NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
prema njihovom uspjehu ili licno onako najbolju?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:prema njihovom uspjehu ili licno onako najbolju?
po tvom mišljenju
parker
gordon
pedja
teletovic
(detlef)
divac

gordon
pedja
teletovic
divac
LenBias je napisao/la:parker
gordon
pedja
teletovic(detlef)
divac
bez petrovića i dirka?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Parker - Dražen - Peđa - Dirk - Pau.
Gasol mora pronaći svoje mjesto u najboljoj evropskoj petorci koja je zaigrala preko bare, napravio je mnogo više od Divca i Sabonisa.
A kad bih birao najdražu, tu bi baš bilo svega i svačega.
Jasikevicius - Dražen - Kukoč - Telka - Sabonis.
Gasol mora pronaći svoje mjesto u najboljoj evropskoj petorci koja je zaigrala preko bare, napravio je mnogo više od Divca i Sabonisa.
A kad bih birao najdražu, tu bi baš bilo svega i svačega.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
zato sam i pitao jel prema uspjehu kosarkasa ili onako licno najbolju petorku
Monolog je napisao/la:Parker - Dražen - Peđa - Dirk - Pau.
A kad bih birao najdražu, tu bi baš bilo svega i svačega.![]()
otprilike bih i ja tako sastavio tu petorku
kukoč 6. igrač,meni najdraži
Prava šteta što Bodiroga nikad nije zaigrao u NBA ligi. Siguran sam da bi se bez problema našao u idealnoj evropskoj petorci, obzirom na kvalitet koji je posjedovao.
- storm_raider
- Kontakt:
Mislim da bi to njemu bila prava kocka. Fizicke predispozicije lose za NBA play-a, a inteligencija nevjerovatna... Bilo bi tu svega, ili potpuni pad ili respektabila karijera, nema sredine.Claus je napisao/la:Prava šteta što Bodiroga nikad nije zaigrao u NBA ligi. Siguran sam da bi se bez problema našao u idealnoj evropskoj petorci, obzirom na kvalitet koji je posjedovao.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
To je to.Monolog je napisao/la:Parker - Dražen - Peđa - Dirk - Pau.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Meni je izlađivanje DT-a 2002., zatim preokret koji je sam kreirao protiv Argentinaca u finalu, dovoljan dokaz da bi se mogao nositi s Amerima. Na kraju krajeva, jedan Steve Nash sa svojim fizičkim predispozicijama je ostvario respektabilnu karijeru, tako da sam uvjeren da bi i Dejan ostvario nešto slično. I ne nužno kao play.storm_raider je napisao/la:Mislim da bi to njemu bila prava kocka. Fizicke predispozicije lose za NBA play-a, a inteligencija nevjerovatna... Bilo bi tu svega, ili potpuni pad ili respektabila karijera, nema sredine.Claus je napisao/la:Prava šteta što Bodiroga nikad nije zaigrao u NBA ligi. Siguran sam da bi se bez problema našao u idealnoj evropskoj petorci, obzirom na kvalitet koji je posjedovao.
- storm_raider
- Kontakt:
Takvi playevi kao Nash, Magic su rijetki, kao i Bodiroga. Ja ne mogu to tvrditi, recimo 50% da bi, 50% da ne bi nista napravio. Ili potpuni pad ili respektabilna karijera, nista izmedju.Claus je napisao/la:Meni je izlađivanje DT-a 2002., zatim preokret koji je sam kreirao protiv Argentinaca u finalu, dovoljan dokaz da bi se mogao nositi s Amerima. Na kraju krajeva, jedan Steve Nash sa svojim fizičkim predispozicijama je ostvario respektabilnu karijeru, tako da sam uvjeren da bi i Dejan ostvario nešto slično. I ne nužno kao play.storm_raider je napisao/la:Mislim da bi to njemu bila prava kocka. Fizicke predispozicije lose za NBA play-a, a inteligencija nevjerovatna... Bilo bi tu svega, ili potpuni pad ili respektabila karijera, nema sredine.Claus je napisao/la:Prava šteta što Bodiroga nikad nije zaigrao u NBA ligi. Siguran sam da bi se bez problema našao u idealnoj evropskoj petorci, obzirom na kvalitet koji je posjedovao.
da li je istinit ovaj podatak po kojem je delibasic u utakmici protiv te neke reprezentacije sveucilista amerike ubacio 99 poena i da su u ekipi nastupali magic i bird?
procitao sam to maloprije i djeluje mi apsolutno nestvarno da bi bilo istina, mislim znam da je bio vanserijski igrac koji bi u svakoj eri kosarke svake drzave na svijetu bio jedan od najboljih i da ce do kraja svijeta ostati apsolutni mit njegove igre, zivot i sve ostalo, gledao sam neke snimke koje se mogu naci na internetu (ili koje sam ja mogao naci da budem precizniji) i sve to ali nisam upucen previse u njegovu karijeru po tom pitanju ali stvarno ako je ovo istina za poene onda ne znam sta da kazem 
- storm_raider
- Kontakt:
O da, to je bilo u Veneciji. Imao sam srecu da upoznam Mirzu i koliko je bio dobar kosarkas, toliko je bio veci kao covjek. Virtuoz ove igre i neko na ciji spomen svi ustaju. Recimo u sezoni 77/78 je imao 33.7 poena u prosjeku uz odlican procenat realizacije. Nestvaran i daleko ispred svog vremena.LenBias je napisao/la:da li je istinit ovaj podatak po kojem je delibasic u utakmici protiv te neke reprezentacije sveucilista amerike ubacio 99 poena i da su u ekipi nastupali magic i bird?procitao sam to maloprije i djeluje mi apsolutno nestvarno da bi bilo istina, mislim znam da je bio vanserijski igrac koji bi u svakoj eri kosarke svake drzave na svijetu bio jedan od najboljih i da ce do kraja svijeta ostati apsolutni mit njegove igre, zivot i sve ostalo, gledao sam neke snimke koje se mogu naci na internetu (ili koje sam ja mogao naci da budem precizniji) i sve to ali nisam upucen previse u njegovu karijeru po tom pitanju ali stvarno ako je ovo istina za poene onda ne znam sta da kazem
nevjerovatno, stvarno nevjerovatno
jos kad bi se negdje i nekako mogao naci snimak te utakmice