Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
malo eurolige
Maccabi Tel Aviv-CSKA Moskva 2 2.00, pk 2/2 2.35
Domaćin će pokušati uzvratiti rusima za težak poraz od -35 iz Moskve kada su poraženi sa 100-65, Maccabi osigurao trojku a CSKA se još nada da mogu do jedinice iako im za to treba čudo da Real izgubi sutra, no sigurno da će pokušati dobiti još jednu jaku utakmicu u gostima.
Olympiakos-Panathinaikos 1.pol. 2 2.80, pk 2/1 6.25, 140.5 under 1.85
rezultatski nebitna utakmica jer su obje ekipe prošle, igra se za prestiž tko će biti na poziciji tri a tko na četvorci. Žara će sigurno biti i mislim da gost može dobiti prvo poluvrijeme a na kraju ipak vjerujem pobjeda domaćina uz vjerujem manji broj koševa
Barcelona-Laboral Kutxa 1.pol. 2 4.30
Barcelona sigurno prva, Laboral sigurno out tako da još jedna nebitna utakmica pa ću pokušati na iznenađenje, možda Barca uđe lagano u utakmicu i izgubi prvo poluvrijeme a gostima motiva ne bi trebalo nedostajati na gostovanju u Blaugrani
Domaćin će pokušati uzvratiti rusima za težak poraz od -35 iz Moskve kada su poraženi sa 100-65, Maccabi osigurao trojku a CSKA se još nada da mogu do jedinice iako im za to treba čudo da Real izgubi sutra, no sigurno da će pokušati dobiti još jednu jaku utakmicu u gostima.
rezultatski nebitna utakmica jer su obje ekipe prošle, igra se za prestiž tko će biti na poziciji tri a tko na četvorci. Žara će sigurno biti i mislim da gost može dobiti prvo poluvrijeme a na kraju ipak vjerujem pobjeda domaćina uz vjerujem manji broj koševa
Barcelona sigurno prva, Laboral sigurno out tako da još jedna nebitna utakmica pa ću pokušati na iznenađenje, možda Barca uđe lagano u utakmicu i izgubi prvo poluvrijeme a gostima motiva ne bi trebalo nedostajati na gostovanju u Blaugrani
Koga prije probati koševe iznad u Laboralu, Pleissa ili Nocionija? Nego, kvota na prolaz Sevilje 2.75, jel izvode drugi tim ili šta?
sta reci nego aferimbevanda4 je napisao/la:UAE:
Al Ahly Dubai - Al Wasl 1 @2.40 [LIVE]
Arapi koje sam danas išao uplatiti prijelaz, da bi me odbilo na šalteru jer je par povučen iz ponude.. Vjerojatno par minuta prije nego sam došao u kladionicu. (takve sam sreće) Trenutno vode gosti na poluvremenu. Bacite samo pogled na zadnjih nekoliko utakmica tih dvaju klubova u prvenstvu:
I slijepac bi vidio da je domaćin znatno moćniji i bolji..
A ako postoji još netko tko misli da se ne bi trebalo pokušati ovo u singlu - zadnju međusobnu radili su 2/1 prijelaz (Al Wasl je bio domaćin)... Sve sam rekao.
Sretno!
i bevanda se vretio
FT: 2-1bevanda4 je napisao/la:UAE:
Al Ahly Dubai - Al Wasl 1 @2.40 [LIVE]
Arapi koje sam danas išao uplatiti prijelaz, da bi me odbilo na šalteru jer je par povučen iz ponude.. Vjerojatno par minuta prije nego sam došao u kladionicu. (takve sam sreće) Trenutno vode gosti na poluvremenu. Bacite samo pogled na zadnjih nekoliko utakmica tih dvaju klubova u prvenstvu:
I slijepac bi vidio da je domaćin znatno moćniji i bolji..
A ako postoji još netko tko misli da se ne bi trebalo pokušati ovo u singlu - zadnju međusobnu radili su 2/1 prijelaz (Al Wasl je bio domaćin)... Sve sam rekao.
Sretno!

Nesretan je ovo povratak druže.. trebala se kvota 29 pogoditi, a ne 2.40..noviclan je napisao/la: sta reci nego aferim
i bevanda se vretio
Mada, ako sam nekog usrećio, drago mi je! (btw, čestitke i doktoru, vidio sam njegov post tek poslije svog)
U desetom selu živi Antuntun!
napomenite opet za ovaj par sljedece sezone 

