ima Bihac i dobrih 15 000 stanovnika vise od lukavca sto nije malo za BH uslove...al ne kontas ti mene nikako...zaboravi baRafael30 je napisao/la:Ja ti fino kazem uci malo geografiju, nemoj pametovati, ti opet po svom.staragarda je napisao/la:COVJECE...ja ne pricam o GLEDAOCIMA,SIMPATIZERIMA....jel ti kontas sta ja pitam...pitao sam za silu nebesku...o kakvih ti 10 000 pricas....znaci,da ti ponovim....pricam o SILI NEBESKOJ...navijacima jedinstva iz Bihaca....sta je sa tobom...kako ne mozes da svaris...prvi ste cijelu sezonu a NAVIJACKA TRIBINA izgleda...onako...ni tam ni vam...nema nikakve zle krvi u mom pitanju nit ja nesto zezam SN....to o velicini grada je smijesno pricat jer ste velicinom puno veci od lukavca a njihova tribina izgleda dosta bolje od vase....imas i liderse iz teslica koji je selendra za Bihac pa i oni dobro stoje...razumio bi da se borite za opstanak ili da ste zlatna sredina ali imate rezultate koji su na Balkanu presudni za rast i razvoj grupe i misljenja sam da je sad bio momenat da se to iskoristi...pa jbt,gotovo isto vas je u bihacu i na Tusnju bilo sto je apsurd i to pokazuje da grupa ne napreduje bas najbolje te da najvjerniji su tu...i kuci i na strani....i de mi opet odgovori sa 5,6,7 000 gledalacaRafael30 je napisao/la:@staragarda ti si prirodno g... tebi se ne moze ni objasnitista ocekujes od grada koji ima oko 60 000 stanovnika da na utakmicama bude 10 000. Tebi je lakse metar u guz.cu, nego centimetar u glavu.
![]()
Bihać ima samo neki 5000 -10 000 stanovnika vise od Lukavca. A povrsinom je gotovo 3 puta veci. Nije bitno koliki je grad, nego kako je naseljen
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa eto ima i Sarajevo oko pola miliona, eto neka pola navija za plave, pola za crvene. Bore se za titulu obje ekipe, igraju PL. Pa sto ne bude 15-20000 na tekmi, sto ne bude na sjeveru ili jugu po 3-4000?
@Iceplayer
Ja godinama pratim utakmice,u uvijek sam medju SN.Neznam sad kakva ce biti brojnost SN-a u nastavku,ili u slucaju plasmana u PL,prije 3-4 godine je bila smjena generacija,skroz druga raja dolazi na tekme,ima skroz malo ljudi u grupi koji su bili i kad smo bili u PL,ali iz kola u kolo mogu vidjet da dosta raje nove dodje.Ali mislim da je suludo pricati o nekim hiljadama da ce nas biti,nikad se nezna ali ja cisto sumnjam.Mozda mislis kad smo igrali 2005 u Sanskom Mostu kad je bilo 2000 ljudi iz Bihaca na utakmici,pa mozda to racunas ali uzmi u obzir koliko je raje obicne bilo koja nije u grupi,pa onda et mozda znas i za sezonu 99/00 utakmica u Sarajevu kad je bilo izmedju 1200-1500 nasih na tribini,ali ni to nije sve SN.Nasa rekordna brojnost je utakmica sa Sarajevom u BIhacu mislim da je 2006 godina kada je bilo oko 500 pripadnika.Ali sad da ne nabrajam svu brojnost na utakmicama ali dobro se sjecam skoro svih utakmica.Rjesenje za bolju brojnost grupe je da djeca vec u dobi 13+ godina dolaze na stadion,ne na nasu tribinu vec cisto da dodju gledat utakmicu,da osjete atmosferu,ali evo nastavnici osnovnih skola organiziraju zajednicki odlazak na domace utakmice i to bi moglo biti ohrabrujuce da cemo u buducnosti imati jednu finu brojku na tribinama.Pred nama je,vidjet cemo !
