HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

werly
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la werly » 12 apr 2014, 00:27

olimpic nikada nije pobijedio zelju,nadam se da ce to uraditi sutra,iako bi bio prezadovoljan i da im otkinu bar bod.mi ovisimo sami o sebi,to je najbitnije,jes da ce bit zeznuto do kraja ali ako nemozemo teska gostovanja proci sa pobjedama i nismo zasluzili titulu onda.samo nek sve bude posteno,pa ko bude imo vise srece i znanja :D .u trebinju bi trebalo prvo poluvrijeme rijesit da u drugom malo opustimo ritam jer nas u srijedu ceka teska utakmica protiv sarajeva. moja prognoza 0-3 ili 0-4

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 12 apr 2014, 09:22

Gorilo preksinoc ! slika :opaopa:

Evo jedan video sa proslave
[youtube][/youtube]

Danas u Trebinje po pobjedu naravno, zabit na pocetku 2-3 da poslije ne bi bilo problema. Moja prognoza 1:5 (Radeljic, Crrnov 2x, Mile 2x)
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 apr 2014, 09:39

Ja ko pravi navijac cu prvi cestitat titulu ako je osvojite jer igrate fin fudbal na Grbavici ste bili bolji od nas.Niko netreba nikog da pusta ima lopta 90 minuta pa izvoli brate pobjedi.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 12 apr 2014, 10:17

Po combetovoj logici gradski rivali trebaju pustiti onima kojim treba, ali posto kod nas nema logike rokacemo se mi još dobro za titulu..

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 12 apr 2014, 10:20

diplomatija je napisao/la:Po combetovoj logici gradski rivali trebaju pustiti onima kojim treba, ali posto kod nas nema logike rokacemo se mi još dobro za titulu..
Nebitno,ima još dosta do zadnjeg kola i tko zna kakva će situacija biti tada,prerano je pričati o tome,evo npr: Željo će kiksati već danas :mrgreen:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 10:22

marioo8888 je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Po combetovoj logici gradski rivali trebaju pustiti onima kojim treba, ali posto kod nas nema logike rokacemo se mi još dobro za titulu..
Nebitno,ima još dosta do zadnjeg kola i tko zna kakva će situacija biti tada,prerano je pričati o tome,evo npr: Željo će kiksati već danas :mrgreen:
Nemas pojma, pa Olimpic na Grbavici trenira, vecina ljudi u strucnom stozeru Olimpica Željin grb u srcu nosi!Igraci Olimpica su gladni!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 12 apr 2014, 10:25

Pa ništa nije isključeno, ali se nadam da će zadnje kolo odlučiti, težak je raspored i vama i nama, još ako rudar uzme borca mi smo najbali u prijedoru

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 12 apr 2014, 10:26

England je napisao/la:
Nemas pojma, pa Olimpic na Grbavici trenira, vecina ljudi u strucnom stozeru Olimpica Željin grb u srcu nosi!Igraci Olimpica su gladni!
Zato su vas i na Grbavici pustili,nema veze što vas "vole" zayebat će vas Zmajko Zeba.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 10:29

Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 12 apr 2014, 10:32

England je napisao/la:Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.
NIšta onda,očigledno je da imate 2 filijale u zadnjih 5 kola,što automatski znači da mi već zaostajemo 6 bodova za vama,ali dobro nema veze i to ćemo nadoknadit LP.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 10:35

England je napisao/la:Nisu nas, uvijek pisem u svoje ime, imam definirano misljenje, razgovaram sa tim ljudima! Ne dogovaraju se utakmice u prvom dijelu, to moras znati, a i to je bio prvi bod Olimpica ikada protiv Zelje! Meni ni Zrinjski nije los klub, a pogotovo cijenim Karacica koji je daleko najbolji trener u Premijer ligi, on je snaga Zrinjskog ove sezone.
NIšta onda,očigledno je da imate 2 filijale u zadnjih 5 kola,što automatski znači da mi već zaostajemo 6 bodova za vama,ali dobro nema veze i to ćemo nadoknadit LP.
Ne, to ja nisam rekao, samo sam siguran da Olimpic nije problem Zelji, kvalitetniji je tim Zeljeznicar, a stadion na Otoci je domaci teren, tamo kao u Lokomotivi Zagreb, ni predsjednik ne navija za svoje!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 12 apr 2014, 10:39

