Sretno protiv Svinja u srijedu ,srce na teren i izbacite umjetnu tvorevinudamir_82 je napisao/la:Pored tri boda i efikasne utakmice, najveci dobitak je "hemija" koja se stvorila u timu... Bila je ona prisutna od pocetka polusezone, ali ne u ovom itenzitetu... Ovoliku zelju za pobjedom iskreno nisam vidio ni protiv Olimpica...
Matej Higuita Delac...
Tatomirovic pokazao da je Baricu mjesto na klupi...Razumijem ja da je Jarni trazio brzi i agilniji stoperski par, ali je izgleda manja steta Vule na stoperu nego Baric na beku...
Vule i Dupovac odlicno... Dupovca sam zagotivio jos od one tekme u Banja Luci kad mu je Mirza dao sansu od prve minute, i jednostavno volim taj tip stopera...Veceras iskusno...obojica....
Puzigaca dosta dobar.... Mislim da je izborio trilion auta, pogotovo u prvom poluvremenu.....Asistencija Nemanji odlicna, samo mora brze centrirati kad je u poziciji... Previse centarsuteva mu je veceras izblokirano, i taj "izbacaj" mora biti brzi... Predugo se namjesta (Isti problem je veceras imao i Milos)....
Puric je postao konkretnija verzija Vusljanina... Ludjacka trka koja krasi obojicu, ali konkretniji i u duelu i u pas igri, evo i u egzekutorskom dijelu....Ne mislim da ce se i jedan i drugi zadrzati dugo na Kosevu, ali sve dok svoj manjak kvaliteta nadoknadjuju onakvom borbenoscu, svaka im cast...
Jajala jos nisam definisao do kraja...Cinjenica je kvalitet, ali jos ne kontam da li proigra "kad hoce" ili kad mu se otvori prostor...I veceras na momente kao da je dosao sa druge planete (pravi moderni zadnji vezni), a na momente kao da je cijeli zivot igrao na livadama prve lige FBiH pa ove zime stigao u FK Sarajevo....
Nadam se da ce Gojko da nastavi ovim tempom, da radi na sebi, i prije svega na svojim "plucima" koja su najbitnija za njegovu poziciju...Fudbalski talenat, inteligenciju za zadnjeg veznog, defanzivca koji odlicno prenosi loptu iz faze odbrane u napad, vec ima... Nije ni spor, volio bih da jos ojaca da bi bio jos bolji u duel igri, i mislim da cemo imati uskoro reprezentativni kadar u njemu... Nas najbolji igrac veceras (sigurno u top nekoliko ovog proljeca)....
Milos vec nekoliko utakmica ne igra na svom nivou i nadam se da ce ga Dzeno vratiti samo jos malo vise u sredinu... I veceras se on ubacivao dosta puta u sredinu, imao i par suteva, ali se u izvlacenjima na lijevu stranu gubio, pogotovo u centarsutevima kojih je malo proslo ka petercu gostiju....
Krste veceras k'o navijen....Nudi se u svakoj akciji, nebitno da li idemo u postavljen napad, ili je u pitanju polukontra-kontra...Krste je lijevo, desno u sredini....i trazi loptu....Odlican....
Drago mi je, kao i vecini, zbog Nemanje.... Trazio je taj gol...Trudio se, borio, vracao nazad po loptu....odigrao toliko puta neki dupli pas, samo da mu se ostvori....I docekao je...
Pored golova, najljepsa akcija: Promasena sansa Bilbije (Odbrana golmana gostiju)!
Bravo momci! Sa jacim samopouzdanjem u Mostar....idemo dalje....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Velezovac22
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Niste svjesni koliko Vam se pomoglo ovom halabukom oko onog arkanovca.Imate dobru ekipu,imate sve uslove da dalji napredak,ali Vam je ocigledno falila ta fuzija izmedju ekipe i trenera.Dzeno je dijete sarajeva kako kluba tako i grada,odigrao je bezbroj utakmica za Sarajevo.Na kraju krajeva tu je uvijek bio i kada je bilo dobro a Bogami i lose.Dzenan kao takav zasluzuje priliku da pokaze sta zna,a od sinoc je ocigledno na dobrom putu da to i pokaze.
Gledajuci sinocnju utakmicu i izvedbu nasih igraca na celu sa Dzenom, imam osjecaj da nas je Jarnij dobro zajebao sa svojim stilom igre ove sezone. 
Ti si opet šampion !
Samo da pohvalim igrace i trenera prije svega na sinosnjem zalaganju i pobjedi ono sto se kaze pravoj.
Samo sad neka ovako nastave igrat i bodovi su tu abd, sad se okrecemo kupu i nadam se nasem prolasku u finale.
Pa onda u Travnik po tri boda idemooo..
Samo sad neka ovako nastave igrat i bodovi su tu abd, sad se okrecemo kupu i nadam se nasem prolasku u finale.
Pa onda u Travnik po tri boda idemooo..
04.10.2009 !!
nisu vam se sageli nikako
http://postimg.org/image/h3dg2lpat/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://postimg.org/image/h3dg2lpat/" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
-
ultrahell24
- Kontakt:
Nema licencu,mora li se 1000 puta ponoviti,on se vodi kao pomocni treneremir18 je napisao/la:Dzenu ostaviti na klupi to je covjek koji voli ovaj klub,a i zna raditi sa igracima a bgm i ima autoritet gledao sam ga vise puta na treningu OP.ako prodje u Mostaru dati covjeku ugovor.