Ja godinama pratim utakmice,u uvijek sam medju SN.Neznam sad kakva ce biti brojnost SN-a u nastavku,ili u slucaju plasmana u PL,prije 3-4 godine je bila smjena generacija,skroz druga raja dolazi na tekme,ima skroz malo ljudi u grupi koji su bili i kad smo bili u PL,ali iz kola u kolo mogu vidjet da dosta raje nove dodje.Ali mislim da je suludo pricati o nekim hiljadama da ce nas biti,nikad se nezna ali ja cisto sumnjam.Mozda mislis kad smo igrali 2005 u Sanskom Mostu kad je bilo 2000 ljudi iz Bihaca na utakmici,pa mozda to racunas ali uzmi u obzir koliko je raje obicne bilo koja nije u grupi,pa onda et mozda znas i za sezonu 99/00 utakmica u Sarajevu kad je bilo izmedju 1200-1500 nasih na tribini,ali ni to nije sve SN.Nasa rekordna brojnost je utakmica sa Sarajevom u BIhacu mislim da je 2006 godina kada je bilo oko 500 pripadnika.Ali sad da ne nabrajam svu brojnost na utakmicama ali dobro se sjecam skoro svih utakmica.Rjesenje za bolju brojnost grupe je da djeca vec u dobi 13+ godina dolaze na stadion,ne na nasu tribinu vec cisto da dodju gledat utakmicu,da osjete atmosferu,ali evo nastavnici osnovnih skola organiziraju zajednicki odlazak na domace utakmice i to bi moglo biti ohrabrujuce da cemo u buducnosti imati jednu finu brojku na tribinama.Pred nama je,vidjet cemo !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
fukara1919
- Kontakt:
Da dolaze ta djeca navijat ne da dolaze na zapad. Kad dodju u kop i osjete atmosferu onda ce i nastaviti, a kada gledaju sa strane to malo drugacije izgleda.Bihac96 je napisao/la:@Iceplayer
nema veze ko ima vise stanovnika,jednostavno negdje je prica bolja i normalno da ce vise bit navijaca
SN je tu,solidna cifra odradjuju gostovanja i to je bitno pa ako se mozete sjetit i nas FKR je bilo uvijek 50-150 koji su isli na gostovanja
a cak u mostar ode samo 10 najludjih,imali smo i mi krizu i padove..nadam se da ce i vas iz kola u kolo bit vise i da cete pojacat navijacku scenu BiH
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
fukara1919
- Kontakt:
Jel matereti ti mislis da svakog stanovnika zanima fudbal, pa raspodjeli tu brojku od broja stanovnika jer imas stanovnika Sa drugog spola(zene). Pa cim klub igra dobro bude ih oko milje.Rafael30 je napisao/la:Pa eto ima i Sarajevo oko pola miliona, eto neka pola navija za plave, pola za crvene. Bore se za titulu obje ekipe, igraju PL. Pa sto ne bude 15-20000 na tekmi, sto ne bude na sjeveru ili jugu po 3-4000?
Nije rekordna 500, bilo je protiv Sarajeva neki 800-1000. Ja znam da sam protiv Leotara mislim 2003 god. napunio kavez. A tad mi je sekretar kluba kad smo isli na dogovor rekao da u njega stane 600 ljudi.Bihac96 je napisao/la:@Iceplayer
-
fukara1919
- Kontakt:
Da dolaze ta djeca navijat ne da dolaze na zapad. Kad dodju u kop i osjete atmosferu onda ce i nastaviti, a kada gledaju sa strane to malo drugacije izgleda.[/quote]Biscann je napisao/la:
malo se ti kume pozabavi oko svoje grupe , dostigli ste neku brojnost kad ste protiv nas igrali na tusnju i sad bi trebali svima pametovati kako i šta!!![/quote]
Tacno vas ima poremeceni drama, niko vam nikakav savjet prijedlog ne smije dat, odma vi osipate paljbu kako njega nije briga. Ja dobronamjerno govorim, ne govorim sto mrzim Jedinstvo i SN ili nesto u tom smislu. Ali ajde nastavi ti po svome
To sam dao primjer ovom staragarda, jer lik konta da Bihać od neki 60 000 stanovnika moze da ima 2000 hiljade najvatreniji navijača.fukara1919 je napisao/la:Jel matereti ti mislis da svakog stanovnika zanima fudbal, pa raspodjeli tu brojku od broja stanovnika jer imas stanovnika Sa drugog spola(zene). Pa cim klub igra dobro bude ih oko milje.Rafael30 je napisao/la:Pa eto ima i Sarajevo oko pola miliona, eto neka pola navija za plave, pola za crvene. Bore se za titulu obje ekipe, igraju PL. Pa sto ne bude 15-20000 na tekmi, sto ne bude na sjeveru ili jugu po 3-4000?
