta moze na zemlji..favoriti turnira Riba I Ungur kao i Dzumi od ta tri neko osvaja ---bhsport je napisao/la:Ako pobijedi sutra Reister ce ga rastaviti na proste faktore. Polufinale mu je mjera,lucif3R666 je napisao/la:dzumi ako sutra pobijedi , ruku cu stavit da ce osvojit .. dva puta je bio u finalu oba tjesno izgubio , treci put osvaja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha ode kamera 
Čestitke Damire! Sad sam malo pogledao snimak meča, ovo što sam vidio dobra igra. Valjda sutra neće početi prije 13:00h da mogu pogledati meč.
Džumi sa sutrašnjom pobjedom pravi novi ranting karijere jer će biti 143. na atp listi.
Čestitke Damire! Sad sam malo pogledao snimak meča, ovo što sam vidio dobra igra. Valjda sutra neće početi prije 13:00h da mogu pogledati meč.
Džumi sa sutrašnjom pobjedom pravi novi ranting karijere jer će biti 143. na atp listi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.drakulastream.eu/tennis-live ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ako nekom bude trebo stream
ako nekom bude trebo stream
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Damir sutra od pola 11 na istom terenu kao i danas 
Nesto nisi dobro izgleda pogledao, Reister nije ni sjena igraca od prosle godine, bio je povrijedjen zadnja 2 mjeseca, serija ocajnih rezultata. Damir ga moze dobiti, Reister i na ovom turniru nije nesto posebno, Diez mu uzeo set, protiv Linzera ne bas uvjerljiv rezultat, tako da je cak Damir tu favorit, naravno ako prodje Fabbiana a trebao bi, covjek ima kriminalan servisbhsport je napisao/la:Ako pobijedi sutra Reister ce ga rastaviti na proste faktore. Polufinale mu je mjera,lucif3R666 je napisao/la:dzumi ako sutra pobijedi , ruku cu stavit da ce osvojit .. dva puta je bio u finalu oba tjesno izgubio , treci put osvaja
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Damir je mašina prava na ovakvim turnirima...i prošle godine nije bilo igrača koji je lako sa njim izašao na kraj...
Pogledao sam sve njegove mečeve koji su se mogli gledati...
Jedini, ali bukvalno jedini, težak poraz na šljaci u Rimu protiv Knittela u kom je Damir baš bio očajan...
Ostali porazi protiv
Rochusa u 3 seta
Hajek na omiljenom njegovom turniru u TBu 3. seta...u tom meču Damir servirao za pobjedu i imao 5-4 30-30 u trećem setu, a onda Hajek samo vračao lopticu, a Damiru se stegla ruka i napravio par grešaka
Kukushkin u tri seta,
Beck u tri seta u Stutgartu, kad Damir uopšte nije planirao taj turnir...nego je onako upao jer nije završio papire za bundes ligu
Haider-Mauerer 7-5 u trećem...to je bio baš dobar meč
Schooler u tri seta
i Robert i Cipola u dva seta...tijesni drugi setovi...
Nije ovo slučajno uopšte...kvalitetniji je Damir dosta nego neki ovdje misle...na ovakvim turnirima jednostavno ne postoje momci koji sa sigurnošću mogu upisati pobjedu protiv njega prije meča...
Odigrao je 2 finala...u oba bio izuzetno umoran...ali svejedno imao šanse...sasvim je prirodno očekivati ove godine jednu titulu...a onda se nadam da ide stopama Lajovića i Veselog koji su sa par dobrih turnira prišli top 100
Može to Damir

Pogledao sam sve njegove mečeve koji su se mogli gledati...
Jedini, ali bukvalno jedini, težak poraz na šljaci u Rimu protiv Knittela u kom je Damir baš bio očajan...
Ostali porazi protiv
Rochusa u 3 seta
Hajek na omiljenom njegovom turniru u TBu 3. seta...u tom meču Damir servirao za pobjedu i imao 5-4 30-30 u trećem setu, a onda Hajek samo vračao lopticu, a Damiru se stegla ruka i napravio par grešaka
Kukushkin u tri seta,
Beck u tri seta u Stutgartu, kad Damir uopšte nije planirao taj turnir...nego je onako upao jer nije završio papire za bundes ligu
Haider-Mauerer 7-5 u trećem...to je bio baš dobar meč
Schooler u tri seta
i Robert i Cipola u dva seta...tijesni drugi setovi...
Nije ovo slučajno uopšte...kvalitetniji je Damir dosta nego neki ovdje misle...na ovakvim turnirima jednostavno ne postoje momci koji sa sigurnošću mogu upisati pobjedu protiv njega prije meča...
Odigrao je 2 finala...u oba bio izuzetno umoran...ali svejedno imao šanse...sasvim je prirodno očekivati ove godine jednu titulu...a onda se nadam da ide stopama Lajovića i Veselog koji su sa par dobrih turnira prišli top 100
Može to Damir
konačno normalan termin, 10:30 
U pravu si, nisam gledao Reistera na ovom turniru, vodio sam se njegovim partijama od prosle godine, i formom sa kojom je realno favorit protiv Damira, a mislim da je i kvalitetniji igrac.Forster je napisao/la:Nesto nisi dobro izgleda pogledao, Reister nije ni sjena igraca od prosle godine, bio je povrijedjen zadnja 2 mjeseca, serija ocajnih rezultata. Damir ga moze dobiti, Reister i na ovom turniru nije nesto posebno, Diez mu uzeo set, protiv Linzera ne bas uvjerljiv rezultat, tako da je cak Damir tu favorit, naravno ako prodje Fabbiana a trebao bi, covjek ima kriminalan servisbhsport je napisao/la:Ako pobijedi sutra Reister ce ga rastaviti na proste faktore. Polufinale mu je mjera,lucif3R666 je napisao/la:dzumi ako sutra pobijedi , ruku cu stavit da ce osvojit .. dva puta je bio u finalu oba tjesno izgubio , treci put osvaja
Damir prvo treba da rijesi talijancica, bit ce zanmljiv mec, a nadamo se da Dzumke prolazi, na kladionicama je blagi favorit.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
bit će zanimljivo protiv Fabbiana...bit će dosta dugih izmjena, pa će i Damirova fizička sprema imati test...
Fabbiano udara FH nešto jače, BH mu je lošiji od Damirovog...a mislim da je Damirova prednost što, prije svega, top spin FHom može bolje miksati igru...
Servis nije oružje, pa će sigurno biti dosta breakova
Siguran sam da bi protiv Mauerera bilo lakše...ali šta da se radi, nek se bori

Fabbiano udara FH nešto jače, BH mu je lošiji od Damirovog...a mislim da je Damirova prednost što, prije svega, top spin FHom može bolje miksati igru...
Servis nije oružje, pa će sigurno biti dosta breakova
Siguran sam da bi protiv Mauerera bilo lakše...ali šta da se radi, nek se bori
-
lucif3R666
- Kontakt:
ma ja sam stavio dzumija , reistera i bedene na 100 km pa gdje pukne da pukne 
Kompletniji je Damir dosta...vidi se nakon par poena...sve od njega zavisi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.