2-5Titova-Juga je napisao/la:Noćas očajna ponuda.
Pokušat ću ova tri para iskombinirati.
Carolina - Washington kp2
San Antonio Spurs +100,5
Mavericks - Spurs +202,5
109
209
Nba: 24/37 (65%)
Ukupno: 45/65 (69%)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
2-5Titova-Juga je napisao/la:Noćas očajna ponuda.
Pokušat ću ova tri para iskombinirati.
Carolina - Washington kp2
San Antonio Spurs +100,5
Mavericks - Spurs +202,5
Ipak si se previse napusiobegipasha je napisao/la:
Može mi neko ovo objasniti , da li ako odigram zadnja 2 para, znači bez prvog moram dobiti, jer sve kombinacije iz prvog para ulaze u druga dva para i nema šanse za pad ako se ja nisam previše napušio.
Ako stavim po 50 KM na oba dobitak 145, ulog 50+50=100KM i profit je onda 45 KM.
sta je tebi bolanbegipasha je napisao/la:Aaaaa stani, znači moram pogoditi obje utakmice u 1 paru?
Znači ako odigram npr prvi par Bayern - Real / Chelsea - Atletiko
Moram pogoditi npr Bayern Atletiko i Real Chelsea.
Ja sam mislio da moram samo jedan par od ta dva.
SINGLE LOST !!! FT: 76:62 PROFIT: - 20eFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 1: 18:30h Koszalin - Kotwica (+15,5) - 1 1,65 20e
begipasha je napisao/la:
Može mi neko ovo objasniti , da li ako odigram zadnja 2 para, znači bez prvog moram dobiti, jer sve kombinacije iz prvog para ulaze u druga dva para i nema šanse za pad ako se ja nisam previše napušio.
Ako stavim po 50 KM na oba dobitak 145, ulog 50+50=100KM i profit je onda 45 KM.
Ma ja sam se s.**** što se toga tiče, glup sam šta sam mislio hahahahaha.xxh2o je napisao/la:begipasha je napisao/la:
Dobivas pod uslovom da ne igraju Bajern- Real
Viper je napisao/la:Dallas - San Antonio over 202,5 i kp2
Proberete
navlakuša,bolje ti je igrat na goove nego na SchalkeR.J.W.G. je napisao/la:Zašto je ovolika kvota na Šalke? Po meni prilično visoka, očekivao sam 1.5?
Šta misliš za Hacketta, trebo bi da prebaci i on...jozinho je napisao/la:12,5 - Jerrells C. (Mil) VIŠE 1,85
Večeras je na rasporedu utakmica između Unicaje i Milana koja nema nikakvog rezultatskog značaja i očekuje se dosta koševa s obje strane,a za Jerrellsa sam se odlučio jer Milano stiže u goste bez dva najbolja igrača Gentilea i Langforda koji su bili prve napače opcije,a zanimljivo je da je Jerrells prebacivao ovu granicu u 4 od 5 utakmica kada je samo jedan od njih dvoje nije igrao i očekujem da ovo lagano prebaci jer bi trebao dobiti nešto veću minutažu i veći broj šuteva.
2,5 - Šandrk J. (Zag) VIŠE 1,85
Polufinale SEHA lige gdje se u polufinalu susreću Vardar i ZG i očekuje se utakmica s dosta golova jer ZG drukčije ne zna ni igrati,a pošto su na poziciji lijevog vanjskog Obranović i Mandalinić vuku ozljede kao logičan izbor se nameće Šandrk koji bi trebao dobiti veću minutažu no obično i prebaciti ovu nisku granicu.
SRETNO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.