FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bob
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bob » 10 apr 2014, 18:14

vidi kaze igrac koji je bio pored dogadjaja da je tacno nisam neki demant vidio od borca poslije jbga valjda smo na to spali da ne vjerujemo kad dva covjeka kazu nesto a digne se pumpa kad neke kvazi novine napisu neprovjerene i informacije opet kazem opcenito je glupa prica ...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 apr 2014, 18:14

jug-onostalgicar je napisao/la:bilbija jeste sve ono rekao i oduvijek je bio takav, vi ste to znali i doveli ga, sad ne perite ruke
uglavnom svi nesto pricate analizirate a niko da kaze sta cemo sa ibrakovicem zbog kojeg se sve ovo dogodilo.
Bilbija se slikao u dresu sa bruku ljiljana na sebi, meni dovoljno.

O Ibrakovicu se prica itekako vjeruj mi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 apr 2014, 18:17

tuzlak1987 je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sarajlije znaju uciti citavu BIH kako se ova drzava voli, a ustvari su najgore patriote u praksi, a iz usta su najbolje..Ali to svakakog nije tema za ovog foruma, cirkus pravite

Mi smo patriote u praksi, vi na usta pa ti pricaj sta hoces..

..
De nemate svoj forum ni site kao navijaci .. a sad vam je donator covijek iz Amerike koji je porijeklom iz Vlasenice ili Srebrenice..Tuzlak ce ti prije bubreg dat nego marku za svoj grad ili klub!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 apr 2014, 18:18

Nikoga ja nebih dovodio do kraja sezone,jednostavno nevidim potrebu za tim,nevidim da je neko u stanju nesto promjeniti pred kraj niti je realno potreba u smislu da se dovodi neko vec sutra,realnost je da je nama ova jedna utakmica bitna u srijedu i na to se maximalno fokusirati zahebati sve ovo price(mada je to vec uzelo maha velikog),ovo ostalo manje vise nit ces gore nit ce dole...tako da sigurno netreba nesto forsirati i sutra vec novog covjeka dovoditi,predloziti posao nekome ozbiljnijem,ne zuriti,ako treba i sacekat ga, el stvarno nevidim razlog da se zuri sa novim trenerom...najbolje stati definitivno na loptu u ovom momentu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 apr 2014, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 apr 2014, 18:19

Moderacija sutajte ovo otislo je predaleko :!:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 10 apr 2014, 18:21

Adilovic je to izjavio za mahalsku tv hayat u seljackoj emisiji glam blam koja se bavi tracevima jelene karleuse i slicnih a tad je bilo mnogo prica o poziciji treceg napadaca spominjao se i blibija ocito je adilovic imao neke planove a na svu srecu nikad nece biti pozvan u repku

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2014, 18:23

Zasto bi navijaci zeljeznicara prizivalu smjena Abdulaha Ibrakovica?
To ono u fazonu briznog komsije?
Ne kontam :zzz:
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 apr 2014, 18:24

kakve to veze ima kad je izjavljeno, kad je to laz, i trebam vjerovat, i njemu i Bogicevicu mozda, pa ne pada mi na pamet... i kad se to desilo a Bilbija nije im'o veze sa FKS nisam vjerov'o ovom dvojcu... Bilbija je bio kapiten mlade reprezentacije drzave BIH, i da je to dokazano da je uradio, bio bi odstranjen iz reprezentacije...
ako ima snimak da Bilbija dize 3 prsta, bujrum momak nadji ga !![/quote]
razmišljanje ti je sramotno :oops: :oops: a necu da se crvenim za tebe

navedi bar jedan jedini razlog zgob cega bi Adil lagao pred kamerama o nacionalisiti Nemanji (u tom trenutku igrac Borca).
Najlakše se praviti lud i tražiti dokaze audio, video, pisane....dokaži ti meni da si navijac Sarajeva'? hajd dokaži necim ;)[/quote]

nemoj se ti bgt crveniti za mene, razmisljanje je na mjestu pa ti kako hoces... daj bolan kol'ko ti je godina, ti mene hoces da ubijedis o necemu o cemu nema dokaza, npr. da ga je tuzio dokaz mu je svjedocenje Bogicevica, nemoj da budes smijesan, poslije poraza se traze mnogi razlozi al et.. Cime hoces, jel dovoljna clanska FKS ???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 apr 2014, 18:26

tuzlak1987 je napisao/la:
adal je napisao/la: De nemate svoj forum ni site kao navijaci .. a sad vam je donator covijek iz Amerike koji je porijeklom iz Vlasenice ili Srebrenice..Tuzlak ce ti prije bubreg dat nego marku za svoj grad ili klub!!
Naravno da ima i sajt i forum ;)

