Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Marsal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Marsal » 12 apr 2014, 12:07

U Zenici sam ja ali to je isto ko da i jesam u Saudijskoj Arabiji, za 5 godina max imat ćemo više džamija nego Mekka i Medina zajedno. slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2014, 12:27

Ako ti se ne sviđa pravac Beograd
Ja te volim, volim Željo..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 apr 2014, 12:31

[youtube][/youtube]

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 apr 2014, 12:49

gio10 je napisao/la:Ako ti se ne sviđa pravac Beograd
Da sam u finansijskoj mogućnosti bih vrlo rado, uz Banjaluku Beograd je najbolji i najljepši grad na Balkanu.

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 12 apr 2014, 13:05

los pokusaj trolanja
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 12 apr 2014, 14:31

zeleno, zeleno, zeleno je sve !
[youtube][/youtube]

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 apr 2014, 15:45

Djorkaeff je napisao/la:los pokusaj trolanja
Ne trollam, ozbiljan sam. BL i BG za mene 2 najljepša grada (uz moj rodni naravno) na području bivše Yu.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 12 apr 2014, 20:38

Dino i hvalospjevi. Ma da l' je moguce?! :lolno: :lolno:

:problem:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 apr 2014, 23:05

Marsal je napisao/la:
Ne trollam, ozbiljan sam. BL i BG za mene 2 najljepša grada (uz moj rodni naravno) na području bivše Yu.
Zaboravio si Trebinje. Ne znam za ex-yu prostor, ali najljepši bh grad definitivno. Dobro, možda sam malo subjektivan jer su mi se tamo desile neke jako lijepe stvari. :D
O njegovom fantastičnom geografskom položaju da ne pričamo. :cool:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 apr 2014, 23:54

Marsal je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Ako ti se ne sviđa pravac Beograd
Da sam u finansijskoj mogućnosti bih vrlo rado, uz Banjaluku Beograd je najbolji i najljepši grad na Balkanu.
nikad u zivotu. Zagreb milion puta ljepsi :clap: pa i Sarajevo mi ima neki veci sarm od Beograda :problem:

P.S.

A vidim da smo od Grizlija napravili suho meso :crazy: :rol: :rol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 apr 2014, 01:23

Bosniacum Lilium je napisao/la: nikad u zivotu. Zagreb milion puta ljepsi :clap: pa i Sarajevo mi ima neki veci sarm od Beograda :problem:
Nisam bio u Zagrebu pa ne mogu sudit, govorio sam na gradove koje sam ja posjetio. Inače ako u zivotu budem imao neki dobar posao i solidnu platu zelja mi je proputovat sto vise kroz BiH i onda malo kroz drzave bivše Yu. Zaista bih htio posjetiti u BiH sve od Trebinja pa nadalje i da upoznam sve prirodne ljepote države.

Nego Bosniacume, za tebe i mene se ubio Beč, bio sam 10 dana brate, vjeruj da nemam mater i oca kući i da im tako reći nisam sve u životu nikad se ne bih vratio, ostao bih tamo pa makar na crno. Kad sam se kuci vratio, bio sam 10 dana u teškoj depresiji, jer nemoš vjerovat kako je sve tako lagano i jednostavno, ljudi se ne mrze, postuju jedni druge, postuju zakon, kultura na extra zavidnom nivou...nemam šta reći, ljudi cestom hodaju nasmijani i sretni, u nas kad ides cestom sam i nasmijan ljudi govore vidi obog levata nije normalan, moraš se smrknut da prodjes kroz grad.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 apr 2014, 01:40

ja sam po ex Yugi dosta putovao dokle sam radio u Care International - NGO :) vecini raje ljepsi BG, barem ovdje iz Bosne, mene je nekako vise ocarao ZG :eh:

A vjerujem ti. Evo i ja se vratio iz Luxembourga. Mrak mi pao na oci cim sam usao u BiH :rol: Pozelio odmah da idem nazad, ali morao ranije doci iz nekih porodicnih razloga :eh:

