Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
- Marsal
- Kontakt:
Da sam u finansijskoj mogućnosti bih vrlo rado, uz Banjaluku Beograd je najbolji i najljepši grad na Balkanu.gio10 je napisao/la:Ako ti se ne sviđa pravac Beograd
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
zeleno, zeleno, zeleno je sve !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Marsal
- Kontakt:
Ne trollam, ozbiljan sam. BL i BG za mene 2 najljepša grada (uz moj rodni naravno) na području bivše Yu.Djorkaeff je napisao/la:los pokusaj trolanja
Dino i hvalospjevi. Ma da l' je moguce?!

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- alan_kardec
- Kontakt:
Zaboravio si Trebinje. Ne znam za ex-yu prostor, ali najljepši bh grad definitivno. Dobro, možda sam malo subjektivan jer su mi se tamo desile neke jako lijepe stvari.Marsal je napisao/la:Ne trollam, ozbiljan sam. BL i BG za mene 2 najljepša grada (uz moj rodni naravno) na području bivše Yu.Djorkaeff je napisao/la:los pokusaj trolanja
O njegovom fantastičnom geografskom položaju da ne pričamo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nikad u zivotu. Zagreb milion puta ljepsiMarsal je napisao/la:Da sam u finansijskoj mogućnosti bih vrlo rado, uz Banjaluku Beograd je najbolji i najljepši grad na Balkanu.gio10 je napisao/la:Ako ti se ne sviđa pravac Beograd
P.S.
A vidim da smo od Grizlija napravili suho meso
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Marsal
- Kontakt:
Nisam bio u Zagrebu pa ne mogu sudit, govorio sam na gradove koje sam ja posjetio. Inače ako u zivotu budem imao neki dobar posao i solidnu platu zelja mi je proputovat sto vise kroz BiH i onda malo kroz drzave bivše Yu. Zaista bih htio posjetiti u BiH sve od Trebinja pa nadalje i da upoznam sve prirodne ljepote države.Bosniacum Lilium je napisao/la: nikad u zivotu. Zagreb milion puta ljepsipa i Sarajevo mi ima neki veci sarm od Beograda
![]()
Nego Bosniacume, za tebe i mene se ubio Beč, bio sam 10 dana brate, vjeruj da nemam mater i oca kući i da im tako reći nisam sve u životu nikad se ne bih vratio, ostao bih tamo pa makar na crno. Kad sam se kuci vratio, bio sam 10 dana u teškoj depresiji, jer nemoš vjerovat kako je sve tako lagano i jednostavno, ljudi se ne mrze, postuju jedni druge, postuju zakon, kultura na extra zavidnom nivou...nemam šta reći, ljudi cestom hodaju nasmijani i sretni, u nas kad ides cestom sam i nasmijan ljudi govore vidi obog levata nije normalan, moraš se smrknut da prodjes kroz grad.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam po ex Yugi dosta putovao dokle sam radio u Care International - NGO
vecini raje ljepsi BG, barem ovdje iz Bosne, mene je nekako vise ocarao ZG
A vjerujem ti. Evo i ja se vratio iz Luxembourga. Mrak mi pao na oci cim sam usao u BiH
Pozelio odmah da idem nazad, ali morao ranije doci iz nekih porodicnih razloga
Pogotovo su mi se svidjela mala mjesta, mada i Lux kao grad je dosta simpatican, malo manji od Sarajeva, ali dosta ugodan. A meni se najvise svidjelo mjesto odakle je Pjanic. Mali gradic, ljudi to sto kazes vazda nasmijani, opusteni, ma pozdravljaju se kad prodju pored tebe iako te nikad u zivotu nije vidio
Predobra zemlja za zivjeti, samo sto je nas narod tamo poblentavio od para

Moramo nekako skontati da se kupimo odavde. Pa tamo nasi ljudi sa osnovnom skolom napravila cuda, po 2-3 kuce i sl.