Azmir je od malih nogu pratio Slobodu i otac mu je navijao za Slobodu, Sloboda nije samo Tuzla vec sjeveroistocna Bosna. Azmir rekao od Save do Olova, od Drine do Doboja ;) Ali to nije tema...
Daj izbaci forum od fukara ??? A sto se tice donatora znamo kako ste se ponasali s tim ljudima dok su bili u Tuzli kao izbjeglice ...a ti si reko da ste patriote ..Dokazi da li su tuzlaci napravili site za svoje navijace forum fukaree.. dokazi da je jedan tuzlak ucestovo u u donaciji Slobode kad se prije dvije godine skupljale pare..Pa Dado je skako po Chikagu da bi skupio 200 dolara za 4 mijeseca i to od zeljovaca ( imas dadu tamo kod vas na forumu pa pitaj ga)... zato psssttt
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 10 apr 2014, 18:28

..[/quote][/quote]
De nemate svoj forum ni site kao navijaci .. a sad vam je donator covijek iz Amerike koji je porijeklom iz Vlasenice ili Srebrenice..Tuzlak ce ti prije bubreg dat nego marku za svoj grad ili klub!![/quote]

AHA A DONATOR SARAJEVA ŽIVI NA POLJINAMA ILI CARDIFU.

Kada se hoš nekom narugat bar se potrudi da nisi GORI.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 apr 2014, 18:29

Smrdi vam prica!
Ovo je sportski portal.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 10 apr 2014, 18:32

Nek Ibrakovic bude i trener i sportski direktor i predsjesnik... Lik je ocigledno nevidjeni egoista i zeljan samopotvrdjivanja. Mogli su Hadzibegicu dati ulogu sportskog dorektora, a ima tu jos legendi... Ibrakovicu dovidjenja i prijatno. Hvala ti za sve.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 10 apr 2014, 18:49

Inace samo čitam, mrsko mi pisat, al et da i ja šta šarnem

Uglavnom ja sam za ovo ne dovodjenje Ljube, jbg uredu sve i ja sam za multietničnost i sl., nikad nije problem da bilo koje nacionalnosti igrač zaigra za Sarajevo i Želju, al jbg ovo je najpravilnija odluka, a mislim da i on sam nakon ovake hajke nebi osto da ima sekunde mozga...
sad naglabat jel on se namjerno sliko, gdje se sliko, šta je radio i sl. je glupost, uglavnom sliko se sa već znamo kim (i taj sam nije zaslužio ovoliko pominjanje) i tu svakom normalnom čovjeku treba biti dosta...

sad ovo oko štimanja i sl., iskrneo nerazumim se u ta vještačenja i ostalo, al analizrat sliku sa fb-a, stvarno neznam kako možeš, moje mišljenje je da se slika naravno može analizirat, al ona orginalna, a ne ona koju klikneš desnim klikom i izabereš save as...

inače navijam za želju i prcanja koja neko ovdje spominje ko provokacije meni su sasvim normlana, cijeli život a i dan danas ja prcam jarane koje navijaju za sarajevo, al i oni mene (kao npr. kad izgubismo od širokok odma mi je zvonio telefon :D)
ovo neko ratovanje sad ovih mladjih generacija navijaca, mi je glupost, pa **** mater u familji svako ima nekog koji navija za suprotni tim, da ne pricam o mahali, raji i sl...
ne kazem ja debila ima i kod vas a i kod nas, al naravno i normalnih ljudi sa normalnim razmišljanjem (hilmo, sarajlija, ima jos sto sam primjetio sigurno 3-4 bar neznam nikove...)

