Mene danas pravo spustilo, što se tiče glave, a što se tiče srca Bože sačuvaj, lupalo 1921 otkucaja u minuti
Dal' da odem doktoru zbog toga, ili će proći? Evo spavao sam od 18 do sada, i malo mi je bolje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakav crni doktor bolan.gio10 je napisao/la:Jel se ko od vas ikad prepušio?
Mene danas pravo spustilo, što se tiče glave, a što se tiče srca Bože sačuvaj, lupalo 1921 otkucaja u minutiTrnula mi lijeva ruka i lijevi dio grudi cijeli dan.
Dal' da odem doktoru zbog toga, ili će proći? Evo spavao sam od 18 do sada, i malo mi je bolje
Ja bi' ti preporucio da odes doktorugio10 je napisao/la:Jel se ko od vas ikad prepušio?
Mene danas pravo spustilo, što se tiče glave, a što se tiče srca Bože sačuvaj, lupalo 1921 otkucaja u minutiTrnula mi lijeva ruka i lijevi dio grudi cijeli dan.
dnohla vopiBelmin6 je napisao/la:ko šta pije, ja castim![]()
može jarane veceras šta god, daj nam još kakvu muzickuEvolution87 je napisao/la:dnohla vopiBelmin6 je napisao/la:ko šta pije, ja castim![]()
2-3 puta dnevno po 10-15 minutaElegant je napisao/la:Hajde sad iskreno svi priznajte koliko dnevno vremena provodite na "onim" stranicama ?
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 37 gostiju.