Dex je napisao/la:Jel to planiraš izlazak iz zone
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa da nije njemacki ne bih ni ja znao kuknjava kuknjavaDex je napisao/la:I dobiješ 5, ovaj tvoj s 1 ne znam šta znači
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sprechen sie DeutscheOtelo je napisao/la:Pa da nije njemacki ne bih ni ja znao kuknjava kuknjavaDex je napisao/la:I dobiješ 5, ovaj tvoj s 1 ne znam šta znači
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Postoji li mogucnost da se iskljuci ova Mtelova reklama koja iskace svaki put kada otvorim sportsport.ba ? Nemam para za samsunga, ali to crncima ocigledno ne mozes dokazati pa nazor mi ga reklamiraju i ovdje i na klixu.
sedmi pokusaj...
adblockerjoey je napisao/la:Postoji li mogucnost da se iskljuci ova Mtelova reklama koja iskace svaki put kada otvorim sportsport.ba ? Nemam para za samsunga, ali to crncima ocigledno ne mozes dokazati pa nazor mi ga reklamiraju i ovdje i na klixu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj Dare dede mi goriiiiiiii
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
pa jooooooooooj
pa jooooooooooj
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja včrs plaćaaaaaam, a viiii mi svirajteeeeeeeeeeee
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- reds_forever
- Kontakt:
Narin je napisao/la: Ma nisam bas u vezi fakulteta mislio,al to je posebna priča,nije da sam nešto i pokušavao pretjerano,nisam ni tablične naučio bio..![]()
Tebi? :p
Al inače,zivotne stvari me više muče,depresija teska moja ti..
A ista sam...nesto su mi se bile zaredale lose stvari, nekako sam sva pesimisticna, ne znam zasto... Cekam nesto da mi popravi raspolozenje
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cim nema mene, raspad sistema. Ma vodim vas ja na Vrelo Bosne 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadji momka i popravit ce sereds_forever je napisao/la:Narin je napisao/la: Ma nisam bas u vezi fakulteta mislio,al to je posebna priča,nije da sam nešto i pokušavao pretjerano,nisam ni tablične naučio bio..![]()
Tebi? :p
Al inače,zivotne stvari me više muče,depresija teska moja ti..
A ista sam...nesto su mi se bile zaredale lose stvari, nekako sam sva pesimisticna, ne znam zasto... Cekam nesto da mi popravi raspolozenjeFali mi kafa sa najboljim drugom i drugaricom, ali se i oni zadali, nikako da nam se poklopi slobodno vrijeme
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Da ti nije velik' trosak ???Bosniacum Lilium je napisao/la:Cim nema mene, raspad sistema. Ma vodim vas ja na Vrelo Bosne
FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta hoćeš, sad sam ja dijaspora, mi se ne rasipamo toliko ko vi dolehodža je napisao/la:Da ti nije velik' trosak ???Bosniacum Lilium je napisao/la:Cim nema mene, raspad sistema. Ma vodim vas ja na Vrelo Bosne
pa vec je rekao da mi snosimo troskove,on ce nas samo odvesti i praviti drustvohodža je napisao/la:Da ti nije velik' trosak ???Bosniacum Lilium je napisao/la:Cim nema mene, raspad sistema. Ma vodim vas ja na Vrelo Bosne
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Inače i to naplacujem, ali vi ste raja 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Gdje ste glavidoni. 
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 20 gostiju.