Ma na Tusanj doslo raje zato sto je bio derbi tj. dolazilo im Jedinstvo, sad u subotu nece ih biti ni pola...
-
fukara1919
- Kontakt:
Tacno vas ima poremeceni drama, niko vam nikakav savjet prijedlog ne smije dat, odma vi osipate paljbu kako njega nije briga. Ja dobronamjerno govorim, ne govorim sto mrzim Jedinstvo i SN ili nesto u tom smislu. Ali ajde nastavi ti po svomeBiscann je napisao/la:malo se ti kume pozabavi oko svoje grupe , dostigli ste neku brojnost kad ste protiv nas igrali na tusnju i sad bi trebali svima pametovati kako i šta!!!fukara1919 je napisao/la:Da dolaze ta djeca navijat ne da dolaze na zapad. Kad dodju u kop i osjete atmosferu onda ce i nastaviti, a kada gledaju sa strane to malo drugacije izgleda.Biscann je napisao/la:
ma znam ja sta ti govoris nisam glup , al ko si ti da dajes savjete , gledaj svoja posla , SN radi ozbiljno i kvaletetno , po meni puno kvalitetniji od vas , imali ste tu brojku sad na derbiju lige i kad ce opet biti tako ,kad? da mi vas je vidjeti sljedece sezone kad ostanete ,ako ostanete!!![/quote]
Pa bice nas opet na nekim tekmama vise nego vas u 3 tekme kad bi se zbrojili. OK super onda ako radi, samo nastavite tako, neka je sa srecom...
Tema je NK Jedinstvo.
Banovaću sve one koji nastave sa prepucavanjem Fukare vs. Sila Nebeska.
Banovaću sve one koji nastave sa prepucavanjem Fukare vs. Sila Nebeska.
Sta ste se odma prepali admina? A o čemu da pricamo na temi Jedinstva, mozda o kuglanju? Koliko znam SIla NEbeska je navijačka skupina koja bodri Jedinstvo, a Fukare su navijači Slobode koja je glavni konkurent nama. Ne vidim zasto se nebi raspravljali?
Pa oni su na nasoj temi, mi na njihovoj... Normalno da ce biti raspravljanja, provokacija i sl. Za to navijački forumi i sluze.Biscann je napisao/la:ne znam ja zasto su onda oni na nasoj temi ?Rafael30 je napisao/la:Sta ste se odma prepali admina? A o čemu da pricamo na temi Jedinstva, mozda o kuglanju? Koliko znam SIla NEbeska je navijačka skupina koja bodri Jedinstvo, a Fukare su navijači Slobode koja je glavni konkurent nama. Ne vidim zasto se nebi raspravljali?
Problem je sto ovo nije navijacki forum.Rafael30 je napisao/la: Pa oni su na nasoj temi, mi na njihovoj... Normalno da ce biti raspravljanja, provokacija i sl. Za to navijački forumi i sluze.
Pa j.b.m ti zivot, pa fudbal se i igra zbog navijaca pogotovo u ovim beton ligama. Navijaci su cak i u upravnim odborima i neka rasprave sve dok nije 'agresivna'
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
A jesi pametan, pa ko ulazi na ove teme nego navijači. Da ne ulaze ministri, direktori i ostali političari.klasik je napisao/la:Problem je sto ovo nije navijacki forum.Rafael30 je napisao/la: Pa oni su na nasoj temi, mi na njihovoj... Normalno da ce biti raspravljanja, provokacija i sl. Za to navijački forumi i sluze.
Ma ovdje su admini najveci problem brisu sve pa sta je forum nego da pisu ljudi sta god hoce i ako ce pricati o kuglanju na temi Jedinstva i Slobode..., admini trebaju samo da brisu uvredljive komentare...
Ma daj bolan ne raspravljajte se sa njima, ljudi prvi smo uzivajte u ovim trenutcima 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
wienultras
- Kontakt:
uzivajte dok ste prvi,sledece sezone mozete pricati kako ste do pred kraj sezone bili prvi...LloriS je napisao/la:Ma daj bolan ne raspravljajte se sa njima, ljudi prvi smo uzivajte u ovim trenutcima
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.