Pogotovo su mi se svidjela mala mjesta, mada i Lux kao grad je dosta simpatican, malo manji od Sarajeva, ali dosta ugodan. A meni se najvise svidjelo mjesto odakle je Pjanic. Mali gradic, ljudi to sto kazes vazda nasmijani, opusteni, ma pozdravljaju se kad prodju pored tebe iako te nikad u zivotu nije vidio :njanjanja: Predobra zemlja za zivjeti, samo sto je nas narod tamo poblentavio od para :wtf: :clap: :opaopa:

Moramo nekako skontati da se kupimo odavde. Pa tamo nasi ljudi sa osnovnom skolom napravila cuda, po 2-3 kuce i sl. :bih: :bih: :guz:

Znaci svi su madam i monsieur, bez obzira bio doktor ili sljakar, svi ti se tako obracaju. Da s baustele sjednes u elitni restoran, ok, niko te nece dirati nego ce prema tebi da se ponasa kao i prema onom u odijelu sto je platio 2000€. Ma predobra zemlja. Sve po zakonu. Drzava svoje uzima, sto se tice poreza i sl. ali tvoje pare ce ti isplatiti u cent i dati ti sve sto moze :salut:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 apr 2014, 03:52

[youtube][/youtube]
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 13 apr 2014, 04:05

apocalyps je napisao/la:a ja ludila u zenickoj areni
zaga zaga daga daga
BHF Bosanska Krajina!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 apr 2014, 05:36

alan_kardec je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Zaboravio si Trebinje. Ne znam za ex-yu prostor, ali najljepši bh grad definitivno. Dobro, možda sam malo subjektivan jer su mi se tamo desile neke jako lijepe stvari. :D
O njegovom fantastičnom geografskom položaju da ne pričamo. :cool:
nikad u Trebinju nisam bio, ali taj grad skoro svi hvale, da je lijep, dobre mace u njemu, itd...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2014, 07:15

Sve su to simpatični gradići, ali što se tiče BiH, jedan je Mostar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 apr 2014, 07:21

Virtu4l je napisao/la:Sve su to simpatični gradići, ali što se tiče BiH, jedan je Mostar.
ma dobro sto se gradica tice, moze se jos tu dodati ovih da kazem varoši tipa Ilijaš, Visoko, bio sam u Cazinu takodje lijep gradić, a Hercegovina je lijepa, od Konjica do Čapljine i dalje, u nas ti je fino bola :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 apr 2014, 08:07

Vidim da si nesto raspolozen za pricu o ljubavima...
Keep walking.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 apr 2014, 08:55

Bosniacum Lilium je napisao/la:ja sam po ex Yugi dosta putovao dokle sam radio u Care International - NGO :) vecini raje ljepsi BG, barem ovdje iz Bosne, mene je nekako vise ocarao ZG :eh:

A vjerujem ti. Evo i ja se vratio iz Luxembourga. Mrak mi pao na oci cim sam usao u BiH :rol: Pozelio odmah da idem nazad, ali morao ranije doci iz nekih porodicnih razloga :eh:

Pogotovo su mi se svidjela mala mjesta, mada i Lux kao grad je dosta simpatican, malo manji od Sarajeva, ali dosta ugodan. A meni se najvise svidjelo mjesto odakle je Pjanic. Mali gradic, ljudi to sto kazes vazda nasmijani, opusteni, ma pozdravljaju se kad prodju pored tebe iako te nikad u zivotu nije vidio :njanjanja: Predobra zemlja za zivjeti, samo sto je nas narod tamo poblentavio od para :wtf: :clap: :opaopa:

Moramo nekako skontati da se kupimo odavde. Pa tamo nasi ljudi sa osnovnom skolom napravila cuda, po 2-3 kuce i sl. :bih: :bih: :guz:

Znaci svi su madam i monsieur, bez obzira bio doktor ili sljakar, svi ti se tako obracaju. Da s baustele sjednes u elitni restoran, ok, niko te nece dirati nego ce prema tebi da se ponasa kao i prema onom u odijelu sto je platio 2000€. Ma predobra zemlja. Sve po zakonu. Drzava svoje uzima, sto se tice poreza i sl. ali tvoje pare ce ti isplatiti u cent i dati ti sve sto moze :salut:
Sta bi s one rodice? mozel sta za papire :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 apr 2014, 09:41

[youtube][/youtube]

Jutro
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.