Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ovaj Kirilenko je potpuno neupotrebljiv u napadu. Netsi sa igracem manje u napadu 

E ostavio sam ribu (slago je da idem spavati) da gledam Mirzu , kad ono nije u pocetnoj 

Tako je i ovdje imao jedan nenormalan sut pred kraj utakmiceakisarajevo92 je napisao/la:Mogu da zamislim, sjecam se ja jedne utakmice, mislim iz januara, kad je bio u opasnosti da prekine taj niz, 3 minuta do kraja, u 60-tak sekundi opalio je 4 trojke, svaka nakon 5-6 sekundi napada , i 4-ta udje - smjesak i na klupu laganiniLloriS je napisao/la:Stao davno imao u toj utakmici 0-5 sut za tri poena, kako je forsiro da si samo vidio video, ima klip sa te utakmice samo njegovi sutevi za tri poena pogledajakisarajevo92 je napisao/la:Evo gledam Korver 6.marta stao na 127 uzastopnih utakmica na kojima je pogodio bar jednu trojku, mislio sam da jos traje niz

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
evo Antica i Mirze
Freaza je napisao/la:E ostavio sam ribu (slago je da idem spavati) da gledam Mirzu , kad ono nije u pocetnoj

nema ovaj Teague pojma,on uopste ne zna sta treba radit cccc
- sagitarius
- Kontakt:
Sreca pa je prvo sviran faul, inace je sut bio za povratit, a ovoj drugi sut, jbg xD
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Mirza promasio prvi sut, ode spavati nema ovo smisla gledati.NetsDaily.com @NetsDaily 55s
@Teletovic33 slaps five with Dmitry Razumov as he enters game
Ne kontam sto se oslanja na sut kada ima mismatch. Bolje bi bilo da proba ugurati cuvara pod kos
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Joj sad hampe....koja postava.

vec dvije promasio jel??meni zastopalo
- sagitarius
- Kontakt:
Idi ionak donosis nesrecu svi forumasima a i Mirzinerkolfc je napisao/la:Mirza promasio prvi sut, ode spavati nema ovo smisla gledati.NetsDaily.com @NetsDaily 55s
@Teletovic33 slaps five with Dmitry Razumov as he enters game

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
jel ja gledam on fula.. 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Istek vremena bio 4 sec kako ce igrati ledjima, morao je sutati_dreamer_ je napisao/la:Ne kontam sto se oslanja na sut kada ima mismatch. Bolje bi bilo da proba ugurati cuvara pod kos
- legenda reala
- Kontakt:
ako joj se ne spava da joj ja pravim društvo, dok Mirza ne uđeFreaza je napisao/la:E ostavio sam ribu (slago je da idem spavati) da gledam Mirzu , kad ono nije u pocetnoj

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a more bit, nisam pratio vrijemeLloriS je napisao/la:Istek vremena bio 4 sec kako ce igrati ledjima, morao je sutati_dreamer_ je napisao/la:Ne kontam sto se oslanja na sut kada ima mismatch. Bolje bi bilo da proba ugurati cuvara pod kos
Odlicna ukradena lopta sada 

Mason Plumlee ladies and gentleman! B-)
Ovoliki frqer ovako pokretljiv, samo za pohvaliti. A od ovoga Theague-a ni neka ekipa iz naše košarkaške lige ne bi imala koristi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovoliki frqer ovako pokretljiv, samo za pohvaliti. A od ovoga Theague-a ni neka ekipa iz naše košarkaške lige ne bi imala koristi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
jel 2 promasio 

Dobar potez u napadu,pokupio je niciju loptu i dao asist kirilenku i ukradena lopta na kraju cetvrtine
jednu je promasio
jednu je promasio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.