čestitke, izbacili ste milan ali zasluženo, želim vam da osvojite LP, za mene ste najvise pokazali.
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Fakat bih volio da znam kakav im je fitnes program i na cemu su
drže puni tempo 90 minuta.
čestitke, izbacili ste milan ali zasluženo, želim vam da osvojite LP, za mene ste najvise pokazali.
- tyler durden
- Kontakt:
Sta najvise pokazali, ima jos polufinale i finaleTuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Fakat bih volio da znam kakav im je fitnes program i na cemu sudrže puni tempo 90 minuta.
Meni nije jasno kako su navijaci Barse i Reala otpisivali Atletiko cijele sezone. Tamo od 10 kola spominju sad ce oni pasti, ali nikako da se to desi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Osvojit LP i Primeru pa Cholo pravac Meazza 

Bravo za veliki podvig Cholovih ratnika.
Nije mala stvar eliminisati Barcelonu u dvomeču Lige prvaka, bez obzira što to nije stara Barca. Ne bih izdvajao nikoga od igrača, osim Simeonea kojeg non-stop hvalim jer to fakat zaslužuje. Samo ću reći da je velika šteta što pobjeda na prepunog Calderonu nije bila ubjedljivija, jer su igrači Atletica skoro izvalili Blaugranin okvir gola.
Inače, mislim da ovo još uvijek nije njihov maksimum i da će, po povratku Coste i Turana, izgledati još bolje i ubitačnije. A onda niti jedna ekipa na svijetu, uključujući i Bayern, nije favorit protiv njih. Imaju najširu lepezu mogućnosti i znaju se prilagoditi protivniku. Mogu odigrati bunker i tražiti šansu preko kontranapada, a mogu i satjerati protivnika u šesnaesterac. Niti jedna druga ekipa na svijetu se ne može pohvaliti takvim stvarima, tako da je to Atletijeva velika prednost.
Nastavit ćemo s hvalospjevima kada izbace još nekog potencijalnog favorita za osvajanje i plasiraju se u finale.
Inače, mislim da ovo još uvijek nije njihov maksimum i da će, po povratku Coste i Turana, izgledati još bolje i ubitačnije. A onda niti jedna ekipa na svijetu, uključujući i Bayern, nije favorit protiv njih. Imaju najširu lepezu mogućnosti i znaju se prilagoditi protivniku. Mogu odigrati bunker i tražiti šansu preko kontranapada, a mogu i satjerati protivnika u šesnaesterac. Niti jedna druga ekipa na svijetu se ne može pohvaliti takvim stvarima, tako da je to Atletijeva velika prednost.
Nastavit ćemo s hvalospjevima kada izbace još nekog potencijalnog favorita za osvajanje i plasiraju se u finale.
Pa nije lud jbt.SiamoNoi je napisao/la:Osvojit LP i Primeru pa Cholo pravac Meazza
Znaci Aranzubia brani , zna i on pobudaliti jako cesto mada ce Thibo faliti mnogo , posebno kod prekida...
Moze se ovo proci , ocekujem da Murinjovi prgavci prime strasne batine od Cholovih gladijatora
Sretno , do titule !
Moze se ovo proci , ocekujem da Murinjovi prgavci prime strasne batine od Cholovih gladijatora
Sretno , do titule !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Kako bola'?Johny je napisao/la:Znaci Aranzubia brani , zna i on pobudaliti jako cesto mada ce Thibo faliti mnogo , posebno kod prekida...
Moze se ovo proci , ocekujem da Murinjovi prgavci prime strasne batine od Cholovih gladijatora![]()
Sretno , do titule !
Pa ja sam jutros čitao negdje da je UEFA navodno dozvolila Kuurtonji da brani.
UEFA have confirmed Thibaut Courtois can play against Chelsea in the Champions League without Atletico Madrid needing to pay a £2.5 million fee per game.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U finalu ste.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jos bolje !mandraX je napisao/la:Kako bola'?Johny je napisao/la:Znaci Aranzubia brani , zna i on pobudaliti jako cesto mada ce Thibo faliti mnogo , posebno kod prekida...
Moze se ovo proci , ocekujem da Murinjovi prgavci prime strasne batine od Cholovih gladijatora![]()
Sretno , do titule !
Pa ja sam jutros čitao negdje da je UEFA navodno dozvolila Kuurtonji da brani.
Hvala Sarmi na azurnosti
Nadam se da ce Arda i Costulja biti spremni za dvomec.Mada je Atletico pokazao da i bez njih moze igrati sa svakom ekipom.
Jose namlatiti zestoko treba.Ubiti mu hljeb u igracima i tako ga razoruzati jer je to njegovo najbolje oruzje.
Johnny b, how much there is to see
Atletiko je u finalu već, nema potrebe trošit' tastaturu na ovu tekmu narednih par dana. 
bice krvi do koljena 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Atletico ako prodje u finale, imam ih blage favorite s kim god da se sretnu tamo. Simeone je direktor svemira kada treba nekoga nadigrati u jednoj utakmici.
Tek sad vidim da mu je rodjendan na isti dan kao meni, uspio sam u zivotu
Tek sad vidim da mu je rodjendan na isti dan kao meni, uspio sam u zivotu
Atletico i Chelsea igraju sličan stil nogometa, tako da će to biti jako zanimljiv dvomeč i sigurno nema favorita
Tibo brani tako da je to jedan plus za Atletico
Malo da se prisjetimo Super Cupa 2012. kada je Falcao unistio plavce
[youtube][/youtube]
Tibo brani tako da je to jedan plus za Atletico
Malo da se prisjetimo Super Cupa 2012. kada je Falcao unistio plavce
[youtube][/youtube]
U polufinalu nema laganih protivnika i bice jako tesko i protiv Chelsea vodi ih odlican trener i mislim da ce to biti pravi takticki rat.
dakle, Atletico ide u finale
Jozun ce ponovo kmecati Por que, por que kuknjava 
[youtube][/youtube]
K'o da je opisao ovu Atleticovu ekipu.
50-50, ni manje ni vise
" onclick="window.open(this.href);return false;
K'o da je opisao ovu Atleticovu ekipu.
50-50, ni manje ni vise
" onclick="window.open(this.href);return false;
Marksizam u skole!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zavide ti sviiiiiiiiDonnie Darko je napisao/la: uspio sam u zivotu
Odlično je to što Tibo može braniti, napokon i od Uefe nešto pametno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.