Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
u koliko je tekma 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Zadnja izmjena: Bihac96, dana/u 12 apr 2014, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Brooklyn Nets @BrooklynNets 13m
Tonight's starters: Gutierrez, Anderson, Johnson, Pierce, Garnett.
Blatche se vraca veceras, bit ce zanimljivo vidjet kako ce Kidd rotirat sada kada su tu jos i AK i KG.
D WILL-a mijenja Gutierrez, Anderson mijenja Livingstone-a, a Blećak je ponovo dio rostera... kuknjava
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Veceras bas ne ocekujem neku dobru utakmicu,barem u napadu minuta ce biti sigurno ali ce igrat sa Blatce-om,Thorntonom pa cak i sa Teague-om jer i on ce dobit sigurno minuta u nedostatku DW i SH.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Mirza počinje utakmicu kao starter!!!
Startna petorka Brooklyna :
Jorge Gutierrez PG
Alan Anderson SG
Joe Johnson SF
Mirza Teletovic PF
Kevin Garnett C
Ovo je zvanicna petorka #NETSA
Ko sada mene zeza
Startna petorka Brooklyna :
Jorge Gutierrez PG
Alan Anderson SG
Joe Johnson SF
Mirza Teletovic PF
Kevin Garnett C
Ovo je zvanicna petorka #NETSA
Ko sada mene zeza

Ja također mislim da Pierce neće početi od prve, a možda čak uoošte i ne zaigra... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
#Nets announce Alan Anderson will miss tonight's game with a sore abdominal muscle. Knew something didn't look right.
Andrei Kirilenko will now start. #Nets
Andrei Kirilenko will now start. #Nets
Evo petorka zvanicna: Gutierrez, Johnson, kirilenko, Pierce, Garnett.
Trebo je Anderson umjesto Kirilenka, ali se povrijedio na zagrijavanju.
Trebo je Anderson umjesto Kirilenka, ali se povrijedio na zagrijavanju.

mirza1243 gdje si to nasao

Sve stranice na fb su objavile da ce Mirza poceti vcrs,kako sam se iznerviraosemir01 je napisao/la:mirza1243 gdje si to nasao![]()

brate ja nigdje nisam na FB vidio da je neko objavio da je Mirza u prvoj petorci...
Ljudi, moze li neko postaviti dobar stream... Hvala unaprijed... Budimo uz Mirzu, zasluzuje on i vise...
Ovo sam prekopirao od stranice: Mirza Teletović Bosnian King,a neke stranice su i danas objavljivale da je Mirza u prvih 5 kao BH super sport itd...semir01 je napisao/la:brate ja nigdje nisam na FB vidio da je neko objavio da je Mirza u prvoj petorci...

Brooklyn Nets @BrooklynNets 1hmirza1243 je napisao/la:Ovo sam prekopirao od stranice: Mirza Teletović Bosnian King,a neke stranice su i danas objavljivale da je Mirza u prvih 5 kao BH super sport itd...semir01 je napisao/la:brate ja nigdje nisam na FB vidio da je neko objavio da je Mirza u prvoj petorci...
Tonight's starters: Gutierrez, Anderson, Johnson, Pierce, Garnett. Anderson se povrijedio na zagrijavanju, Kirilenko upada. Ovo je zvanično.
Shvatio sam sad brate ali ne razumijem kako neko moze pisati zvanicno a nijeBademluk je napisao/la:Brooklyn Nets @BrooklynNets 1hmirza1243 je napisao/la:Ovo sam prekopirao od stranice: Mirza Teletović Bosnian King,a neke stranice su i danas objavljivale da je Mirza u prvih 5 kao BH super sport itd...semir01 je napisao/la:brate ja nigdje nisam na FB vidio da je neko objavio da je Mirza u prvoj petorci...
Tonight's starters: Gutierrez, Anderson, Johnson, Pierce, Garnett. Anderson se povrijedio na zagrijavanju, Kirilenko upada. Ovo je zvanično.

nasao sam ih na FB i jesu objavili
zvekni unlike na tu stranicu jer to vode sigurno djeca od 9/10 godina 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.