Znaci svi su madam i monsieur, bez obzira bio doktor ili sljakar, svi ti se tako obracaju. Da s baustele sjednes u elitni restoran, ok, niko te nece dirati nego ce prema tebi da se ponasa kao i prema onom u odijelu sto je platio 2000€. Ma predobra zemlja. Sve po zakonu. Drzava svoje uzima, sto se tice poreza i sl. ali tvoje pare ce ti isplatiti u cent i dati ti sve sto moze
A vjerujem ti. Evo i ja se vratio iz Luxembourga. Mrak mi pao na oci cim sam usao u BiH
Pogotovo su mi se svidjela mala mjesta, mada i Lux kao grad je dosta simpatican, malo manji od Sarajeva, ali dosta ugodan. A meni se najvise svidjelo mjesto odakle je Pjanic. Mali gradic, ljudi to sto kazes vazda nasmijani, opusteni, ma pozdravljaju se kad prodju pored tebe iako te nikad u zivotu nije vidio
Moramo nekako skontati da se kupimo odavde. Pa tamo nasi ljudi sa osnovnom skolom napravila cuda, po 2-3 kuce i sl.
Znaci svi su madam i monsieur, bez obzira bio doktor ili sljakar, svi ti se tako obracaju. Da s baustele sjednes u elitni restoran, ok, niko te nece dirati nego ce prema tebi da se ponasa kao i prema onom u odijelu sto je platio 2000€. Ma predobra zemlja. Sve po zakonu. Drzava svoje uzima, sto se tice poreza i sl. ali tvoje pare ce ti isplatiti u cent i dati ti sve sto moze
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
zaga zaga daga dagaapocalyps je napisao/la:a ja ludila u zenickoj areni
BHF Bosanska Krajina!
nikad u Trebinju nisam bio, ali taj grad skoro svi hvale, da je lijep, dobre mace u njemu, itd...alan_kardec je napisao/la:Zaboravio si Trebinje. Ne znam za ex-yu prostor, ali najljepši bh grad definitivno. Dobro, možda sam malo subjektivan jer su mi se tamo desile neke jako lijepe stvari.Marsal je napisao/la:Ne trollam, ozbiljan sam. BL i BG za mene 2 najljepša grada (uz moj rodni naravno) na području bivše Yu.Djorkaeff je napisao/la:los pokusaj trolanja![]()
O njegovom fantastičnom geografskom položaju da ne pričamo.
Sve su to simpatični gradići, ali što se tiče BiH, jedan je Mostar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma dobro sto se gradica tice, moze se jos tu dodati ovih da kazem varoši tipa Ilijaš, Visoko, bio sam u Cazinu takodje lijep gradić, a Hercegovina je lijepa, od Konjica do Čapljine i dalje, u nas ti je fino bolaVirtu4l je napisao/la:Sve su to simpatični gradići, ali što se tiče BiH, jedan je Mostar.
- tyler durden
- Kontakt:
Sta bi s one rodice? mozel sta za papireBosniacum Lilium je napisao/la:ja sam po ex Yugi dosta putovao dokle sam radio u Care International - NGOvecini raje ljepsi BG, barem ovdje iz Bosne, mene je nekako vise ocarao ZG
![]()
A vjerujem ti. Evo i ja se vratio iz Luxembourga. Mrak mi pao na oci cim sam usao u BiHPozelio odmah da idem nazad, ali morao ranije doci iz nekih porodicnih razloga
![]()
Pogotovo su mi se svidjela mala mjesta, mada i Lux kao grad je dosta simpatican, malo manji od Sarajeva, ali dosta ugodan. A meni se najvise svidjelo mjesto odakle je Pjanic. Mali gradic, ljudi to sto kazes vazda nasmijani, opusteni, ma pozdravljaju se kad prodju pored tebe iako te nikad u zivotu nije vidioPredobra zemlja za zivjeti, samo sto je nas narod tamo poblentavio od para
![]()
![]()
Moramo nekako skontati da se kupimo odavde. Pa tamo nasi ljudi sa osnovnom skolom napravila cuda, po 2-3 kuce i sl.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.