Uporan lik. Kolasinac igra beka i on vadi statistikike prema whoscored.comhurem je napisao/la:Ma dobro,na bekovskoj poziciji ti i nemas plaho vazdusnih duela...tako da to mjerilo nista ne znaci...
A on itekako moze igrati stopera...za 2,3godine,kad bude malo iskusniji, da se ne zalijece onako iracionalno kao sto to sad nekad zna ciniti,pa olahko ispadne iz igre...a sve zbog srcanosti i prevelike zelje da pokaze sta zna...
AkoBogda on nakon brazila ide u chelsea, jer trenutno njima fali lijevi bek,a mourinho voli ovakve, i napravio bi od njega jos boljeg igraca...u protivnom, bolje mu je da ostane jos godinu dvije u shalkeu,gdje ce biti standardan, plus LP..
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Da dodam kako mu nisu obe lijeve ruke19sioux89 je napisao/la:U slucaju da ste zaboravili ovaj gore desno je Seo, inace momak je legenda
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Iktedejtu bi hazel imamihodža je napisao/la:
Momak je uvijek spreman da bije slika je dokaz

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
savrseno mu izgovara prezime komentator GolTv.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Seo zadrma stativu s jedno 25 metara... 
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 11 apr 2014, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sto ne udjeeeee **** ti repicu
Gringoo daj video
Gringoo daj video
joj ja sea, kako podize draxlera pa ga onako baci na noge
sto im ponistise gol, djeni zeve.
sto im ponistise gol, djeni zeve.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: Odg: Sead Kolašinac
Offside..kad je Meyer klizeci dodavao Draxleru, Draxler je bio jedno pola metra u offside-ufukara87 je napisao/la:ni meni nije jasno sto ponistise gol
Kolasinac pogadja stativu, pa onda na kraju gol Meyera.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
I veceras standardno dobar, a imao je i nekoliko dobrih intervencija. Bravo Seo.
Stvarno covjek ne moze, a da ne pomisli kakva ce on zvjerka biti za jedno 2/3/4 godine.
Stvarno covjek ne moze, a da ne pomisli kakva ce on zvjerka biti za jedno 2/3/4 godine.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Momciluka prekuco kao i obicno.Mislim da ne pretjerujem ako kazem da je vec u ovom trenutku medju nasim najboljim igracima,u top 5.
Neki su govorili da je slab ofanzivno,svaku utakmicu dokazuje sve vise da je i ofanzivno skoro jednako dobar kao i defanzivno.
Ono sto je dodatni kvalitet nije mu problem preci i na drugu stranu u zonu desnog beka i spasiti stvari.
Fantastican igrac,kontinuirano igra fenomenalno.
Neki su govorili da je slab ofanzivno,svaku utakmicu dokazuje sve vise da je i ofanzivno skoro jednako dobar kao i defanzivno.
Ono sto je dodatni kvalitet nije mu problem preci i na drugu stranu u zonu desnog beka i spasiti stvari.
Fantastican igrac,kontinuirano igra fenomenalno.
Može neko postavit klip kad je pogodio stativu ?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
eto ti ga 3 posta iznad tvogIbizevic je napisao/la:Može neko postavit klip kad je pogodio stativu ?
- legenda reala
- Kontakt:
neda mu se da zabije taj prvijenac nikako

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Njegovo je prvo da štiti gol, a tek onda da napada. Polako, doći će i to. Čestitke Seu na novih 90' upisanih u ligi petice. Bravo majstore. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dedo26, Goalgetter, Jegres i 47 gostiju.