Mallenco. kuknjava kuknjava kuknjavaxaves je napisao/la:sta li madridisti rade na ovom pdfu mene bi bilo stid javljat' se poslije dva poraza
Bolje krivit' i travu na terenu nego vječno poslije poraza plakat' i spominjat' sudije kroz suze.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Mallenco. kuknjava kuknjava kuknjavaxaves je napisao/la:sta li madridisti rade na ovom pdfu mene bi bilo stid javljat' se poslije dva poraza
I sto je najgore tuce ih najlosija Barca zadnjih 5-6 godina.xaves je napisao/la:sta li madridisti rade na ovom pdfu mene bi bilo stid javljat' se poslije dva poraza
Istog onog koga je i Real ihi-hi godina dobivao zaredom u 1/4-finalu.Ozil10 je napisao/la:koga li ce Barca sutra dobiti u polufinalu
Je li ovo navijac kluba koji je zadnju titulu osvojio dok se igrao kup velesajamskih gradova?Ozil10 je napisao/la:koga li ce Barca sutra dobiti u polufinalu
eto jarane palite se na to ko i mi na sudije ,nista bolji nistemandraX je napisao/la:Istog onog koga je i Real ihi-hi godina dobivao zaredom u 1/4-finalu.Ozil10 je napisao/la:koga li ce Barca sutra dobiti u polufinalu
emir18 je napisao/la:Cuj djeciji fora.
Neki se ovdje javljaju a prosle a prosle godine kad ih je Mou mlatio redovno nekim cudom su nestajali sa foruma
Ovo što sam ti ja rekao jest činjenica, a te vaše priče oko sudija su samo obično kmečanje.Ozil10 je napisao/la:eto jarane palite se na to ko i mi na sudije ,nista bolji nistemandraX je napisao/la:Istog onog koga je i Real ihi-hi godina dobivao zaredom u 1/4-finalu.Ozil10 je napisao/la:koga li ce Barca sutra dobiti u polufinalu
Ne izmišljaj majke ti.emir18 je napisao/la:Cuj djeciji fora.
Neki se ovdje javljaju a prosle godine kad ih je Mou mlatio redovno nekim cudom su nestajali sa foruma
madridist je napisao/la:Nova mantra,najlošija barsa godinama![]()
A kupili najskupljeg igrača u istoriji
znači najskuplji igrač u istoriji je opravdao uloženobarca_87 je napisao/la:real i ovu najlosiju barcu u posljednjih nekoliko godina nije uspio dobiti sta vise uspio je izgubit obje utakmicei gleda joj u ledja gotovo citavu sezonu u la ligi
onda je svima jasno kakav je real ove sezone kad je i ovakva barca opet ispred njih
jos ako im barca uzme i kup ,e onda ce bit veselo
Dobro si ti izbjegao odgovor za ono 2:2 u klasiku i da li moze Mesi dati gol bez penala. Vidis da moze samo Realu u Madridu.madridist je napisao/la:znači najskuplji igrač u istoriji je opravdao uloženobarca_87 je napisao/la:real i ovu najlosiju barcu u posljednjih nekoliko godina nije uspio dobiti sta vise uspio je izgubit obje utakmicei gleda joj u ledja gotovo citavu sezonu u la ligi
onda je svima jasno kakav je real ove sezone kad je i ovakva barca opet ispred njih
Istina. Gol Sociedadu, pretrcanih 100 metara za 10 sekundi, solidno prekopirana frizura i gucci torbica.madridist je napisao/la:znači najskuplji igrač u istoriji je opravdao uloženobarca_87 je napisao/la:real i ovu najlosiju barcu u posljednjih nekoliko godina nije uspio dobiti sta vise uspio je izgubit obje utakmicei gleda joj u ledja gotovo citavu sezonu u la ligi
nije najskuplji igrac u istorijimadridist je napisao/la:znači najskuplji igrač u istoriji je opravdao uloženobarca_87 je napisao/la:real i ovu najlosiju barcu u posljednjih nekoliko godina nije uspio dobiti sta vise uspio je izgubit obje utakmicei gleda joj u ledja gotovo citavu sezonu u la ligi
Ti si opisao Gareth Balea,ja sam mislio na Kakadu Riberio Neymara(koji je najskuplje plaćen igrač u povijesti,pitaj rosella).Donnie Darko je napisao/la:Istina. Gol Sociedadu, pretrcanih 100 metara za 10 sekundi, solidno prekopirana frizura i gucci torbica.madridist je napisao/la:znači najskuplji igrač u istoriji je opravdao uloženobarca_87 je napisao/la:real i ovu najlosiju barcu u posljednjih nekoliko godina nije uspio dobiti sta vise uspio je izgubit obje utakmicei gleda joj u ledja gotovo citavu sezonu u la ligi
Misliš u najboljem slučaju 86 mil, nema koga nisu morali podmiriti.Od kluba preko agencija,familije uže i šire tako da bi na kraju hladno moglo preći cifru od 100 mil.barca_87 je napisao/la:,86 miliona u najgorem slucaju je kostao ako bi se i one sve stavke ugovora racunale![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.