England je napisao/la:
Ne, to ja nisam rekao, samo sam siguran da Olimpic nije problem Zelji, kvalitetniji je tim Zeljeznicar, a stadion na Otoci je domaci teren, tamo kao u Lokomotivi Zagreb, ni predsjednik ne navija za svoje!
Olimpic bolje igra u gostima tako da je dobro što vam je Otoka domaći teren :mrgreen: , ništa mi drugo ne preostaje nego,čestitke na osvojena 3 boda.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 apr 2014, 10:43

Ko hoce nek pusta, ali mi sve drzimo u svojim rukama. Sve pobjede do kraja = TITULA. I to je ono najbitnije. Za druge me ne briga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 10:51

@mariooo888
Zasto mi se cini da tvoja retorika ide u smjeru nenormalnog ponasanja, mozda mislis da si kralj ironije? Zar mislis da si dovoljno dobar, borba je otvorena, zar ne? Meni nije problem i da Zrinjski bude prvak, Zeljo je vec sada napravio i vise od ocekivanja kakvo je tesko stanje u klubu tako da nema nekakvog pritiska, euforije. Veci problem je ostalima koji slabo napreduju , Zeljo niti jednog igraca nije doveo u prelaznom roku, a drugi se pojacali i opet Zeljo konkurentan i sa izgledima, jer realno vama je uteg kup. Moras biti svijestan da igraci u Zrinjskom i nisu toliko kvalitetni da mogu izgurati na oba fronta u kratkom vremenu i ako se prodje u finale kupa, to je veca prilika i Zelji i Sirokom za prvenstvo!

maxbet100
Kontakt:

Post Postao/la maxbet100 » 12 apr 2014, 11:03

England je napisao/la:@mariooo888
Zasto mi se cini da tvoja retorika ide u smjeru nenormalnog ponasanja, mozda mislis da si kralj ironije? Zar mislis da si dovoljno dobar, borba je otvorena, zar ne? Meni nije problem i da Zrinjski bude prvak, Zeljo je vec sada napravio i vise od ocekivanja kakvo je tesko stanje u klubu tako da nema nekakvog pritiska, euforije. Veci problem je ostalima koji slabo napreduju , Zeljo niti jednog igraca nije doveo u prelaznom roku, a drugi se pojacali i opet Zeljo konkurentan i sa izgledima, jer realno vama je uteg kup. Moras biti svijestan da igraci u Zrinjskom i nisu toliko kvalitetni da mogu izgurati na oba fronta u kratkom vremenu i ako se prodje u finale kupa, to je veca prilika i Zelji i Sirokom za prvenstvo!
na klupi zrinjskog sjede bekic, scepanovic, belosevic, graovac itd.. tako da ce sigurno moci izgurati i kup i prvenstvo sa ovako kvalitetnim zamjenama

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 apr 2014, 11:21

Klupa je vazna, al' da li ce biti prava reakcija, uopce ne sumnjam da ce Karacici izvuci maximum iz ekipe koja i nije nekakav veliki potencijal, da li ce biti dovoljno, igra se!

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 12 apr 2014, 13:12

Zrinjski glavna tema u gradu, i komsijama puna usta Zrinjskoga. Lijepo je da svakim danom dobijamo sve vise i vise navijaca, to pokazuje kako se uspjesno odradjuje ova sezona! Sretno danas!

Sent from my PMP5580C using Tapatalk

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 12 apr 2014, 13:23

ma uvijek se pricalo o nama,spominju kao da im je drago sto odlucuju o nasoj sudbini,haha jadan li je to klub pogotovo navijaci koji samo cekaju da nesto lose urade zrinjskom.samo ih mogu pitat kako im je svake godine bit na minus 10 bodova u prosjeku,a kad su nam jace sezone i po 20 bodova.a sto se tice klupe odnosno zamjena zrinjski po meni ima daleko najveci izbor i na klupi od svih ekipa.nas mnogi jos nisu shvatili ozbiljno,ali neka im bude,volimo i mi iznenadjenja :)

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 12 apr 2014, 13:31

Uz belosevica, graovca, bekica tu je i basara, tu su i juniori. Glavno je da se igraci odmore do srijede

Sent from my PMP5580C using Tapatalk

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 apr 2014, 13:37

Dobru stvar su krenuli na sluzbenoj "U drustvu s nasim igracima" :clap: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []