EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Francuska ima respekt prema nama, a ni kao oni Rumuni. Neke visoke spike bacaju da prekriju bojaznost prema našem fudbalu i našem potencijalu. Više se bojim utakmice sa Bjerlorusijom, te Albanijom nego sa njima. I kada su kao jaki bili, BiH je dobro igrala protiv njih, posebno u gostima, ali nije se onda Zltanau Bajramoviću dalo da postigne gol.
E sad se moze razglabati kompletna ocjena nije najgore ali jedaleko od dobrog.
-Francuska ce promijeniti selektora do kvalifikacija 100%.A onda je to druga prica i repka.
Da li je bolje njih nego Englesku,Portugaliju.... vrijeme ce pokazati svoje.Dobra stvar sto je Pape na svom terenu spijunaza i ti folovi.
-Rumunija ubjedljivo najlaksi u drugom sesiru i to jedina dobra stvar koja nam se desila.U ovom zrijebu.
losa stvar oni nam bas i ne leze.Ipak nije Rumunija dobila dzabe nadimak istocno Evropski Brazil.Vjerovatno da oni imaju jos corbe.
-Bjelorusija vrlo nezgodna repka.Mladi su im na velikim takmicenjima dok nasi uvjek zamalo.Ti mladi su prekomandovani u seniorsku.Onaj Bate Borisov koji je odlicno igrao u LS im je okosnica igraca.
-Albanija-oni i Crnogorci ne znas koji su zeznutiji u petom sesiru.Otkinuti bod sad pa sad.
-Luxemburg ljudi napreduju i imaju za njihov rang dobre rezultate.
Suma sumarijum ovdje ce biti puno otkinutih bodova na sve strane,svi ce biti favoriti a svi autsajderi.
Nase je da se dignemo u dobru formu.Inace sa ovakvim stanjem bilo bi svasta.
-Francuska ce promijeniti selektora do kvalifikacija 100%.A onda je to druga prica i repka.
Da li je bolje njih nego Englesku,Portugaliju.... vrijeme ce pokazati svoje.Dobra stvar sto je Pape na svom terenu spijunaza i ti folovi.
-Rumunija ubjedljivo najlaksi u drugom sesiru i to jedina dobra stvar koja nam se desila.U ovom zrijebu.
losa stvar oni nam bas i ne leze.Ipak nije Rumunija dobila dzabe nadimak istocno Evropski Brazil.Vjerovatno da oni imaju jos corbe.
-Bjelorusija vrlo nezgodna repka.Mladi su im na velikim takmicenjima dok nasi uvjek zamalo.Ti mladi su prekomandovani u seniorsku.Onaj Bate Borisov koji je odlicno igrao u LS im je okosnica igraca.
-Albanija-oni i Crnogorci ne znas koji su zeznutiji u petom sesiru.Otkinuti bod sad pa sad.
-Luxemburg ljudi napreduju i imaju za njihov rang dobre rezultate.
Suma sumarijum ovdje ce biti puno otkinutih bodova na sve strane,svi ce biti favoriti a svi autsajderi.
Nase je da se dignemo u dobru formu.Inace sa ovakvim stanjem bilo bi svasta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eh ,trebat ce nam Dzeko i Miske iz proslih kvalifikacija,trebat ce nam Spahino srce na terenu...Trebat ce nam (nevidljivi) Elvir Rahimic ,Samir Muratovic i neka Safet prouci nesto i nek tekma pocne...Uz Safetove savjete i Bozju pomoc odose zamjici na Euro ...Nadajmo se samo dobroj formi nasih igraca i bit ce golova i bodova...
Je li iko primjetio da su tri Pjanićeve države u istoj grupi? 

Zanmiljivo, zaista. Pjanić će ove mečeve igrati s posebnim emocijama.bayer 04 je napisao/la:Je li iko primjetio da su tri Pjanićeve države u istoj grupi?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- TheManiacs
- Kontakt:
Jesam ja,cim sam vidio Luxemburg sjetio sam se pjanicabayer 04 je napisao/la:Je li iko primjetio da su tri Pjanićeve države u istoj grupi?

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Treba nam jedan dobar stručnjak koji će to sve posložiti.Nadam se da će Pape uspjeti u tome.Igrače(to što Džeko ne daje svaku utakmicu gol kao prošle sezone ne mora značiti ništa) imamo,samo nam fali to.Ahmed.S je napisao/la:Eh ,trebat ce nam Dzeko i Miske iz proslih kvalifikacija,trebat ce nam Spahino srce na terenu...Trebat ce nam (nevidljivi) Elvir Rahimic ,Samir Muratovic i neka Safet prouci nesto i nek tekma pocne...Uz Safetove savjete i Bozju pomoc odose zamjici na Euro ...Nadajmo se samo dobroj formi nasih igraca i bit ce golova i bodova...
Grandmaster.
zato i ocekujem da ce mire pruziti svoje najbolje partije protiv bas ove dvije drzave s kojim je donekle povezanMinistaR je napisao/la:Zanmiljivo, zaista. Pjanić će ove mečeve igrati s posebnim emocijama.bayer 04 je napisao/la:Je li iko primjetio da su tri Pjanićeve države u istoj grupi?

To mi je brat primjetio...MinistaR je napisao/la:Zanmiljivo, zaista. Pjanić će ove mečeve igrati s posebnim emocijama.bayer 04 je napisao/la:Je li iko primjetio da su tri Pjanićeve države u istoj grupi?

e nek si me prosvjetlio...i nauci zasta sluzi anketaTarik14 je napisao/la:Zato sto na ovom forumu su ljudi uglavnom realni.19TM87 je napisao/la:zasto u anketi nema da cemo zavrsiti prviPrvo mjesto nije realna opcija za nas, sto jest jest.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Neki govore da smo dobili super grupu,neznam sta je tu super.Moglo je i lakse npr:grupa b u kojoj je makedonija ,rusija,slovacka,s.irska a moglo je i gore.
Moramo imati dobre rezultate sa bjelorusijim i posebno sa albanijom njih u proslim kvalifikacijama nije niko nadigro,igrali su sa portugalom u lisabonu 0-0,a u tirani izgubili golom u 93 minuti.
Kuci sve dobiti i izvuci povoljan rezultat u albaniji i bjelorusiji,jedino se tako mozemo nadati prvom ili drugom mijestu.
Ko kiksa protiv ove dvije repke ispada.Treba sa francuzima igrati na pocetku dici ih na foru,kao sto ih je dobila austrija 3-1,i time onemogucila francuzima da odu direktno na svijetsko prvenstvo.Rumunski fudbal nam nikako ne odgovara,to sto ih je srbija dobila 5-0 nije nikakav pokazatelj jer vec tada nisu imali nikakve sanse za plasman na svijetsko.
Moramo imati dobre rezultate sa bjelorusijim i posebno sa albanijom njih u proslim kvalifikacijama nije niko nadigro,igrali su sa portugalom u lisabonu 0-0,a u tirani izgubili golom u 93 minuti.
Kuci sve dobiti i izvuci povoljan rezultat u albaniji i bjelorusiji,jedino se tako mozemo nadati prvom ili drugom mijestu.
Ko kiksa protiv ove dvije repke ispada.Treba sa francuzima igrati na pocetku dici ih na foru,kao sto ih je dobila austrija 3-1,i time onemogucila francuzima da odu direktno na svijetsko prvenstvo.Rumunski fudbal nam nikako ne odgovara,to sto ih je srbija dobila 5-0 nije nikakav pokazatelj jer vec tada nisu imali nikakve sanse za plasman na svijetsko.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Neko je gledao Sinanovicaibrakadabra je napisao/la:Neki govore da smo dobili super grupu,neznam sta je tu super.Moglo je i lakse npr:grupa b u kojoj je makedonija ,rusija,slovacka,s.irska a moglo je i gore.

A C A B !
Puno ce toga ovisiti o rasporedu igranja. Nadam se da cemo imati slican raspored kao u ovim proslim kvalifikacijama:
prve dvije gostujuce utakmice s Francuskom i Rumunijom, a prve dvije domace sa Albanijom i Luksemburgom, a onda dvomec sa Bjelorusijom ( krajem marta i pocetkom aprila sljedece godine).
Zadovoljan sam zrijebom i po meni je bolje da smo dobili malo jace reprezentacije iz 4. i 5. sesira, jer one mogu otkinuti koji bod kako nama, tako i Francuzima i Rumunima.
prve dvije gostujuce utakmice s Francuskom i Rumunijom, a prve dvije domace sa Albanijom i Luksemburgom, a onda dvomec sa Bjelorusijom ( krajem marta i pocetkom aprila sljedece godine).
Zadovoljan sam zrijebom i po meni je bolje da smo dobili malo jace reprezentacije iz 4. i 5. sesira, jer one mogu otkinuti koji bod kako nama, tako i Francuzima i Rumunima.
- Jusuf Coric 96
- Kontakt:
Jeli drugo mjesto vodi u baraz ili direktan plasman na EP?
Jux
Jusuf Coric 96 je napisao/la:Jeli drugo mjesto vodi u baraz ili direktan plasman na EP?
Samo najbolji drugplasirani ide direktno na EP.Ostali 8 drugoplasirani idu u baraz.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma raja ne sikirajte se nista. Bice kako " bidne" ko sto kazu moji Krajisnici,hehehe.
Salu na stranu naravno da ce biti tesko,treba dobro zasukati rukave jer nista ne pada sa neba.
Vazno je da nasi igraci budu u formi i da ne bude ozljeda pred same kvalifikacije.Salihovic je vec na startu otpisan,ali mozda bude novih iznenadjenja pa da Susic nadje jos kakvih "rjesenja"...
Haaaaaajmo Bosnoooooo!!!!
Salu na stranu naravno da ce biti tesko,treba dobro zasukati rukave jer nista ne pada sa neba.
Vazno je da nasi igraci budu u formi i da ne bude ozljeda pred same kvalifikacije.Salihovic je vec na startu otpisan,ali mozda bude novih iznenadjenja pa da Susic nadje jos kakvih "rjesenja"...
Haaaaaajmo Bosnoooooo!!!!
Niko ovdje nije rekao da je ovo lagana grupa. Samo smo se svi slozili da smo dobro prosli ... uporedite ovu i kvalifikacionu grupu za SP u kojoj su Spanija, Turska i Belgija. Mislim da je sve jasno 

I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Znali ko sta je bilo sa Sejom , jel bila kakva zalba
ima li kakvih vijesti
sorry za off topic

sorry za off topic

× Plava krv ispod koze ×
bila je zalba al fifa je niije uvazila tako da je kaznjen s 4 tekmeMaliMemo je napisao/la:Znali ko sta je bilo sa Sejom , jel bila kakva zalbaima li kakvih vijesti
![]()
sorry za off topic
Teska grupa nenormlano. Prvi nemozemo biti nema sanse ako tata henry jos bude igrao, ma ugurace je rukom ako treba
Fkt, bice tesko, pa ako nije jedna od najjacih grupa koje smo do sada imali.

Fkt, bice tesko, pa ako nije jedna od najjacih grupa koje smo do sada imali.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.