sto se tice sportskog plana, iskreno u pet deka su željo i sarajevo, željo možda malo kvalitetom treutno slabiji al zato duplo više borbeniji, ginu na terenu, dok kod vas vecinom manekeni koliko sam ja primjetio.... uglavnom ko što smo vidjeli na zadnja dva derbija nijanse odlučuju....
što se uprava tiče to ne volim puno razglabat, kod vas konkretno ne znam šta bi reko to je vaša briga iskreno, dal je ibrakovic sposoban ili nije, po meni više nije nego što jest, al ponovo ostala uprava i navijaci če to odlučtii...

sad za neku vecu analizu iskrneo nemam volje, samo još nešta po meni najbolje rješenje za vas iskrneo bi bilo
Musemic (Sportski Direktor) + Hadzibegic (Trener)
inace su i prijatelji u zivotu, tako da sam siguran da bi sjajno saradjivali...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 10 apr 2014, 18:52

Ljubi kitu odsjeklo danas na Ilidzi. Prica gotova idemo dalje.

Dobra stvar sto je Sarajevo brzo reagovalo. Nije ovo toliko velko koliko se predstavlja. Ko ce znat gdje je ko hodo i sta je radio...

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 10 apr 2014, 19:09

Neka Ibrice jos malo dok ne unisti i ovo malo sto nam je ostalo. Covjek ima diplomu, ali nema znanje, a o osjecanjima i ambicijama za klub da ne govorim. Dobar je samo tamo gdje ima koristi. Covjek unistio Slobodu, Celik a lagano i nas. Jedino sto ima je prica na koju padnu oni koji ga ne znaju... ne covjek, lazovcina i prepotentni seljacina treba da ide sto prije :wave: Ovi koji ga brane i kao argumente navode imena koja je doveo kao pojacanja su isti kao i on. Zasto se u klub ne dovode nasa djeca koja ce igrati srcem a za manje pare, nego se dovode ''pojacanja'' koja jedva isplacujemo a koja nisu opravdala ni P od pojacanja. Stalno mjenjanje trenera i igraca ne vodi nas nicemu. Ekipa se ni ne upozna, niti uigra ali je bitno da iz kluba dobijamo cifre o bordo fanovima, uredjenju stranice, slusamo pumpanja o titulama a do kad :nene:

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 10 apr 2014, 19:13

Sviju se tice sve sto se desava oko Sarajeva, niko ne gleda svoje probleme, ovdje pisu svi osim navijaca FK SARAJEVO, a kad neko od nas ode na neku drugu temu, gadjaju i drvljem i kamenjem, sladite se sladite, drugoligasi i "komsije" imacete vremena kad plakati :salut:
M.Delac 2

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 apr 2014, 19:15

Upravi jedan VELIKI minus za ovo sve sto se danas dogadjalo, ali sta je tu je idemo dalje. Nadam se da su sada vrata otvorena Hadzibegicu da preuzme trenersku poziciju, nikakvi Radulovici, picke materine, anonimusi ne dolaze u obzir.

SUTRA SVI NA KOSEVO, U INAT DUSMANIMA!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 apr 2014, 19:20

Iz Federalne uprave rekli da je slika fotomontaza, bit ce sada prilog na TV Hayat.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 apr 2014, 19:24

Sarajlijc@ je napisao/la:Iz Federalne uprave rekli da je slika fotomontaza, bit ce sada prilog na TV Hayat.

Ko da je to vise vazno. :!:
Pojedini ljudi su odradili svoj posao i tu je kraj price :clap: .Sad sa Uscuplicem protiv Zvijeze,a onda u Mostar sa ili bez trenera.Sad ce sve biti mnogo teze,ali sta da se radi.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 apr 2014, 19:36

Evolution87 je napisao/la:Upravi jedan VELIKI minus za ovo sve sto se danas dogadjalo, ali sta je tu je idemo dalje. Nadam se da su sada vrata otvorena Hadzibegicu da preuzme trenersku poziciju, nikakvi Radulovici, picke materine, anonimusi ne dolaze u obzir.

SUTRA SVI NA KOSEVO, U INAT DUSMANIMA!
Molim te popusti se uprave i Ibrakovića ne dajite argumente dušmanima da se naslađuju.Uprava i Abdulah su našli dobrog trenera niko od njih nije u Hagu zaposlen pa da znaju ko je sa kim hodao slikao se ljubio se itd... (ako je)sa te strane podrška svima uprava je gledala sportski aspekt a ne politčki.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, alan_kardec, boki86, guadalupe, kosevodom i 66 gostiju.