Mene samo zanima ko ce ove sezone da tvrdi kako je kup nebitno takmicenje.suhi je napisao/la:Haj imacemo se s cim vaditi ako ostanemo bez trofeja xD
Odigra se sijaset utakmica do finala i onda kad izgubis finale kazes kako je to nebitno takmicenje.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Mene samo zanima ko ce ove sezone da tvrdi kako je kup nebitno takmicenje.suhi je napisao/la:Haj imacemo se s cim vaditi ako ostanemo bez trofeja xD
Ma jasta je,jos monolog ga trajno banovo al ne mozes ti njeg puskom otjerat.madridist je napisao/la:Pa nije valjda spušio i onaj pinkfloyd acc?
Persistent sob.
dobro je ne moram sa Dzume bjezatimadridist je napisao/la:12
Joj suti, kad je bilo proslo zrijebanje ja zakasnio na dzumuOzil10 je napisao/la:dobro je ne moram sa Dzume bjezatimadridist je napisao/la:12
pa ja i sad tvrdim i uvijek cu tvrdit da sam kup bez nekog velikog trofeja nista ne znaci ,kup je samo dobar dodatak la ligi ili LP da ono bude dvostruka ili trostruka kruna a sam ko da nista i nisi osvojio ,bar za mene to ce tako uvijek biti .kup je mozda vazna titula sevilli ,bilbau ili tako nekom timu ali barci i realu sam kup gotovo nista ne predstavlja jer sam njime i bez njega sezona ce u svakom slucaju biti veliki promasajDzoni je napisao/la:Mene samo zanima ko ce ove sezone da tvrdi kako je kup nebitno takmicenje.suhi je napisao/la:Haj imacemo se s cim vaditi ako ostanemo bez trofeja xD![]()
Odigra se sijaset utakmica do finala i onda kad izgubis finale kazes kako je to nebitno takmicenje.
Upravo tako.Dzoni je napisao/la:Moze pricati ko sta hoce,ali kad se u finalu kupa nadju Real i barca to automatski prestaje biti nebitno.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.