Špansko finale!
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Drag mi je Bayo zbog Pepa, al' mi neće biti mrsko ni ako Real prođe dalje, Primera na prvom mjestu!
Špansko finale!
Špansko finale!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Navijat cu za Bayern, zbog Pepa. Ni jedni ni drugi mi inace nisu nesto pretjerano dragi.
Nikad, ali nikad za Real, a to što je Pep u Bayernu je samo veci razlog da se navija za bavarce iako mi nisu nesto aman dragi
Pepun se simpatise.Ne mogu se futavci simpatisati ali nikako, iako to ide na ustrb Primere
Uz Atletico do trofeja !
Uz Atletico do trofeja !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Johny je napisao/la: Uz Atletico do trofeja !
Realu Bajern- Atletiku LP - Barceloni prvenstvo. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Šta je ovo plenum lobotomaca
? Tema za koga navijati,hmm da li za one što sprašiše po guzi prošle ili za ove od ove godine ?
Love hurts
.
Love hurts
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Castilla popusila 4 komada od Benfice. Za Barcu B u finalu omladinske LP navijati svakako.
a ima jedna ekipa koju vrlo jednostavno svi iole ozbiljniji protivnici šamaraju ove sezonemadridist je napisao/la:Šta je ovo plenum lobotomaca? Tema za koga navijati,hmm da li za one što sprašiše po guzi prošle ili za ove od ove godine ?
Love hurts.
Ima i jedna ekipa što je u utrci za tri naslova i jedna kojoj je preostao kup.xaves je napisao/la:a ima jedna ekipa koju vrlo jednostavno svi iole ozbiljniji protivnici šamaraju ove sezonemadridist je napisao/la:Šta je ovo plenum lobotomaca? Tema za koga navijati,hmm da li za one što sprašiše po guzi prošle ili za ove od ove godine ?
Love hurts.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Cap17an je napisao/la:Ima i jedna ekipa što je u utrci za tri naslova i jedna kojoj je preostao kup.xaves je napisao/la:a ima jedna ekipa koju vrlo jednostavno svi iole ozbiljniji protivnici šamaraju ove sezonemadridist je napisao/la:Šta je ovo plenum lobotomaca? Tema za koga navijati,hmm da li za one što sprašiše po guzi prošle ili za ove od ove godine ?
Love hurts.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Boli njega qrac .. Kreten 
http://www.marca.com/2014/03/31/en/mult ... 66787.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Liga Calculator
Liga Calculator
znaci ako ne skace po klupi i ne glumata nesto, ako se ponasa civilizovano i onako kako bi trebao on je kreten
Niko nista ne govori.Ovakva slika se mogla napraviti i obrnuto,tj uhvatiti momenti kad cr sjedi a ovaj skace,al realno drug ovo je prikaz trenutnog stanja po pitanju njihovog zalaganja u klubu.
Sretno zmajevi!!
nije kreten neko PAPAKxaves je napisao/la:znaci ako ne skace po klupi i ne glumata nesto, ako se ponasa civilizovano i onako kako bi trebao on je kreten
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Kako to da ekipa predvodjena Messijem pobijedi ultraborbeni Real dva puta lahko se zalagat skakajuci s klupe gdje je bio kad je najvise trebaloMARCELO je napisao/la:Niko nista ne govori.Ovakva slika se mogla napraviti i obrnuto,tj uhvatiti momenti kad cr sjedi a ovaj skace,al realno drug ovo je prikaz trenutnog stanja po pitanju njihovog zalaganja u klubu.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
pa fino. penalima i crvenim kartonima