4-1SoloUltra je napisao/la:
Kvota 10,71

2-1

2-0

7

5

Mora se pasti na jednom pa makar..
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
fixator je napisao/la:fixator je napisao/la:nisam strucnjak za NBA kao neki ovdje ali evo jedan par:
23:55 New Orleans Pelicans- Phoenix Suns x2 @ 1.50
Sansi jos 3 tekme do kraja sezone a svaka im je bitna za plej of, mislim da ako veceras izgube ode plej of
tri puta su igrali sa pelikanima i sve tri pobjedili, mislim da i veceras ne gube
Game 1: Tuesday, November 5th New Orleans Pelicans- Phoenix Sunsa 98-104
Game 2: Sunday, November 10th - Phoenix Suns- New Orleans Pelicans 101-94
Game 3: Friday, February 28th - Phoenix Suns- New Orleans Pelicans 116-104
21:05 Juventus - Ol.Lyon 1 @ 1.40
Lion prava mala bolnica, nedostaju:Lopes,Dabo,Grenier,Fofana i Gurkuef
Juvetu se vraca odlicni Vidal, a ne igraju Qaljarela i Barzalji
dva zadnja susreta:
03.04.14 Lyonnais - Juventus 0:1 (0:0)
24.07.10 Juventus - Lyonnais 2:1 (1:1)
i opet ponavljam (vise sam dosadan) Juve zeli da uzme ovo takmicenje, jer se finale igra na njihovom stadionu, jer su 90% rijesili skudeto i jer se zele izviniti navijacima za rano ispadanje iz LP.
sretno svima
23:55 Dalas - San Antonio 200.5 OVER DA @ 1.85
medjusobni dueli:

Zadnja izmjena: fixator, dana/u 10 apr 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
Dallas - San Antonio over 202,5 i kp2
Proberete
Proberete

SAMO ČELIK !

Večeras napadamo sa ovim. Sinoć me isfuraše klipersi i oluje za par koševa. damn Ove mi se granice sviđaju jer su niske, i pojedinci bi trebali provesti oko 30+ minuta na terenu valjda mogu zabit. SA fali parker po mojim informacijama tako da bi duncan trebo povuć i leonard. Ozljedeni su lawson i robinson kod denvera te bi više lopti trebao brooks dobit.

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 10 apr 2014, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Vi koji se razumijete u NBA zašto većina stavlja 2 na San Antonio?
Ja stavih 2 vidim i ostali stavljaju ugrabih kvotu 2.10
Ja stavih 2 vidim i ostali stavljaju ugrabih kvotu 2.10

CSKA dobio očekivano, šteta samo što su ispustili +10 u prvom poluvremenuzgmiky je napisao/la:malo eurolige
Oly i Pao pun pogodak, prošlo sve

Barcu sam nanjušio da bi mogla podbacit i lijepo sve napišem ali odigram samo 1.pol. heh šteta
Prošlo malo teže od očekivanog ali bitno da je prošlo, Alcacer dao dva komadazgmiky je napisao/la:21.05h Valencia-Basel 1pol. 2+ 2.30
Hrvatska Lutrija
Alcacer F daje gol 2.70
Domaćin mora krenuti od početka i ugledati se na Borussiju koja je prije dva dana skoro dostigla prednost Reala od 0-3, Baš takav zaostatak ima Valencia i očekujem da od prve minute jurnu ka golu koji bi ih približio cilju i uzavreo ionako vruću atmosferu na Mestalli. Pitanje je da li će uspjeti ali golova u prvom poluvremenu će biti, barem bi trebalo.

Doktor si 

alcacer dao 3
i time mi je pogođen koeficijent 25(ako se važe produžeci)
i time mi je pogođen koeficijent 25(ako se važe produžeci)
- donCorleone1892
- Kontakt:
@zgmiky, jedan od najboljih na ovoj temi 

ne jedan od nego najboljidonCorleone1892 je napisao/la:@zgmiky, jedan od najboljih na ovoj temi
plus normalan a ne ko neki

svaka cast zgmiky
Semper Fidelis
johnnyyK je napisao/la:montanes - paire (+2,5) - h1
robredo - giraldo (+4,5) - h2
verdasco - johnson (+3,5) - h1
radwanska - schiavone (18,5) - manje
kladionica : PREMIER
radwanska u gem![]()
tenis 29/41(71%)
-
- Kontakt:
da probamo jedan tip bejzbola
Toronto - Houston (-8.5+) - 2 1,85

Toronto - Houston (-8.5+) - 2 1,85
slažem se sa vama.fixator je napisao/la:ne jedan od nego najboljidonCorleone1892 je napisao/la:@zgmiky, jedan od najboljih na ovoj temi
plus normalan a ne ko neki![]()
svaka cast zgmiky
- Titova-Juga
- Kontakt:
Noćas očajna ponuda.
Pokušat ću ova tri para iskombinirati.
Carolina - Washington kp2
San Antonio Spurs +100,5
Mavericks - Spurs +202,5
Pokušat ću ova tri para iskombinirati.
Carolina - Washington kp2
San Antonio Spurs +100,5
Mavericks - Spurs +202,5
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.