Nebih da osporavam ovu pobjedu Uscuplicu i saradnicima. Al ako ste gledali ove sezone zvijezdu to je ljudi poluamaterska ekipa jos sad im golman otisao 3-0 je minimum.Tu imas dva tri dobra igraca tipa Kuzmanovic ,Jugovic i Japanac ostalo ni za prve lige federacije. Oni su samo leotara pobijedili tj ekipu koji su najveci amateri i kojima slijedi raspad totalni kao ekipe u narednom periodu . Nemojte puno se nesto zaljetati u izjavama nije ovo neko cudo a bgm ni Uscuplic za trenera. Ne kazem da u Sarajevu nema potencijala al Zvijezda je jedna od losijih ekipa u Ligi.
-
ultrahell24
- Kontakt:
sve stoji,ova pobjeda nije mjerilo nicegaBuba00 je napisao/la:Nebih da osporavam ovu pobjedu Uscuplicu i saradnicima. Al ako ste gledali ove sezone zvijezdu to je ljudi poluamaterska ekipa jos sad im golman otisao 3-0 je minimum.Tu imas dva tri dobra igraca tipa Kuzmanovic ,Jugovic i Japanac ostalo ni za prve lige federacije. Oni su samo leotara pobijedili tj ekipu koji su najveci amateri i kojima slijedi raspad totalni kao ekipe u narednom periodu . Nemojte puno se nesto zaljetati u izjavama nije ovo neko cudo a bgm ni Uscuplic za trenera. Ne kazem da u Sarajevu nema potencijala al Zvijezda je jedna od losijih ekipa u Ligi.
isto ko vama čelik...Djorkaeff je napisao/la:nisu vam se sageli nikako
-
joksimovic
- Kontakt:
Sve ćestitke na veelikoj pobjedi.
Jedino što mi smeta je što tooooliko hvalite tog Bilbiju, kome je zadatak da daje golove .On je po meni naaaajveći krivac što niste pobijedili Borac,kao i Rudar jer namjerno nije htio da igra.Sreća pa imaju argumenti-video snimci.Hvalite malog Dupovca, koji je uvijek davao svoj maksimum.
Dženi sve naajbolje želim,a ako mu se daaa šansa ,Sarajevo će biti tamo gdje mu je mjesto-na vrhu što mi je i naajveća želja.
Pozdrav iz Tuzle.
Jedino što mi smeta je što tooooliko hvalite tog Bilbiju, kome je zadatak da daje golove .On je po meni naaaajveći krivac što niste pobijedili Borac,kao i Rudar jer namjerno nije htio da igra.Sreća pa imaju argumenti-video snimci.Hvalite malog Dupovca, koji je uvijek davao svoj maksimum.
Dženi sve naajbolje želim,a ako mu se daaa šansa ,Sarajevo će biti tamo gdje mu je mjesto-na vrhu što mi je i naajveća želja.
Pozdrav iz Tuzle.
ostavite se vi Bilbije, momak je najvise pretrcao od svih igraca u vecini utakmicajoksimovic je napisao/la:Sve ćestitke na veelikoj pobjedi.
Pozdrav iz Tuzle.
niko nije namjerno nista radioo i nemoj zakuhavati, od par dana jasno da PRIAJTELJA NEMA u ovoj ligi i da su svi potrosna roba
NEMANJA BILBIJA!!!
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 12 apr 2014, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala na cestitkama, al nije ovo velika pobjeda, niko nije ocekivao nista drugo osim pobjede u ovom susretu. Naravno da ce svakom navijacu biti drago kad neki igrac zabije prvi gol za klub. Bilbija uopste nije krivac ni za jedan los rezultat ove sezone, momak se trudio, zalagao, davao svoj maximum u vecini utakmica, tako da mi je drago da je konacno zabio gol. Nakon postignutog gola, vjerujem da ce i njemu biti lakse igrati, skinuo je odredjeni pritisak sa sebe.joksimovic je napisao/la:Sve ćestitke na veelikoj pobjedi.
Pozdrav iz Tuzle.
Poginuti na derbiju, smradovi ne smiju ovo uzeti
Armala je napisao/la:Poginuti na derbiju, smradovi ne smiju ovo uzeti
Al teska sam srca odigrao danas divcu, posto su to i vrpaci na grani znali, ****terabajt je napisao/la:Armala je napisao/la:Poginuti na derbiju, smradovi ne smiju ovo uzeti![]()
![]()
![]()
Bruka ne znam šta da kažem znao sam ovo i sinoć ali da če baš Torlak skriviti sva tri gola (prva) ni u ludilu ne bi pomisllio sramotaaaaaaaaaaaaaaaaa Sedineeeeeeeeeeeeee ovo si uradio majmune 
Sarajevo ljubavi moja!
Molio bih da se price o teorijama zavjera i namjestanjima drugih klubova ne sire po temi FKS. Hvala, prijatno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Je li i zatebe brate jedan od nas S TSabinho je napisao/la:Molio bih da se price o teorijama zavjera i namjestanjima drugih klubova ne sire po temi FKS. Hvala, prijatno.
Sarajevo ljubavi moja!
placite sa mnom jesenje kiseeeeeeeeeeArmala je napisao/la:Al teska sam srca odigrao danas divcu, posto su to i vrpaci na grani znali, ****terabajt je napisao/la:Armala je napisao/la:Poginuti na derbiju, smradovi ne smiju ovo uzeti![]()
![]()
![]()
habib
Dok je nosio dres mog kluba bio je, a nakon odlaska je igrac koji mi je ostao u lijepom sjecanju. Da je nesto namjerno uradio- ne vjerujem.sekac je napisao/la:Je li i zatebe brate jedan od nas S TSabinho je napisao/la:Molio bih da se price o teorijama zavjera i namjestanjima drugih klubova ne sire po temi FKS. Hvala, prijatno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.