Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FliX
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la FliX » 10 apr 2014, 22:37

katalinski je napisao/la:bolji je nas od ovog nigerijanskog kako god-pa kako uparise ove dvije zelene(iako je jedinstven :D ).
Kako kome jaro, meni nigerijski dres najjaci od svih dresova sto ce se pojavit na SP. :clap:

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 10 apr 2014, 23:34

Kamo srece da se pomolimo na SP u nekoj lijevoj opremi tipa LEGEA, ipak nam ta outsiderska imena bolje leze hehe, karaj i Adidas i Nike cista komercijala. Bili bi hit na SP da nam je Legea odradila neki lud design, i uz to da cijela ekipa zajedno sa strucnim stabom obriju glave kao npr. znak solidarnosti sa maksumima oboljelih od raka.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 10 apr 2014, 23:41

Cepi1981 je napisao/la:Kamo srece da se pomolimo na SP u nekoj lijevoj opremi tipa LEGEA, ipak nam ta outsiderska imena bolje leze hehe, karaj i Adidas i Nike cista komercijala. Bili bi hit na SP da nam je Legea odradila neki lud design, i uz to da cijela ekipa zajedno sa strucnim stabom obriju glave
:lol: :lol: :rol:

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 10 apr 2014, 23:47

Cigri je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:Kamo srece da se pomolimo na SP u nekoj lijevoj opremi tipa LEGEA, ipak nam ta outsiderska imena bolje leze hehe, karaj i Adidas i Nike cista komercijala. Bili bi hit na SP da nam je Legea odradila neki lud design, i uz to da cijela ekipa zajedno sa strucnim stabom obriju glave
i puste bradu, sunnet je

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 apr 2014, 23:49

Cepi1981 je napisao/la:Kamo srece da se pomolimo na SP u nekoj lijevoj opremi tipa LEGEA, ipak nam ta outsiderska imena bolje leze hehe, karaj i Adidas i Nike cista komercijala. Bili bi hit na SP da nam je Legea odradila neki lud design, i uz to da cijela ekipa zajedno sa strucnim stabom obriju glave kao npr. znak solidarnosti sa maksumima oboljelih od raka.
Mi smo poznati po tome da se solidarisemo sa tesko oboljelim, evo Pape dva put kasni na bitne stvari, šatro zaboravlja odijela, solidarise se sa oboljelim od alzheimera.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 10 apr 2014, 23:56

klasik je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:Kamo srece da se pomolimo na SP u nekoj lijevoj opremi tipa LEGEA, ipak nam ta outsiderska imena bolje leze hehe, karaj i Adidas i Nike cista komercijala. Bili bi hit na SP da nam je Legea odradila neki lud design, i uz to da cijela ekipa zajedno sa strucnim stabom obriju glave kao npr. znak solidarnosti sa maksumima oboljelih od raka.
Mi smo poznati po tome da se solidarisemo sa tesko oboljelim, evo Pape dva put kasni na bitne stvari, šatro zaboravlja odijela, solidarise se sa oboljelim od alzheimera.
Ipao je fer prema tebi, svaka čast selektore

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 11 apr 2014, 00:00

klasik je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 11 apr 2014, 00:18

Pogledajte kod Nikea razlike u cijeni..

150$
http://store.nike.com/us/en_us/pd/2014- ... pid-849227" onclick="window.open(this.href);return false;

90$
http://store.nike.com/us/en_us/pd/2014- ... pid-828968" onclick="window.open(this.href);return false;
http://store.nike.com/us/en_us/pd/2014- ... id-1485927" onclick="window.open(this.href);return false;

Stranica je nike.com, to su bas njihove cijene..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 apr 2014, 01:29

jestamaji je napisao/la:kako ovo tužno izgleda

FIFA Store: Official Jerseys for Every Qualified Country!:
http://email-images.worldsportshops.com/hosted/2970.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
E vidi fakat :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 11 apr 2014, 09:40

evo ih ovdje svih 32 :D

http://www.football-shirts.co.uk/fans/2 ... info_23787" onclick="window.open(this.href);return false;

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 apr 2014, 09:42

novi adidasov dres je extra,pogotovo plavi! jos jednom cestitke Savezu! konacno smo se rjesili smeca od Legee!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 11 apr 2014, 10:07

Meni je plavi mrak. Kad ga prošetam čaršijom, a ono na ledjima TENK :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 apr 2014, 11:36

Ove godine mi je adidas najvise zakazao, a puma je prekucala. :cool:

Al' aj, adidas je adidas... ja jedva cekam da vidim kakve ce dukserice i majice biti u ponudi. :ljepota:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 apr 2014, 12:53

Cigri je napisao/la:
Pa ne idu na Hadž.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 apr 2014, 20:20

slika
Plavi je prejak, jest kad istrče na teren izgledat će kao da Grčka igra.

Jedva čekam da ga puste u prodaju.

Mujdža il Miske u dilemi sam, Miske mi najdraži naš igrač, a godio bi i ovaj prvi zbog imena, inače Mujdža me zovu :)

:bih:

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 11 apr 2014, 20:58

Recite onom Zenicaninu Tufiku da ne kupuje dres, uvalit ce mu opet adidas s 4 linije :bih:

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 11 apr 2014, 21:26

Gledam unboxing par adidasovih majica za WC2014, svi imaju naljepljen logo. :hmmmm:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 apr 2014, 21:39

Ne moze se uvijek svakome ugoditi. Da dobijemo i najbolje dresove, opet bi bilo njih nekoliko sto bi to kritikovali. Zelili smo adidas, dobili smo ih, moramo biti zadovoljni.

Ako se ''pozelite'' LEGEA- samo cu vas podsjetiti na par dizajna:

slika

slika

slika

Imali su oni i neke dresove koji su bili u redu, ali po meni, sve u svemu, drago mi je da smo ih se rjesili.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 apr 2014, 22:23

Goalgetter je napisao/la: Ako se ''pozelite'' LEGEA- samo cu vas podsjetiti na par dizajna:
Ma ovaj aerodinamicni dizajn je legendaran :)
slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Gogs, xinxee i 28 gostiju.