Phoenix Suns
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
hahaha Fail.BernardBarnjak je napisao/la:![]()
![]()
Btw sto se tekme tice sinoc, dobro odigrano. Samo da smo uspjeli prednost sacuvati. 8 igraca igralo i bili dvocifreni, Smithove 3 min i 1 faul ne treba racunati. Plumlee izdominirao u napadu.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Nisam gledao utakmicu al' vidim da smo prokockali +17
.. jbg.. ne vjerujem da možemo do PO jer imamo veoma težak raspored...Portland(nimalo lagan protivnik, ali ovdje očekujem pobjedu), Oklahoma(poraz), Pelicans(ovo se mora dobit'), Spurs(nemoguća misija.. naravno, sve je moguće ukoliko Pop bude odmarao glavne igrače
), Dallas(i njima igra samo pobjeda a iskusnija su ekipa.. samo luda noć Greena i Dragića bi nam donijela neku neizvjesnost u tom meču, nadam se i pobjedu), Memphis(poraz, ne leže nam nikako), Kings(pobjeda)...čini mi se da igramo samo 2 kući.. Mislim da će na kraju odlučivat' međusobni dueli između nas, Mavsa i Memphisa.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dragić je pre, pre, preumoran. Što ne iznenađuje uopšte poslije svega šta je uradio ove sezone.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Green-Machine 
Sinoć sam nešto bio preumoran pa nisam odgledao do kraja, nakon 1/4 sam zaspao.
Odlična pobjeda 
Sinoć sam nešto bio preumoran pa nisam odgledao do kraja, nakon 1/4 sam zaspao.
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Slaba kopija.Liverpool. YNWA je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa Božeee
[youtube][/youtube]
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čudim se kako uspjeli izdržat ovoliko dugo sa ovakvim suđenjem.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedna od bitnijih pobjeda ove sezone. Pogotovo ako se uzme u obzir da je Memphis ispusio. Sve upucuje na to da ce se bitka za playoff stvarno rijesavati u onim medjusobnim obracunima izmedju trojca DAL-MEM-PHO na kraju sezone.
Dallas se trenutno cini kao najsigurniji putnik, dok Phoenix ima blagu prednost u odnosu na Memphis.
U srijedu se mora, ali mora dobit New Orleans. I mora se navijati za Miami da dobije Međede. Ako se stvari poklope u srijedu, playoff bi fakat mogao postat realnost.
Bledsoe je **** moron. Vraski talentovan defanzivac, potencijalno jedan od najboljih na svojoj poziciji, ali je **** moron.
Dallas se trenutno cini kao najsigurniji putnik, dok Phoenix ima blagu prednost u odnosu na Memphis.
U srijedu se mora, ali mora dobit New Orleans. I mora se navijati za Miami da dobije Međede. Ako se stvari poklope u srijedu, playoff bi fakat mogao postat realnost.
Bledsoe je **** moron. Vraski talentovan defanzivac, potencijalno jedan od najboljih na svojoj poziciji, ali je **** moron.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A loše utakmice. I ovako jedva budan
Ovi su baš užasni. Još nema Davisa. Ako ne pobjede večeras ni ne zaslužuju playoff.
Dragic 3 blokade u prvoj cetvrtini
Ovi su baš užasni. Još nema Davisa. Ako ne pobjede večeras ni ne zaslužuju playoff.
Dragic 3 blokade u prvoj cetvrtini
Večeras protiv Spursa a sutra protiv Mavsa.. Ne može bit' gore
.. Sinoć su Spursi ipak dokazali da će igrat' ozbiljno do samog kraja..1 pobjeda iz ova 2 meča bi bila zlata vrijedna
a onda protiv Memphisa kući, red je da ih razbijemo 
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izgleda da Dragica muci neka povreda, i da bi mogao odmoriti veceras.golden je napisao/la:Večeras protiv Spursa a sutra protiv Mavsa.. Ne može bit' gore.. Sinoć su Spursi ipak dokazali da će igrat' ozbiljno do samog kraja..1 pobjeda iz ova 2 meča bi bila zlata vrijedna
a onda protiv Memphisa kući, red je da ih razbijemo
Ova sutra protiv Dallasa je ubjedljivo najvaznija utakmica od sve 4 preostale. Ubjevljivo. Ako izgube protiv njih mogu se poselamit sa playoffom, cak i ako pobjede Spurse.
Ma veceras vam je pobjeda sigurna, Pop ce poslati glavne igrace kuci u SA, a pozvace nas odavde, ekipu navijaca s foruma... 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bog te cuoYaSSaL je napisao/la:Ma veceras vam je pobjeda sigurna, Pop ce poslati glavne igrace kuci u SA, a pozvace nas odavde, ekipu navijaca s foruma...
Nisam znao za tu povredu
. Teško da ih možemo dobiti al' jbg nikad se ne zna. Čak i bez Dragića večeras prije ćemo Spurse dobit' nego Mavse. Ako izgubimo od Mavsa, ipak nije gotovo.. i mi i Mavsi dobijemo međede i to bi bilo to
.
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sunsi ako izgube od Dallasa, mislim da moraju dobit sve tri ostale utakmice. A šansa da dobiju međede je oko 10%.
Pozdrav drustvo.
Posto nisam bio nekoliko dana kod kuce, nisam nista upratio. Moze li neko kratko reci kako stojimo i slicno? Glupo mi je gledati statistike sa NBA i slicno. 
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Ma super, sad sve zavisi od nas samih.. Večeras ne smije biti opuštanja, Spursi vjerovatno neće biti kompletni pa ne bi trebalo biti problema...mislim, ako budu igrali kao protiv Pelicansa, onda je poraz neminovanSoooE7 je napisao/la:Pozdrav drustvo.Posto nisam bio nekoliko dana kod kuce, nisam nista upratio. Moze li neko kratko reci kako stojimo i slicno? Glupo mi je gledati statistike sa NBA i slicno.
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.