Marsal je napisao/la:Joj zadnji put popio za novu godinu jbm ti sunce kalajisano, jarani što sam s njima lok'o studiraju u drugim gradovima, jedino ja ost'o u svom, a ova nova raja na faxu sve vjernici prokleti, dabogda u džehennemu gorili svi.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad pijemoooooo Mršale 
- Marsal
- Kontakt:
Kad Arsenal osvoji FA cupBelmin6 je napisao/la:Kad pijemoooooo Mršale
Zapravo bio sam ušlagiran pola marta kad sam bio u posjeti rođi u Beču ali to se ne broji ba, nekako mi nije prirodno pit pred članovima familije, nije to taj osjećaj
od legende očekujem iskren savjet sad, da li da barem jednu finu gradsku seku iako sam klasični klošar
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Belmine šta to ti proslavljaš? 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne znam buraz, jel slatka
il si završio onu 10 godina stariju pa jaaaaaa burazzz moze mozeee
- Marsal
- Kontakt:
Btw koji sam ja peh yebote hljeb i dan, stara mi našla paketić ganje i umjesto da kao svaki savjestan roditelj ubije boga u meni, ne dadne mi vise marke nikad, izbaci me iz kuce, posalje u komunu ona mi ga uzela i smotala zajedno sa starim i isfumaše preda mnom i još provociraju: "oš dim". fuck my life
to je to.QUARTERBACK je napisao/la:ne znam buraz, jel slatka![]()
Btw koji sam ja peh yebote hljeb i dan, stara mi našla paketić ganje i umjesto da kao svaki savjestan roditelj ubije boga u meni, ne dadne mi vise marke nikad, izbaci me iz kuce, posalje u komunu ona mi ga uzela i smotala zajedno sa starim i isfumaše preda mnom i još provociraju: "oš dim". fuck my life
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Btw koji sam ja peh yebote hljeb i dan, stara mi našla paketić ganje i umjesto da kao svaki savjestan roditelj ubije boga u meni, ne dadne mi vise marke nikad, izbaci me iz kuce, posalje u komunu ona mi ga uzela i smotala zajedno sa starim i isfumaše preda mnom i još provociraju: "oš dim". fuck my life
Belmin6 je napisao/la:to je to.QUARTERBACK je napisao/la:ne znam buraz, jel slatka![]()
il si završio onu 10 godina stariju pa jaaaaaa burazzz moze mozeee![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Ako hoćeš da postanš čovjek, onda moraš neku finu, koja će pozitivno utjecati na tebeMarsal je napisao/la:
od legende očekujem iskren savjet sad, da li da barem jednu finu gradsku seku iako sam klasični klošar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
e jbg Menso
- Marsal
- Kontakt:
Jbg ti, ali najozbiljnije u moralnoj sam dilemi, osjećam da imam prolaz ali ko će sve to lagat jer Njemica dolazi na ljeto, necu finu malu da kvarim jbg. Ako je neko ne pikne, kad sa švabicom završim onda cu ovu.legenda reala je napisao/la:e jbg Menso
Sramota Maršale, kako si to dopustio
A sad trčanje u planinu
A sad trčanje u planinu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Đe ti to studiraš kad su svi vjernici? Mozda oni tebe furaju da ne piju, kad ti odes oni se napiju. Provjeri ti to.Marsal je napisao/la:Joj zadnji put popio za novu godinu jbm ti sunce kalajisano, jarani što sam s njima lok'o studiraju u drugim gradovima, jedino ja ost'o u svom, a ova nova raja na faxu sve vjernici prokleti, dabogda u džehennemu gorili svi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Momcina otis'o u Mekku studirat.Unofficialpage je napisao/la:Đe ti to studiraš kad su svi vjernici? Mozda oni tebe furaju da ne piju, kad ti odes oni se napiju. Provjeri ti to.Marsal je napisao/la:Joj zadnji put popio za novu godinu jbm ti sunce kalajisano, jarani što sam s njima lok'o studiraju u drugim gradovima, jedino ja ost'o u svom, a ova nova raja na faxu sve vjernici prokleti, dabogda u džehennemu gorili svi.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.